Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:Jeszcze u mnie - miał zabrać Piotr, ale chyba inaczej sobie poradzili, potem chciałam odwieźć na dyżur w niedzielę, ale mój stan zdrowia chwilowo nie pozwala na większe obciążeniaAle jak potrzebna, to się możemy dogadać i Ala zawiezie - no, chyba że chcesz sama odebrać
jadziaII pisze:Dzis Klakierek duzo lepszy a przede wszystki byla kupka ksiazkowa nie rozwolnienie, zjadl troche mokrego posiedzial w oknie ale nadal jest w bokie ze wzgl.na obserwacje kupy.
Dostal rowniez dzis 1/2 Dia Dog&Cat wieczorem tez dostanie najprawdopodobniej mu to pomoglo.
Jutro jedziemy do kontr.z Zyta i Alfa.
Ewelince nie udalo sie szwow wyciagnac/bardzo mocno zaciagniete/ Ewelinka spokojna wiec ja jutro tez zbierzemy na wyjecie szwow.
Longer na nie ladne oko tym razem lewe zakropione ma dicortinefem, kropic 2xdz az oczko wydobrzeje ok.4-5 dni min.
Reszte napisze Beatka.
Adopcja Gapy sie nie udala bo ludzie niezbyt odpowiedzialni, pierwsze pytanie padlo czy ten kot lubi kwiatkiw sense jak sie dowiedzialam czy nie bedzie przewracal wazonow.
![]()
O zabezpieczeniu okien i balkonu nie ma mowy /4 pietro/ ponieważ nie beda sie podporzadkowywali kotu tylko kot im takie stwierdzili.
A poza tym jeszcze kilka drobnych negatywnych spostrzezen o ktorych juz by bylo wstyd pisac.
Takze uznalysmy z Beatka i Marta /The ...../ ze nie sa godni dostac od nas kota.
Poszli wielce obrazeni. Trudno![]()
Gapa doczeka sie na normalnych.
Mara S pisze:Właśnie wróciłam z dyżuru - i Zgredka - Mery nie żyje![]()
![]()
Leży niedaleko miejsca, gdzie ostatnio leżała Czandra - może z moim mieszkaniem jest coś nie tak? Przed dyżurem jeszcze normalnie jadła
Uważam, ze to moja wina bo słabo monitorowałam i dbałam o jej nerki, choć wiedziałam, że miała chore, jutro wprawdzie miałam ją zapisać na kolejną dializę ale powinnam była zrobić to dużo wczesniej (!) - poza tym każda jej wizyta wychodziła koło 100zł
, ponadto nie umiałm jej odmawiać mokrej kamy normalnej, jestem beznadziejna, może powinnam się zupełnie wycofać z pomomagania zwierzętom!?
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 477 gości