Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Maciek_B pisze:Kolejne zwierzaki dodane na tablicęWrzuciłam 3 czarne (w osobnych ogłoszeniach), są prawie identyczne, więc czwartego opuściłam. Zaczęłam od nazw ziółek, a teraz koty otrzymują dumne imiona faraonów egipskich
Mam nadzieję że ktoś trafi na ogłoszenia, odsłon jest całkiem sporo (minął dopiero dzień a zbliżają się do 30...).
Super, dzięki bardzo. A można prosić linka ?
Najlepiej w ogóle z każdym razem jak wrzucacie gdzieś ogłoszenia to wklejajcie linka tutaj.Mam nadzieję że dzisiaj jakiś kocio odejdzie do dobrego domu
Dzisiaj jednak nie, mam nadzieję że może w niedzielę. Jedna osoba zrezygnowała, bo w międzyczasie dostała inne koty, ale jest kilka osób wstępnie zainteresowanych.
Szalony Kot pisze:Co do kotów p. Stanisława - wtedy udało nam się wszystkie koty przebadać na FIV i FelV, wszystkie odrobaczyć, zaszczepić, wyleczyć, dosterylizować do końca.
Porządziłam się: zamówiłam 130 ogłoszeń u CatAngel
Nie chciałabym, żebyście pomyśleli, że się tu wymądrzam, ale moim zdaniem to ważne: spróbujcie ponegocjować z gminą w temacie terminu opuszczenia lokalu, to jest jakiś termin z kosmosu. Zadzwońcie do D. Bentkowskiej, ona powinna przynajmniej spróbować pomóc.
17 jest za kilka dni......
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Niushonok i 209 gości