Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ysmay pisze:Znajomi dzieci narazie nie mają (wiedza wszystko o chorobie przenoszonej przez koty, ale ich to nie zraża), kot może być samotnikiem, najlepej w miarę mlody i koniecznie czarny - ew. może mieć krawat.
Powiem tak ja pierwszy raz będe w Łodzi, przyjeżdżam razem z męzem do znajomej łodzianki. Kot przez 2 dni będzie z moim Klakierem. Wy kochane wiecie jakie te koty mają mniej więcej charakter więc coś doradźcie. Może być do doleczenia - mam maści na świerzb, kropelki do oczu.
Kamisola pisze:Dziękujemy bardzo dziewczynom ze schroniska za wczorajszą wizytę i przedstawienie nam Racuszka![]()
Koteczka jest absolutnie śliczna aż dziwne,że naprawdę nikt do tej pory nie odważył się dać jej szansy - przecież nie taki diabeł straszny jak go malują![]()
Owszem przy próbie podknięcia jej pod pyszczek kabanoska zostałam ofukana i pacnięta łapą ale to pacnięcie jakieś takieś bezpazurkowe było i wcale nas nie wystraszyło![]()
Stąd decyzja nieodwołalna( przemyśleliśmy i przedyskutowaliśmy to wczoraj) chcemy Racucha i już
![]()
W związku z przedłużającym się remontemi koniecznością przeglądu generalnego naszych dwóch kociambrów Racucha porwiemy pewnie za jakieś dwa tygodnie a ten czas postaramy się wykorzystać na przygotowanie się merytoryczne do tego starcia oraz uzupełnienie niezbednych zapasów żywieniowych
![]()
Dziś pewnie odwiedzimy ukochane Ciocie Anie więc jeszcze podpytamy co i jak w sprawie szczepień, odrobaczania itd
Racuch jest...a ja mam ze swojej strony tylko jedno malutkie życzenie....żeby kuweta nie była jej obca
![]()
P.S Perku w naszym schronisku jest tyle uroczych i czekających na domek kociaków,że napewno upatrzysz sobie jakiegoś super towarzysza dla BrysiaMoją faworytką jest trzykolorowa Żyrafka - kotunia z pomarańczowym noskiem,zobacz zdjęcia sama słodycz
Sis pisze:Żyrafka dziś lepiej. Prześmieszna jest.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 732 gości