Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Coz kotki maja zdrowy apetyt trzeba sie cieszyc-moje balkonuja i lataja-nie licze im ile zjadaja ,ale karmy dosyc szybko leca
Jedyne wyjscie to duze paczkikalair pisze:anulka111 pisze:Coz kotki maja zdrowy apetyt trzeba sie cieszyc-moje balkonuja i lataja-nie licze im ile zjadaja ,ale karmy dosyc szybko leca
Oj leca..mam wrazenie, ze co chwile im jesc kupuje..
anulka111 pisze:Jedyne wyjscie to duze paczkikalair pisze:anulka111 pisze:Coz kotki maja zdrowy apetyt trzeba sie cieszyc-moje balkonuja i lataja-nie licze im ile zjadaja ,ale karmy dosyc szybko leca
Oj leca..mam wrazenie, ze co chwile im jesc kupuje..![]()
Ciesze sie ,ze zaden kot nie ma nadwagi-wszystkie wygladaja zgrabnie ,obmacuje kocurkom woreczki-sa puste ,zadnego tluszczyku-Sadzac po tempie latania -maja wyjatkowo dobra forme-akurat maja głupawke-rzucami im myszki i pingpongi i szaleja
Dokladniekalair pisze:Musze popatrzec. Wiadomo, ze duze paki wychodza najtaniej.
anulka111 pisze:obmacuje kocurkom woreczki-sa puste
anulka111 pisze:Dokladniekalair pisze:Musze popatrzec. Wiadomo, ze duze paki wychodza najtaniej.![]()
Przeczytalam jakiegos @ ,ze TOTW ma pojsc od 20tego o 7% cena do gory. Ciekawe czy to prawda
sisay pisze:anulka111 pisze:obmacuje kocurkom woreczki-sa puste
Przepraszam Anulko, mogłabyś to rozwinąć?![]()
anulka111 pisze:sisay pisze:anulka111 pisze:obmacuje kocurkom woreczki-sa puste
Przepraszam Anulko, mogłabyś to rozwinąć?![]()
Brzuszke obmacuje ,czy nie tworzy sie fałd dobrobytu -zwany przez niektorych woreczkiem![]()
A co mialas na mysli??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 468 gości