Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Hadronida pisze:Właśnie wróciłam z Gizmo do domku.Poszedł do adopcji jak ważył ok 5,5kg.Teraz waży z kołtunami 2,9.Czyli po ogoleniu będzie tego kota nie więcej niż 2,5kg Kurde ci ludzie musieli go zostawić w domu, bez jedzenia czy picia.Pewnie chcieli żeby "umarł śmiercią naturalną" głodową ale się nie udało ,to z łachy zadzwonili.Czyli tak, maksymalne wychudzenie,uszy czarne,stan zapalny paszczy i poduszek po usuniętych przeze mnie wrosniętych pazurkach.Nerki powiększone.Kuperek mu leci na jedną stronę i dziwnie zaciąga tylną łapką.Albo został mocno kopnięty albo chore stawy.Wszystko będziemy badać po kolei.Dziś żadnych leków, bo jeśli to nerki, to trzeba odpowiednio dobrać antybiotyki.Jutro ciąg dalszy.Rano jadę z nim na badanie krwi, więc wyniki powinny być jeszcze jutro.Na teraz tyle.Ale jestem meega wkur....a.Niestety można znaleźć mega domek dla zwierzaka, ale nie można prześwietlić całej rodziny.Gizmo jest tego przykładem.
ulvhedinn pisze:Wiesz co, zbierz dokumentację i dobierz się tym "ludziom" do dupy.
ulvhedinn pisze:Wiesz co, zbierz dokumentację i dobierz się tym "ludziom" do dupy.
Hadronida pisze:No to my się zbieramy na badanie krwi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości