Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
flawitol - to tabletki czy proszek? Jeśli tabletki - ile sztuk? pasek zielony - na jaki maksymalny obwód się nadaje? Jaką ma szerokość? zeszyt bad cat - jaki format? puszka purina - jaka wysokość lub pojemność?
Wyżej prowadząca napisała, że flawitol jest w postaci proszku Na resztę odpowiedzi musisz poczekać
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
Flavitol ten ze zdjęcia to proszek Pasek długość mierzona od środka klamry 106cm, szerokość 4cm (to jest pasek zaciągany, taki bez dziurek ) Zeszyt format A5 80k Puszka 20cm wysokości pojemności nie podali
Się robi. 15. długość od paska zakładanego na szyję do gumki odcinającej coś jakby "mikro spódniczkę" 39cm, a długość spódniczki 16cm. Foto, jak to wygląda na człowieku prześlę na priv.
Obwód tuż pod tym co się zakłada na szyję to jakieś 78 cm Ja noszę rozmiar 38, i biust 80 D Materiał jest elastyczny, ale bluzka jest ogólnie dość luźna. Nie mam pojęcia czy będzie dobre czy nie... Zawsze możesz zaryzykować, na rzecz szczytnego celu
Mam pytanie co do preparatów dla kotów-te witaminki i o lioton. Mojej kotce troszkę się sierść przetłuszcza i czasem ma delikatny łupież-któreś z tych środków by jej pomogły? Bo niby jest to na sierść ale w większości nawilżają, a tu trzeba chyba 'dosuszyć'? Jakby mojej Skarpeci pomogło coś to bym wzięła póki mam troszkę pieniędzy i nie wydałam na głupoty
"Kocia twarz nie należy do najbardziej mimicznych. Nie wynika to z jego niechęci do okazywania uczuć, lecz z niemożności robienia zbyt wyrazistych min. Jednak kocie oczy rekompensują to w pełni. Po ich wyrazie możemy dokładnie poznać stan kociej duszy."