Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 11, 2011 14:19 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

no i proszeę nikt po prostu nikt :evil: a ja cuda robiłam żeby aparat zaskoczył ,mało nim o ścianę nie rzuciłam ,szarpałam,targałam ,ściskałam i nikt nie docenia :crying:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie wrz 11, 2011 14:36 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Dorciu :mrgreen: pingwinka nadrzewna :D :1luvu:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Nie wrz 11, 2011 14:43 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Witam po udanym wypadzie do Nałęczowa :D
Foty cudne a mała wiewiorka to pieknisia 8)
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Nie wrz 11, 2011 14:55 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

:1luvu: DZIĘKUJĘ ŻE ZAJRZAŁYŚCIE :oops:

Limku ,ale ci dobrze ,ja co prawda też miałam wypad ,ale tylko na druga stronę torów ,do Izy :wink:

a jak tam moja czarna królewna ? jakies fotki ?
Obrazek

dorcia44

Post » Nie wrz 11, 2011 15:30 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Jejku, ale masz cuda :1luvu:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie wrz 11, 2011 15:45 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

na ostatnim zdjęciu widzę tylko brudną ścianę :oops: ale Polatucha tak fajnie się patrzy ,ona teraz najstarsza w grupie .
Jeszcze nie wiedzieliśmy że mama ma białaczkę ,tata przytargał z piwnicy był 1 listopada.
Pola była maleńka dzika przerażona i czarna bo chowała się w węglu.
Wykąpałam i oczom ukazało się maleńkie cudeńko... :wink: to był szatan nie kot,trzy odnogi piekła w jednym ciałku :mrgreen:

a Dżaga jest kundelkiem jedynym w swoim rodzaju :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie wrz 11, 2011 16:31 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Nadrzewna śliczna :1luvu: . To ona się tak darła? Biedulka - była tak bardzo zmęczona, że spała i spała.

Wiesz, ja tak od razu pomyślałam, że tylko jeden kot od Ciebie, to mało :mrgreen: ... Ale jeszcze nie teraz Dorotko. Nie mam za co utrzymać :oops: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie wrz 11, 2011 16:34 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Poznajesz tego kota? :wink:

Obrazek
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie wrz 11, 2011 16:52 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Maleńka przecudna jest-palunie do schrupania! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
A piesie jakie piękne! 8O -maleństwa jakie!
Ja wcześniej byłam poza domem-chwilke temu wróciłam i od razu przytuptałam, bo tak myślałam, że zdjątka wstawisz! :D
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie wrz 11, 2011 17:09 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Marcelibu pisze:Poznajesz tego kota? :wink:

Obrazek

Monia toż to moje tycie maleństwo ,prawie łyse i bez wąsów ..a teraz kot nie wielkokot :lol: a jaki śliczny ,Monia :1luvu:

Jakie imię dla nadrzewnej ? Tośka?...jest śliczna ,urokliwa bardzo ...nie mogę się na skrzata napatrzeć ,uwielbiam eleganckie koty :mrgreen:
Marcelibu ja cię zwyczajnie namawiam 8)

kropkaXL dziękuję ,dziś za wiele nie robię bo w domu syf..ale nie chcę jej straszyć odkurzaniem ,poczekam ,u niej każdy mój ruch wywołuje panikę,ale nie syczy ,nie kłapie ,tylko ucieka...
ale też się przymila .

piorę ,potem kąpieli łóżeczko :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie wrz 11, 2011 17:18 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

U mnie Klara i Antosia panicznie boją sie odkurzacza,kiedys Antosia ze strachu uciekając na lodówkę, kupę w locie zrobiła !-co ta kocina przezyła, że tak sie strasznie boi?
Dorotko,ja na miotle ciągle latam i na mopie,a i tak wszędzie żwirek bo to CBE+, więc do łapek się przykleja, a zaden dywanik koło kuwet nie może leżeć, bo Pynia zasika :(

Odpocznij dziewczyno,łóżeczko dobrze Ci zrobi,mi też nogi w d...ę włażą bo w piatek i sobote po lesie sie nałaziłam,a dzisiaj poszłam na cmentarz ,a to tez kawał drogi.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie wrz 11, 2011 18:06 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Dorciu, pozwoliłam sobie dać dziewczynie szukającej kota w typie nadrzewnej link do Twojego wątku.
Pozdrawiam.
Cicha podczytywaczka.

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Nie wrz 11, 2011 18:07 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Używam tego samego żwirku ,koszmar jak się nosi :| ale za to wydajny jest.

Nic nie odpoczęłam ,chyba nie umiem tak..ale za to wypiłam piwo Redsa jabcowego,stał i stał .. :mrgreen:

Czeka sie na te wolne dni a potem człowiek nie umie ich wykorzystać :evil:

MaybeXX dziękuję :D
Obrazek

dorcia44

Post » Nie wrz 11, 2011 18:28 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Dorcia, widzę, że kasa przyszła w samą porę :roll:
Wiewiórka śliczna a i reszta stada niczego sobie.
Czasami warto tak "zmarnować" dzień, ja się dzisiaj wyspałam, poczytałam, zrobiłam i zjadłam górę sałatki ...
Nie mam wyrzutów z tego powodu.

Wima

Od: Pon sty 17, 2005 12:50

Post » Nie wrz 11, 2011 18:40 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

dorcia44 pisze::1luvu: DZIĘKUJĘ ŻE ZAJRZAŁYŚCIE :oops:

Limku ,ale ci dobrze ,ja co prawda też miałam wypad ,ale tylko na druga stronę torów ,do Izy :wink:

a jak tam moja czarna królewna ? jakies fotki ?

Dorciu włamali sie nam na działki. Okradli i nasz domek. TZ teraz stara sie jakos pozabezpieczac to co zostało. Nie wiem czy dzisiaj uda mi sie go namówic na zgranie zdjęć z komórki :(
Mała nadal dzikawa no chyba,ze mamy cos do jedzenia :lol:
Bardzo przywiazała sie do Klary. Jak przyjechalismy to obie spały przytulone na balkonie. :1luvu:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

[poprzednia][następna]