Ptachu ['] 3. Żegnaj wspaniały kocie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 08, 2011 21:07 Re: Ptachu 3. Sobotni wypoczynek w lesie. Zastrzelę się :(

bagheera pisze:
iwcia pisze:Duża się wnerwiła na Kurę.
Kura załatwiła Dużej rachunek za światło :twisted:
Na drobniutkie skrawki, jest lepsza niż niszczarka ;)
Oczywiście winna jest Duża, zostawiła rano rachunek na ławie
Kura każdą kartkę, papier zamienia w drobne kawałeczki

Ptachu

Wynajmę Kurę, może jak będzie pracować to domowe papiery zostawi w spokoju.
Ktoś potrzebuje niszczarki dokumentów?

Zupełnie jak Gagat :mrgreen:
Ale on wolał gazety i papier pakowy
Przysiadał i szatkował paseczki :D
Albo dziurkował rogi :wink:

Zapakować Kurę :twisted:
Kura tak samo, ale staramy się wszystko chować więc taki zostawiony nieopatrznie przeze mnie rachunek jest równie dobry do poszatkowania.
Klika z moich książek na dolnych pułkach ma podziurkowane rogi :evil:
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pt wrz 09, 2011 7:33 Re: Ptachu 3. Sobotni wypoczynek w lesie. Zastrzelę się :(

Książki przenieść. Kurę ucałować w pyś.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt wrz 09, 2011 8:02 Re: Ptachu 3. Sobotni wypoczynek w lesie. Zastrzelę się :(

Ach wakacje, wakacje, już się skończyły, choć Dużej przedłużyliśmy je aż do wczoraj, ale wszystko musi się kończyć :twisted:
Koniec wakacji oznajmiła wczoraj Kura rozrywając na drobne kawałeczki rachunek za światło, w nocy ja nasikałem pod drzwiami a dziś rano Kratka – Kotek o Bardzo Małym Rozumku zwymiotowała na telewizor.
Wszystko po wakacjach wraca do normy :twisted:

Ptachu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Pt wrz 09, 2011 8:27 Re: Ptachu 3. Sobotni wypoczynek w lesie. Zastrzelę się :(

Proszę przysłać mi Kurę. Mam dla niej pracę na tydzień. Wynagrodzenie - 2 saszetki dziennie i korzystanie z kuwety ile kot zapragnie.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt wrz 09, 2011 9:15 Re: Ptachu 3. Sobotni wypoczynek w lesie. Zastrzelę się :(

MaryLux pisze:Proszę przysłać mi Kurę. Mam dla niej pracę na tydzień. Wynagrodzenie - 2 saszetki dziennie i korzystanie z kuwety ile kot zapragnie.

Już pakuje, ale z żywieniem Kury będzie cieżko.
Kurka jada tylko małe puszeczki gourmet gold i to tylko i wyłącznie pasztet :roll:
Suche czasami jak ma dobry humor ale tylko i wyłącznie young female :roll:
Na temat jedzenia z Kurą się nie dyskutuje, trzeba się cieszyć, że cokolwiek je, bo może odmówić jedzenia w ogóle i znów odezwą się jej wrzody.
Zapakować ? :twisted:

iwcia

Post » Pt wrz 09, 2011 9:18 Re: Ptachu 3. Sobotni wypoczynek w lesie. Zastrzelę się :(

iwcia pisze:Kurka jada tylko małe puszeczki gourmet gold i to tylko i wyłącznie pasztet :roll:
Na temat jedzenia z Kurą się nie dyskutuje, trzeba się cieszyć, że cokolwiek je, bo może odmówić jedzenia w ogóle i znów odezwą się jej wrzody.

Rossmann ma puszeczki po 2,49 zł. Wiem, bo czasem kupuję.
Kurka ma dobry gust i w dodatku nie jest droga w obsłudze :D
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt wrz 09, 2011 9:53 Re: Ptachu 3. Sobotni wypoczynek w lesie. Zastrzelę się :(

iwcia pisze:Ach wakacje, wakacje, już się skończyły, choć Dużej przedłużyliśmy je aż do wczoraj, ale wszystko musi się kończyć :twisted:
Koniec wakacji oznajmiła wczoraj Kura rozrywając na drobne kawałeczki rachunek za światło, w nocy ja nasikałem pod drzwiami a dziś rano Kratka – Kotek o Bardzo Małym Rozumku zwymiotowała na telewizor.
Wszystko po wakacjach wraca do normy :twisted:

Ptachu

:ryk: a rzeczywistość skrzeczy... (a raczej sika i rzyga :twisted: )
czyżby kociastym też się nie podobała perspektywa jesieni?
A co do Kury, to też uważam, że jest baaardzo porządna i przynajmniej wiadomo, co będzie jeść na pewno, a nie fanaberie że dziś mi smakuje gotowany kurczaczek, ale jutro będzie be, dziś liznę bozity, ale jutro to sobie możesz wynieść na podwórko... :roll:
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Pt wrz 09, 2011 9:55 Re: Ptachu 3. Sobotni wypoczynek w lesie. Zastrzelę się :(

iwcia pisze:
MaryLux pisze:Proszę przysłać mi Kurę. Mam dla niej pracę na tydzień. Wynagrodzenie - 2 saszetki dziennie i korzystanie z kuwety ile kot zapragnie.

Już pakuje, ale z żywieniem Kury będzie cieżko.
Kurka jada tylko małe puszeczki gourmet gold i to tylko i wyłącznie pasztet :roll:

Natychmiast. Wysłać kurierem.

MaryLux

Post » Pt wrz 09, 2011 18:05 Re: Ptachu 3. Sobotni wypoczynek w lesie. Zastrzelę się :(

Ja się zapisuję w kolejce na tę niszczarkę. W kwestii jedzenia mam tylko pytanie jak podziała na Kurę nacisk psychologiczny w postaci wyścigu z Malagą do miski? :D
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Nie wrz 11, 2011 17:52 Re: Ptachu 3. Sobotni wypoczynek w lesie. Zastrzelę się :(

Bry,

uczymy się z Dużą dziergać :D
to bardzo zajmujące i interesujące zajęcie.
Podoba mi się, tylko Duża coś nie zadowolona z mojej pomocy :twisted:

Kura nie ściga się do miski, Kurkę trzeba prosić aby zjadła :roll:
Nam to nie przeszkadza i zawsze czekamy na okazję, gdy Duża na chwilkę zostawi Kurę samą z miską :twisted:
Kuruś właśnie śpi i zbiera siły do pracy
Obrazek

Ptachu

iwcia

Post » Nie wrz 11, 2011 18:13 Re: Ptachu 3. Sobotni wypoczynek w lesie. Zastrzelę się :(

Pracowite koty powinny się dobrze wysypiać :D
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Nie wrz 11, 2011 22:21 Re: Ptachu 3. Sobotni wypoczynek w lesie. Zastrzelę się :(

Fajna ta Kurka, ale wolę Ciebie, Ptachu.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon wrz 12, 2011 12:24 Re: Ptachu 3. Sobotni wypoczynek w lesie. Zastrzelę się :(

Napisałam wierszyk :)
Inka

MaryLux

Post » Pon wrz 12, 2011 13:55 Re: Ptachu 3. Sobotni wypoczynek w lesie. Zastrzelę się :(

iwcia pisze:Bry,

Kuruś właśnie śpi i zbiera siły do pracy
Obrazek

Ptachu

Boszzz Ptachu, jakie cudo... :love: :love: :love:
Duduś
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Pon wrz 12, 2011 21:54 Re: Ptachu 3. Sobotni wypoczynek w lesie. Zastrzelę się :(

Potrzebujemy pomocy.
Proszę choć podrzucajcie ten wątek viewtopic.php?f=1&t=132989,
może stanie się cud i znajdziemy bezpieczne miejsce dla tych maluszków

Ptachu

iwcia

[poprzednia][następna]