K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 11, 2011 13:19 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Kocuria pisze:
Tweety pisze:na kwarantannie kotka, która pójdzie jutro do ciachnięcia. Jako, że "spod samiućkich Tater" to wyrywna, oj, trzeba uważać

ale zostało coś wolnego na jedną sztukę luzacką kociarniową?
jakby ktoś miał ochotę wpaść pomóc mi dzisiaj ogarniać, to nie pogardzę :lol: tż się na mnie wypiął, że niby się uczyć musi :roll:

jedna w kominku na dole

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie wrz 11, 2011 13:25 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

queen_ink pisze:Podzielcie się wiedzą ;)
1. W jakim wieku są: Żulian Casablancas, Kufel, Arbuz i Melon? Żulian ma ok. 8-9 miesięcy i nie sprawdza się w galerii.
2. Potrzebuję czegoś o Remiku[będzie tekst w tym tyg.] Umie i Ucie;) [kto to?] Miszce, Misiu, Burce i Szurce, Amiszce [tekst poleciał do Kingii W.], Szprotce, Tolku, Maluszkach od p. Dominiki [po dzisiejszym galeriowaniu może Monsun i Mireda zamieszkają razem w Bochni] , Marsie, maluchach od p. Staszka, Strongu i Kapslu [u edytyl nie ma takich] (z edytal się umówie i dopytam sama).
3. Czy Doda, Kaja, Kora, Balbina i Sake są w domach? [Balbina tak, pisałam. chyba]
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Nie wrz 11, 2011 13:32 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

lutra pisze:
1. W jakim wieku są: Żulian Casablancas, Kufel, Arbuz i Melon? Żulian ma ok. 8-9 miesięcy i nie sprawdza się w galerii.
2. Potrzebuję czegoś o Remiku[będzie tekst w tym tyg.] Umie i Ucie;) [kto to?] Miszce, Misiu, Burce i Szurce, Amiszce [tekst poleciał do Kingii W.], Szprotce, Tolku, Maluszkach od p. Dominiki [po dzisiejszym galeriowaniu może Monsun i Mireda zamieszkają razem w Bochni] , Marsie, maluchach od p. Staszka, Strongu i Kapslu [u edytyl nie ma takich] (z edytal się umówie i dopytam sama).
3. Czy Doda, Kaja, Kora, Balbina i Sake są w domach? [Balbina tak, pisałam. chyba]

Dziękówka :).
Strong i Kapsel są u vanji, do Edyty pisałam w sprawie kotów, które są u niej.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Nie wrz 11, 2011 13:49 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

sake na tdt u miszeliny, niedługo idzie do domku jako dasza.

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Nie wrz 11, 2011 13:54 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Kocuria pisze:sake na tdt u miszeliny, niedługo idzie do domku jako dasza.

Moge wpaść i pomóc połapać ogony dzisiaj wieczór. O której będziesz?

Sake to Dasza i ma dom. Jedzie 1 października.
Kufel jest ok. roczny

NADAL NIEOBSADZONE DYŻURY PORANNE OD WTORKU W TYM TYGODNIU!

Proszę zgłaszać się już na następny tydzień, tj. od poniedziałku, 19.09!!
Ostatnio edytowano Nie wrz 11, 2011 13:59 przez miszelina, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Nie wrz 11, 2011 13:58 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

miszelina pisze:Moge wpaść i pomóc połapać ogony dzisiaj wieczór. O której będziesz?

kole 19 może być?

Kocuria

Post » Nie wrz 11, 2011 14:00 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Kocuria pisze:
miszelina pisze:Moge wpaść i pomóc połapać ogony dzisiaj wieczór. O której będziesz?

kole 19 może być?

OK, będę :)
Obrazek

miszelina

Post » Nie wrz 11, 2011 14:00 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

miszelina pisze:
Kocuria pisze:

kole 19 może być?

OK, będę :)

:1luvu:

Kocuria

Post » Nie wrz 11, 2011 14:02 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Mam chyba grypę żołądkową, czy ktoś reflektuje na przejęcie poniedziałkowego rannego dyżuru?
(I strzeżcie się Wy, co stykaliście się ze mną wczoraj.)

Uma i Utah - jeszcze nic nie wymyśliłam, jak wymyślę to wyślę.
Z tego co mi wiadomo, Doda w domu. Powinniśmy mieć jakiegoś Nergala też.
Czy można mnie dodać do 1-szej strony (adopcje, morusek)? Dostawałabym maile od odłaszających.

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Nie wrz 11, 2011 15:16 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

queen_ink pisze:
lutra pisze:

Dziękówka :).
Strong i Kapsel są u vanji, do Edyty pisałam w sprawie kotów, które są u niej.

Arbuz i Melon (oraz Pestka) są z początku maja. Doda i Balbina w domu, Sake też do zdjęcia z ogłoszeń. Kociaki od p. Staszka wiem, że zaczęły dziczyć więc może się skończyć tylko ciachnięciem towarzystwa. Nie ma ich gdzie dać aby oswajać :( Misza i Misiek jeszcze nie do adopcji

Tweety

Post » Nie wrz 11, 2011 18:26 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

_namida_ pisze:Mam chyba grypę żołądkową, czy ktoś reflektuje na przejęcie poniedziałkowego rannego dyżuru?

Nikt? Mam prawie 39 st. gorączki, wolałabym uniknąć tego dyżuru. :|

_namida_

Post » Nie wrz 11, 2011 18:32 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

1. W jakim wieku są: Żulian Casablancas, Kufel, Arbuz i Melon?
2. Potrzebuję czegoś o Remiku, Umie i Ucie;) Miszce, Misiu, Burce i Szurce, Amiszce, Szprotce, Tolku, Maluszkach od p. Dominiki, Marsie, maluchach od p. Staszka, Strongu i Kapslu (z edytal się umówie i dopytam sama).
3. Czy Doda, Kaja, Kora, Balbina i Sake są w domach?

Wysłałam prośbę o ogłaszanie Amyszki i Kici, Szprotka i Kropka już wkrótce ...
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

Post » Nie wrz 11, 2011 18:33 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

_namida_ pisze:
_namida_ pisze:Mam chyba grypę żołądkową, czy ktoś reflektuje na przejęcie poniedziałkowego rannego dyżuru?

Robert będzie

Tweety

Post » Nie wrz 11, 2011 18:53 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Tweety pisze:
_namida_ pisze:

Robert będzie

Dziękuję, bo mogłabym jeszcze nasypać żwriku do misek, albo pozamykać koty w lodówce...

_namida_

Post » Nie wrz 11, 2011 19:21 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Koty zamknięte w klatkach, Kufel w kominkowej baaardzo płacze. Kotce tri zabrałam miski. Gil i Delta zaopatrzone w leki, resztę zrobi Kocuria.
Żwirku został niepełny worek.

Poranne dyżury we wtorek, środę i piątek wzięła Basia Cz., :1luvu: został tylko czwartek do obsadzenia.
Proszę o zgłaszanie się na dyżury w tygodniu od 19.09.!

Wiem już, że nie będzie Kocurii, więc środa i niedziela wieczór do przejęcia.
Obrazek

miszelina

[poprzednia][następna]