Erin pisze:Ale cudeńka
Bardzo dziękujemy, staramy się

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Erin pisze:Ale cudeńka
kamari pisze:Gosiu, bardzo dziękuję za możliwość wypłakania się na twoim wątku![]()
Wrócił mi wreszcie rozum i chęć walkiNie wiem, co mi się stało, skretynienie jakieś, ale z tym koniec.
Wracamy do normy, czyli jak komuś się nie podoba, to niech spada.
Wiecie wszyscy, że chodzi o Henie. Super facecik, który zasługuje na długie i dobre życie. I wierzę, że takie da mu Piotr. Facet może nie jest zbyt uczuciowy, ale potrafi przeliczyć kota na pierwiastki i mu pomóc.
Do tego jest inteligentny, a to bardzo cenię, nawet jeżeli się nie zgadzam z punktem widzenia.
Jeszcze raz przepraszam Małgosiu, że u ciebie się rozgrywają takie brazylijskie dramaty, ale gdzieś się musiałam wyżalić
kamari pisze:Gosiu, bardzo dziękuję za możliwość wypłakania się na twoim wątku![]()
Wrócił mi wreszcie rozum i chęć walkiNie wiem, co mi się stało, skretynienie jakieś, ale z tym koniec.
Wracamy do normy, czyli jak komuś się nie podoba, to niech spada.
Wiecie wszyscy, że chodzi o Henie. Super facecik, który zasługuje na długie i dobre życie. I wierzę, że takie da mu Piotr. Facet może nie jest zbyt uczuciowy, ale potrafi przeliczyć kota na pierwiastki i mu pomóc.
Do tego jest inteligentny, a to bardzo cenię, nawet jeżeli się nie zgadzam z punktem widzenia.
Jeszcze raz przepraszam Małgosiu, że u ciebie się rozgrywają takie brazylijskie dramaty, ale gdzieś się musiałam wyżalić
kamari pisze:No to superto kiedy oddajesz mi Punia- bo facecik cudo
![]()
No i Zosia też cudna![]()
Przy Michalinie się nie upieram, bo to trzeba rano wyjść na spacerRano, to ja się mogę kawy co najwyżej napić
puszatek pisze:podoba mi się to...."jak się komuś nie podoba to niech spada"![]()
kamari pisze:Chodzi ci o Punia, czy o spacery z Michaliną?
kamari pisze:Przy Michalinie się nie upieram, bo to trzeba rano wyjść na spacerRano, to ja się mogę kawy co najwyżej napić
kamari pisze:No to superto kiedy oddajesz mi Punia- bo facecik cudo
![]()
No i Zosia też cudna![]()
Przy Michalinie się nie upieram, bo to trzeba rano wyjść na spacerRano, to ja się mogę kawy co najwyżej napić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 161 gości