Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
piotr568 pisze:Czy nie chciałby ktoś dokończyć socjalizacji tego ślicznego kocurka
piotr568 pisze:sqpien pisze:było zmęczenie ciężką praca modela
Świetne ujęcie w zestawieniu z opisem![]()
Ten wzrok mówi wszystko
![]()
jopop pisze:Wkrótce powtórkaKażdy, kto ma jakiś pomysł co i jak można udoskonalić - proszę o PW w tej sprawie. I rezerwujcie czas 1-2 października, ja już złożyłam w IMGW wniosek o dobrą pogodę na te dwa dni
jopop pisze:Na razie bardzo skrótowo, bo umarł mi komputer i piszę z gościnnego (z tego samego powodu uprasza się o cierpliwość gdybym na coś nie odpisywała!!! w sprawach pilnych proszę atakować lepiej zinformatyzowanych przedstawicieli Fundacji lub używać form przymusu bezpośredniego w postaci telefonów komórkowych):
Po pierwsze BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, serdecznie dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do organizacji tego pikniku. Niektórzy mają tak wielkie zasługi, że spiżowy pomnik byłby za małym uhonorowaniem - a już tym bardziej zwykłe słowa. Ale proszę, by każdy, kto dorzucił swoją cegiełkę do organizacji całości (nawet jeśli było to tylko parę minut wsparcia nas na miejscu czy drukowanie ostatnich papierzysk) wiedział, że jestem Wam ogromnie wdzięczna. Piknik był naszym wspólnym sukcesem i jeszcze raz dziękuję, że mogłam go razem z Wami przeżyć
Wkrótce powtórkaKażdy, kto ma jakiś pomysł co i jak można udoskonalić - proszę o PW w tej sprawie. I rezerwujcie czas 1-2 października, ja już złożyłam w IMGW wniosek o dobrą pogodę na te dwa dni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 40 gości