D.T u J.D.<<jest nowy wątek :))))

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon wrz 12, 2011 14:33 Re: D.T u J.D.<<<Pies po wypadku za TM [*]....pozostał dług...

Już jestem...
Dziękuję wszystkim za wspieranie,za trwanie,za ciepłe słowa otuchy :1luvu: :1luvu:
Nie jestem wylewna,nie umiem pisać ani się żalić-swoje smutki przeżywam raczej w samotności...
Co do kotów to poza biegunką nie ma się do czego przyczepić-normalnie jedzą,normalnie zachowują się,bawią się,szaleją,
wet powiedział,że jeśli qpy są "papkowate" to na razie trzeba to tak zostawić ale wczoraj Łatek miał bardzo "rzadko" i nie tylko on... :? a jedzą tylko kuraka i intestinala..
dziś za radą doświadczonych kociarzy kupiłam polędwicy wołowej [mrożonej],zmieliłam i podałam kotom z domieszką Fatrogerminy...tym bardziej,że już mi się skończył suchy intestinal..
ponoć wołowina dobrze wiąże rozlazłe qpale :roll: zobaczymy-albo się polepszy albo się popieprzy :? jeśli mam wywalać po 30zł/kg intestinala to mogę równie dobrze kupić wołowiny
i tak jestem bankrut :wink:

dziękuję Ani -minutka200-za wpłatę 30zł. na poczet długu u weta :ok:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pon wrz 12, 2011 19:35 Re: D.T u J.D.<<<Pies po wypadku za TM [*]....pozostał dług...

Asiu,no coś Ty z tym dziękowaniem. Jest mi wstyd bo to mała kwota ,ale tyle mogłam.
Dla mnie jesteś niesamowitą osobą o niezwykłej osobowości. Trzymaj się Asieńko.

minutka200

Od: Pt mar 25, 2011 19:59

Post » Pon wrz 12, 2011 19:46 Re: D.T u J.D.<<<Pies po wypadku za TM [*]....pozostał dług...

minutka200 pisze:Asiu,no coś Ty z tym dziękowaniem. Jest mi wstyd bo to mała kwota ,ale tyle mogłam.
Dla mnie jesteś niesamowitą osobą o niezwykłej osobowości. Trzymaj się Asieńko.
Aniu,bez przesady z ta osobowością :mrgreen:
dziękuję bo to nie pierwsza twoja pomoc dla mnie... :oops:
wstyd to powinno być tym co mają dużo,dużo więcej a nie pomagają nikomu nawet jednym groszem :roll:

J.D.

Post » Wto wrz 13, 2011 10:39 Re: D.T u J.D.<<<Pies po wypadku za TM [*]....pozostał dług...

J.D. mam pól opakowania SC Hypoallergenic po naszej Kidzie, która ma problemy z wchłanianiem i też robiła brzydkie qpy... :?
jeśli potrzebujesz, to podrzucę Ci dla Twoich kotów. toż Sokółka niedaleko :wink:
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Wto wrz 13, 2011 10:57 Re: D.T u J.D.<<<Pies po wypadku za TM [*]....pozostał dług...

lusesita pisze:J.D. mam pól opakowania SC Hypoallergenic po naszej Kidzie, która ma problemy z wchłanianiem i też robiła brzydkie qpy... :?
jeśli potrzebujesz, to podrzucę Ci dla Twoich kotów. toż Sokółka niedaleko :wink:

jeśli nie potrzebny to nie odmówię :mrgreen: może P.Bogusia będzie jechała na swoje włości -przejeżdża przez Sokółkę....a i ma mój transporter to kiedyś zajedzie :wink:

J.D.

Post » Wto wrz 13, 2011 11:04 Re: D.T u J.D.<<<Pies po wypadku za TM [*]....pozostał dług...

śmiało mogę oddać, bo Kida i tak jest na renalu... jak nie problemy z wchłanianiem, to nerki... :?
nie wiem, kiedy p. Bogusia będzie jechała na swoje włości, ale jak podasz adres i powiesz kiedy byłoby Ci wygodniej, to dostarczę pod Twój dom karmę - to żaden problem, serio :)
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Wto wrz 13, 2011 11:09 Re: D.T u J.D.<<<Pies po wypadku za TM [*]....pozostał dług...

J.D. pisze:
lusesita pisze:J.D. mam pól opakowania SC Hypoallergenic po naszej Kidzie, która ma problemy z wchłanianiem i też robiła brzydkie qpy... :?

jeśli nie potrzebny to nie odmówię :mrgreen: może P.Bogusia będzie jechała na swoje włości -przejeżdża przez Sokółkę....a i ma mój transporter to kiedyś zajedzie :wink:

Bardzo lubię słowo tożJedyną przyjaciółkę jaką mam mieszka w
Łomży,chyba to nie daleko Was ,bo często mówi to słowo :mrgreen:
Pozdrawiam Wszystkich i zdrowia dla kociastych :ok: :ok: :ok:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Wto wrz 13, 2011 11:10 Re: D.T u J.D.<<<Pies po wypadku za TM [*]....pozostał dług...

jeśli tak -to piszę pw i DZIĘKUJĘ :1luvu:

J.D.

Post » Wto wrz 13, 2011 11:13 Re: D.T u J.D.<<<Pies po wypadku za TM [*]....pozostał dług...

welina pisze:Bardzo lubię słowo tożJedyną przyjaciółkę jaką mam mieszka w

ja tez bardzo lubię to słowo i dlatego go używam, świadomie 8)
Łomża jest ok 80km od Białegostoku, a Sokółka jakieś 36km :wink:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Wto wrz 13, 2011 11:16 Re: D.T u J.D.<<<Pies po wypadku za TM [*]....pozostał dług...

lusesita pisze:
welina pisze:Bardzo lubię słowo tożJedyną przyjaciółkę jaką mam mieszka w

ja tez bardzo lubię to słowo i dlatego go używam, świadomie 8)
Łomża jest ok 80km od Białegostoku, a Sokółka jakieś 36km :wink:

Mnie ono też już weszło w krew :mrgreen: :ryk:

welina

Post » Wto wrz 13, 2011 11:33 Re: D.T u J.D.<<<Pies po wypadku za TM [*]....pozostał dług...

chyba masz coś z sobie z Białostocczanki, bo to białostockie słowo :wink:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Wto wrz 13, 2011 12:29 Re: D.T u J.D.<<<Pies po wypadku za TM [*]....pozostał dług...

lusesita pisze:chyba masz coś z sobie z Białostocczanki, bo to białostockie słowo :wink:

No do Łomży jeździłam często.A ile lat to już nie napiszę :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk: W Białymstoku też byłam jako turystka- podobało mi się :ok:

welina

Post » Wto wrz 13, 2011 12:35 Re: D.T u J.D.<<<Pies po wypadku za TM [*]....pozostał dług...

napisze tylko, żeby nie zaśmiecać J.D. wątku, że Białystok jest coraz ładniejszy i serdecznie zapraszamy do odwiedzania :ok:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Wto wrz 13, 2011 12:42 Re: D.T u J.D.<<<Pies po wypadku za TM [*]....pozostał dług...

lusesita pisze:napisze tylko, żeby nie zaśmiecać J.D. wątku, że Białystok jest coraz ładniejszy i serdecznie zapraszamy do odwiedzania :ok:

:ok: Moze niedługo się wybiorę.Myślę,że J,D nie będzie zła,że trochę sobie porozmawiałyśmy.Od dawna się zastanawiam,czy kot z Twojego banerka tańczy,czy oblazły go pchły. :ryk: :ryk:

Pozdrowienia dla J.D :mrgreen: :1luvu:

welina

Post » Wto wrz 13, 2011 12:51 Re: D.T u J.D.<<<Pies po wypadku za TM [*]....pozostał dług...

pchły??? no co Ty!! to kot tańczący, jak wszyscy w rodzinie :mrgreen:
ObrazekObrazek

lusesita

[poprzednia][następna]