Bazyliszkowa pisze:puszatek pisze:przyniosłam im kasztany do zabawy...tak fajnie się turlają...i głośno![]()
Moje też uwielbiają kasztany. Ale muszą być malutkie i idealnie okrągłe. Inne się nie nadają.
O tak, kasztany są świetne

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bazyliszkowa pisze:puszatek pisze:przyniosłam im kasztany do zabawy...tak fajnie się turlają...i głośno![]()
Moje też uwielbiają kasztany. Ale muszą być malutkie i idealnie okrągłe. Inne się nie nadają.
mamaGiny pisze:toż to już Amelia !
Tzu pisze:Kamari, znowu wysłałam dosyć pilne pw
kamari pisze:Chciałam pokazać nasz typowy dzień, nagrałam filmik, ale akurat dzisiaj program się buntuje i wyczynia cuda przy obrabianiu. Też typowe![]()
Siedzimy sobie w pracowni, dzieciaki śpią nawalone na siebie, a Myszol mruczy w niebogłosy. Z głośników sączy się spokojna muzyczka, a ja coś tam maluję... Cisza i spokój... Typowa niedziela...Mężulo melduje, że w domu to samo - rozleniwione futrzaki wyciągają się na balkonie...Cisza, spokój i ogólny błogostan
taizu pisze:kamari pisze:Chciałam pokazać nasz typowy dzień, nagrałam filmik, ale akurat dzisiaj program się buntuje i wyczynia cuda przy obrabianiu. Też typowe![]()
Siedzimy sobie w pracowni, dzieciaki śpią nawalone na siebie, a Myszol mruczy w niebogłosy. Z głośników sączy się spokojna muzyczka, a ja coś tam maluję... Cisza i spokój... Typowa niedziela...Mężulo melduje, że w domu to samo - rozleniwione futrzaki wyciągają się na balkonie...Cisza, spokój i ogólny błogostan
Mniam
kamari pisze: a skarcić nie można, bo niby za co - za buziaki![]()
kamari pisze:Słuchajcie, komu MyszolaFacet mnie dzisiaj swoją miłością doprowadza do pasji, a skarcić nie można, bo niby za co - za buziaki
![]()
Bazyliszkowa pisze:kamari pisze: a skarcić nie można, bo niby za co - za buziaki![]()
Za molestowanie
vip0 pisze:Normalnie mobbing w pracy![]()
![]()
!
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 49 gości