Fasolki wątek część 3. Zapraszam do nowego wątku

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 12, 2011 13:48 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Leżał dziś na trawie koło wieży ciśnień - małego centrum mojej okolicy. Do tej pory leżał w mojej klatce, dwa razy próbowałam mu pomóc, ale nie udało mi się. Poprzednim razem zrobiłam mu zdjęcia, więc je mam, jutro zrobię ogłoszenia. Wezwałam do niego schronisko, przyjechali. Pies jest przynajmniej bezpieczny, nieletnie dziewczynki, które mi dziś pomogły, znają go, wiedzą nawet, jak ma na imię i powiedziały, że został wyrzucony z domu. Będę mu szukać nowego.[/quote]

Fasolko,
miałyśmy pytać o to, co takiego nieprzyzwoitego robiłaś na czwartym zdjęciu, że jest zakazane :mrgreen: , ale moją Duża właśnie zatrzęsło...
Może dobrze, że jej mowę odebrało, bo to co miałaby ochotę powiedzieć, to ja nawet nie chcę wiedzieć, że ona takie słownictwo zna :evil: :x :evil: :x :evil:
Principessa
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Pon wrz 12, 2011 17:50 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

paw pisze:cześć Fasola!
moja Duża chciała żeby ci napisać że od dawna czyta twój wątek i trzyma kciuki za wszystkie trudne sprawy :ok:
i że twoją Dużą podziwia
ja tam tylko siebie podziwiam, bo jestem najpiękniejsza

Wykałaczka z siebie zadowolona

Dzień dobry Fasolko,
jak ona może być najpiękniejsza, jak nawet cała czarna nie jest tylko w jakieś żółte paski :roll:
czasem jej kota pogonię, żeby spuściła z tonu
piękna to ty jesteś, Fasolko!

Lukrecjan, kot wrażliwy (na kicią urodę)

pozdrawiamy - Duża :P

Wykałaczko, ale Ty jesteś miła :P
Duża okropnie się ucieszyła, że czytacie mój wątek. Dużej nie ma co podziwiać, ona nie jest w ogóle mądra :?
Dzisiaj na przykład dorwała się do odkurzacza (a przecież jest poniedziałek), bo "wyjątkowo wcześnie" przyszła. No i co z tego. Nie ma żadnego szacunku dla naszego prawa do odpoczynku. Nie mówiąc o tych tam małych w łazience, głupia na dokładkę mówi, że muszą się przyzwyczajać do domowych odgłosów. Wykałaczko, duża jeszcze pyta, w jakiej części Krakowa mieszkacie. Ona tam była, w tym Krakowie, mnie jeszcze nie było na świecie.
Lukrecjanie :oops: :oops: :oops:
żółte paski na czarnym futerku, to dopiero piękne futro. Nigdy takiego nie miałam :(
Fasolka
Ostatnio edytowano Pon wrz 12, 2011 17:53 przez MalgWroclaw, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon wrz 12, 2011 17:51 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

bagheera pisze:Leżał dziś na trawie koło wieży ciśnień - małego centrum mojej okolicy. Do tej pory leżał w mojej klatce, dwa razy próbowałam mu pomóc, ale nie udało mi się. Poprzednim razem zrobiłam mu zdjęcia, więc je mam, jutro zrobię ogłoszenia. Wezwałam do niego schronisko, przyjechali. Pies jest przynajmniej bezpieczny, nieletnie dziewczynki, które mi dziś pomogły, znają go, wiedzą nawet, jak ma na imię i powiedziały, że został wyrzucony z domu. Będę mu szukać nowego.

Fasolko,
miałyśmy pytać o to, co takiego nieprzyzwoitego robiłaś na czwartym zdjęciu, że jest zakazane :mrgreen: , ale moją Duża właśnie zatrzęsło...
Może dobrze, że jej mowę odebrało, bo to co miałaby ochotę powiedzieć, to ja nawet nie chcę wiedzieć, że ona takie słownictwo zna :evil: :x :evil: :x :evil:
Principessa
[/quote]
Nic nie robiłam :oops:
Duża właśnie tworzy ogłoszenia.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon wrz 12, 2011 18:20 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

W zachodzącym słońcu uprawiam skrzyning (a duża przeszkadza)
Obrazek

No, Frania mi oczywiście pozazdrościła i też ma wieczorne zdjęcie z balkoningu
Obrazek

Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon wrz 12, 2011 18:30 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Czesc Fasolko :P

Pieknie wygladasz jak zawsze :)

My uprawiamy balkonig -Duzej dlugo nie bylo-wiec mam focha= nie witalem sie ,nie reagowalem jak mnie wolala-bylem schownay pod kocykiem ,rudy mnie wnerwia,bo jak ja ide jesc chrupki to sobie przypomina o nich i sie rozpycha przy misce podwojnej :roll:

Smakusia odpoczywa na dywanikach.

Gucio z fochem
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Pon wrz 12, 2011 21:28 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Myślę, że sprawię Wam trochę radości tym zdjęciem :)
Oto Bonifacjusz, zwany Utrapieniem Lucjusza psa, lub Bonikiem :ryk:
Obrazek
a tu obrazek poglądowy dlaczego Utrapienie
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Gutek

Od: Sob wrz 09, 2006 0:34

Post » Pon wrz 12, 2011 21:32 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Gutek pisze:Myślę, że sprawię Wam trochę radości tym zdjęciem :)
Oto Bonifacjusz, zwany Utrapieniem Lucjusza psa, lub Bonikiem :ryk:
Obrazek
a tu obrazek poglądowy dlaczego Utrapienie
Obrazek

:lol: :lol: :lol: :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon wrz 12, 2011 21:42 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Bonifacjusz uważaj bo Lucjusz jeszcze ciebie w ramach przekąski schrupie :D
Haker i Pysia też chętnie uprawiają balkoning.
A ponieważ teraz więcej są sami to zostawiam im otwarty balkon jak wychodzę. Pysiunia przeważnie śpi w koszu wiklinowym.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Pon wrz 12, 2011 21:47 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Duża kazała mi spamować.
Podrzucajcie ten wątek viewtopic.php?f=1&t=132989&view=unread#unread
może stanie się cud i ktoś zechce pomóc tym maluszkom

Ptachu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pon wrz 12, 2011 22:01 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Bonifacjusz :D
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon wrz 12, 2011 22:04 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Ooo znowu bure :D
Principessa

Fasolko,
a ta twoja Frania to wąsidła ma rewelacyjne...
Duduś
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Wto wrz 13, 2011 5:10 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Wiecie, że Bonifacjusz to jest ten mały podrzutek, którego duża znalazła, a Gutek wzięła?
Fajny jest :D
Nic dziwnego, on jest z tego samego śmietnika, co ja. I Florka. I wszystkie inne koty, które u nas były - małe w łazience też są na pewno tam urodzone, mówi duża, chociaż zabrała je nie stamtąd.
Dudusiu, fakt, że Frania ma fajne wąsy, ale to ja jestem fajna.
Duża zapowiada wielkie odrobaczanie nas :strach:
ostatnio ciągle nas dręczy.
Znękana Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto wrz 13, 2011 7:50 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Fasolinko :1luvu:
Jesteś prześłiczną koteczką :) a odrobaczanie nie jest takie złe
Władzio ostry pazur
Obrazek

kokocha

Od: Pon maja 23, 2011 9:06

Post » Wto wrz 13, 2011 7:54 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

oo, biedna Fasolko, ale nie martw się, jestem z Tobą ! Mnie też czeka odrobaczenie :|
Teo
Obrazek
Robimy bannery na prośbę.

Teeo

Od: Sob wrz 03, 2011 22:12

[poprzednia][następna]