Szczytno 4 - walczymy. Potrzebny CANISERIN/SUROWICA !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 11, 2011 7:36 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

Tak Bubo dziewczynko bądź już teraz tylko szczęśliwa.Długą drogę musiała przejść ,żeby w końcu mieć dużych tylko dla siebie. :1luvu: U mnie to teraz tylko biegi,skoki i znów biegi i skoki.Wybieram sie tez zaraz z Misiem do Olsztyna.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie wrz 11, 2011 7:56 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

kasztanowa7 pisze:Buba wygląda jakby była w tym domku od zawsze :ok: :ok: :ok:

Rzeczywiście :piwa:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie wrz 11, 2011 9:58 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

BUBA :balony: wspaniale.

Magda.T

Od: Pon lip 18, 2011 19:37

Post » Nie wrz 11, 2011 12:54 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

Miś już w DT w Olsztynie,teraz tylko pomoc w utrzymaniu i ew.kastracji oraz szukanie DS.Mała Rozalka juz się odnalazła i bardzo ładnie bawi się z Twisterem. :P

horacy 7

Post » Nie wrz 11, 2011 14:56 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

Przepraszam, że się nie odzywałam, ale w piętkę gonię a po wczorajszych wynikach Maurysia miałam jeszcze większy dół...
Znowu nie wyrabiam z tłumaczeniami a Renifer już wyjechany...

Dzwoniłam do Basi żeby się wytłumaczyć...
W sprawie pieska, Basiu daj znać jeśli brakuje pieniążków na jego utrzymanei, to jakąś zrzutkę zrobimy.
Obiecuję, że zrobię szóste ogłoszenie dla Grafita :oops:

Gratuluję Kasi i Magdzie oraz CatAngel szybkiej akcji z Misiem...
Magdzie zdjęć Tajfuniastych.
Cieszę się, że Buba ma domek...

Odezwę się, ale muszę sobie zapisać karteczki ze sprawami do załatwienia...
Już się zgubiłam :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Nie wrz 11, 2011 20:51 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

Ja wszystkim dziękuję za pomoc dla naszych kotów i psów.Miś-Maks w DT jest super ,bardzo grzeczny na spacerach przepuszcza panią w drzwiachzrobił furorę wśród dzieci na osiedlu.DT jest nim zachwycony.Kociaste u mnie dobrze a w schronisku nie wiem jak się trzymają.

horacy 7

Post » Pon wrz 12, 2011 4:45 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

Pozdrawiamy rankiem z nadzieją, że będzie lepiej.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon wrz 12, 2011 7:52 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

Ci młodzi ludzie, którym wyskoczył z III pietra kociak, wyprowadzili się wczoraj. Mam nadzieję, że gdzieś na parter. Widziałam, jak niesli rzeczy - połowa ich majatku to były rzeczy kota, ale żeby zatroszczyc się o jego życie, to juz nie ...
Basiu,już chyba pisałam, nie wiem, czy nie warto zaszczepić Rozalki..

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

Post » Pon wrz 12, 2011 8:00 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

wat pisze:Basiu,już chyba pisałam, nie wiem, czy nie warto zaszczepić Rozalki..

zdecydowanie warto. Nawet trzeba. :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon wrz 12, 2011 8:09 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

Marzenia11 pisze:
wat pisze:Basiu,już chyba pisałam, nie wiem, czy nie warto zaszczepić Rozalki..

zdecydowanie warto. Nawet trzeba. :ok: :ok: :ok:

Oczywiscie jesli nie jest za malutka. Ale chyba czytałam o awaryjnym szczepieniu miesięcznych nawet...

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

Post » Pon wrz 12, 2011 10:09 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

Wat Rozalka trafiła do mnie w sobotę wieczorem kiedy u nas lecznice zamknięte ,wczoraj byłam w Olsztynie z Misiem lecz w dzień więc też lecznica zamknięta i byłyśmy tam kilka godzin więc nie chciałam jej męczyć.Dzisiaj po pracy jadę do weta jeżeli stwierdzi ,ze da radę ją zaszczepić to zaszczepię.Najpierw ogólny przegląd i niech wet zdecyduje czy mozna ją zaszczepić ja tez jestem za szczepieniem.Myślę ,ze ma około 2 miesięcy lecz w ocenianiu wieku jestem kiepska.

horacy 7

Post » Pon wrz 12, 2011 10:31 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

Basiu - ja wierzę, że załatwisz to najlepiej...
mimo trudności... góry roboty...
smutków i złych a czasem gorszych dni...
I tak dziewczyno, orasz morze...
Taka służba...

:1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon wrz 12, 2011 10:39 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

Kasiu, Magdo... przepraszam, że się wpipsztalam w nie swoje a jeszcze nie znane... :oops:
Czy miałybyście możliwość, żeby pomóc zrobić Małgosi zrobić FB dla młodego, wyrzuconego, milusińskiego pieska...
viewtopic.php?f=1&t=130940&start=1170
Nie wiem czy ona prosiła i czy mi wypada, ale widzę, że jednak FB daje szansę zwierzakom :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon wrz 12, 2011 11:38 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

Ja nie prosiłam, ale proszę.
Mam zdjęcia, ładnie pomniejszone i mogę przesłać razem ze wzruszającą historią.
Będę Wam bardzo wdzięczna. Chciałabym bardzo pomóc temu psu, a nie mogę go wziąć do siebie.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon wrz 12, 2011 16:27 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

Rozalka została dzisiaj zaszczepiona ,chociaz wet miał wątpliwości czy powinien ją szczepić byłam w Szczytnie.

horacy 7

[poprzednia][następna]