Moderator: Estraven

LimLim pisze:Najwazniejsze aby mała nie cierpiała. A skoro tak bryka to nie jest zle.

( z przeznaczeniem na dobre jedzonko i inne potrzeby małej Diablicy-dziękujemy 

Jest bardzo filigranowa,a Kacper duży.Na zdjęciu wyszło jakoś inaczej . Mam nadzieję ,że charakter jej się zmieni jak non stop będzie na wolności.Niestety to szaleniec-nie można jej zostawić samej w pokoju.Trzeba zamykać w klatce dla jej bezpieczeństwa.Pewnie jeszcze parę miesięcy będę przechodzić katorgę-jak mnie wcześniej nie wykończy.

A Lajlunia to moja malutka księżniczka, Heksiunia
Brakuje tylko białego z szarymi znaczeniami, żebyśmy miały identyczny koci zestaw 
sygitka21 pisze:Czy rodzice Kacpra nie byli czasem przejazdem w Opolu??Toć to wykapany Eduś
Brakuje tylko białego z szarymi znaczeniami, żebyśmy miały identyczny koci zestaw

welina pisze:sygitka21 pisze:Czy rodzice Kacpra nie byli czasem przejazdem w Opolu??Toć to wykapany Eduś
Jeżeli mamusią jestem ja![]()
to byłam kilkanaście razy w Opolu.Brat tam dwa lata służył w wojsku.
![]()
![]()

W końcu obydwa nadają na tych samych falach,bo to są koty rasy europejskiej nadrzewnej 
BUSIO pisze:Welinko,cudowne dokocenie![]()
![]()
W końcu obydwa nadają na tych samych falach,bo to są koty rasy europejskiej nadrzewnej
![]()
Kiedy wkleisz zdjęcie Lajli do podpisu![]()
![]()
Widzę tutaj pewne zaniedbanie w tej kwestii
Ściskam

Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, Sylwia_mewka i 16 gości