Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob wrz 10, 2011 16:39 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i Tytek Jak Zwykle

dorcia44 pisze:no patrzcie ją,miejsca na wiewióra nie ma :twisted: a ona ładniutka ,czarna ,drobinka taka :cry: poszewka w którą ją zawinęłam chyba do wyrzucenia ,czarna od pcheł ,po prostu czarna. :?

Czarna kicia, powiadasz? Może to nie pchły były, tylko czarna sierść? :wink:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob wrz 10, 2011 19:01 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i Tytek Jak Zwykle

Dorotko ja Cię bardzo przepraszam, że obiecałam Ci czterolistne koniczynki dla Ciebie i Bartka, których nasza forumowa koleżanka Ci nie przekazała i nie zamierza przekazać.
Niestety nie mam na to wpływu. Jeszcze raz Cię przepraszam, że nie dotrzymałam słowa i nie dotarły do Ciebie i Bartka.

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Sob wrz 10, 2011 19:59 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i Tytek Jak Zwykle

ale lecicie
zaznaczam

gośka i zwierzyniec :)

Od: Sob cze 28, 2008 19:57

Post » Sob wrz 10, 2011 20:27 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i Tytek Jak Zwykle

Gadzina juz zdrowy ,to niestety alergik ,astmatyk ,takie pogody i wilgoć daja mu od razu popalić.
W dodatku ma migdały jak dwie ogromne śliwki ,takie porowate ,kiedyś chcieli wyciąć ,ale za rzadko chorował na anginy i zostawili .

Po tym drzewie nawet nie jest zadrapany ,a ja tak :evil:

Mała krzykacz okropny ,wczoraj odpchliłam ,dzis odrobaczyłam ,jutro dostanie kolejną dawkę .
Wpada do pokoju ,pokonuje przeszkody typu bramka w drzwiach od kuchni, psy ,warczące koty zwłaszcza okrutna Luśkę ,która żywcem łyka a z gardła wydobywa jej sie taki charkot że strach oddychać ,a co dopiero mówic o poruszaniu się. :twisted:
dorwana w kąciku daje się złapać ,brac na ręce ,głaskać..będa z niej koty. :wink:
Martwiłam się ze nie chce jeść ,ale już je ,chętnie suche i kuraka gotowanego.
Kiedyś wszystkie kociaki trzymałam na karmach weterynaryjnych typu Intenstinal ,Convalescens itp.teraz wiem że jak nie trzeba to dobre suche i gotowany ptak to jest strzał w dziesiątkę.

Przespałam się w ciągu dnia ,a teraz będe buszowała ,jeść mi się chce ,a nie byłam w sklepie :oops:
Zjadłam już wszystkie jabłka ,jogurt i przez to że nie ma nic to mi się chce :|
Jutro rusze d.psko i cos kupię.

Gadzina wybył gdzieś na mecz ,ma dzwonić.
Telewizor do mnie gada.

oglądam młode talenty ,podziwiam nie które głosy ,lubie Chylińską :wink:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob wrz 10, 2011 21:50 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i Tytek Jak Zwykle

Dorciu je też lubię Chylińską i też oglądałam to co Ty :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Nie wrz 11, 2011 7:23 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i Tytek Jak Zwykle

Dorciu, co z tą koteczką "nadrzewną". Masz jakieś zdjęcie?

Wyślij mi swój numer konta, proszę. Ja wyczyściłam swoją stronę bankową ze wszystkich numerów oprócz tych, co płacę rachunki, bo i tak nie mam kasy. Ale chociaż ze 20-30 zł. przeleję.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie wrz 11, 2011 7:42 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i Tytek Jak Zwykle

Mały wrzaskun juz cichszy? też bym chciała małą wiewiórę zobaczyć!
Ja tez nie mam juz czasem sił i chęci, by iść do sklepu i cos sobie do jedzenia kupić, ale koty nigdy nie sa zaniedbane-one zawsze mają jedzonko, a mi przyda sie troszkę sadła zgubić. :oops:

I tez bardzo lubie Chylińską-w odróżnieniu od niektórych "pustaków", to mądra, wrażliwa kobieta!

U mnie noc mineła spokojnie, malce spały grzecznie :D
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie wrz 11, 2011 9:27 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i Tytek Jak Zwykle

witam w ten słoneczny poranek :D Dorciu Twoje futerka będą się mogły wygrzać w słoneczku :)

kaja888

Post » Nie wrz 11, 2011 11:11 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i Tytek Jak Zwykle

Witam :D
Mała nadrzewna ciut spokojniejsza ,boi się że ją odniosę :mrgreen: ,już je ,a to najważniejsze .
Ucieka przede mną ,ale jak już nie ma gdzie wiać to robi koci grzbiecik ,kitka do góry ,patrzy i mówi no dobra masz mnie ,miziaj ,byle szybko :lol:
Bywa ze się zapomni i bawi się ze mną,całowana w główkę zamyka oczy i teraz nie wiem ,z przyjemności czy żeby nie widzieć mojej gęby :twisted:
Jest piękna ,czarna mordka a wąsy białe :wink: mucha pod szyją i białe skarpetki ,krótkie :wink: drobniutka ,krucha ale odważna /
Byłam teraz obfocić Izy kociaki i zrobić im allegro.
Przy okazji pojechałam na Wilczycką na rekonesans czy drugie nie wlazło na drzewo ,ale śladu po kotach nie widać .
Klatkę mam ,stoi u Izy ,kwestia dogadania się z gościem kiedy mogę .

Marcelibu ,pięknie dziewczynka komponowała by się z Twoimi 8)

kropkaXL ,twoim pierdółką lepiej ,bo są w grupie ,a moja sama żabka ,pewnie wezmę to drugie jak się złapie.

cieszę się że Lubicie Chylińską :wink:
nie przepadam za Małgosią F. :oops: jest dla mnie sztuczna ,lalkowata ...po prostu nie naturalna.

foty nadrzewnej będą ,tylko to nie takie łatwe jej zrobić ,bo ona boi się każdego przedmiotu jaki biorę do ręki :roll: mam parę w komórce.
Obrazek

dorcia44

Post » Nie wrz 11, 2011 11:12 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i Tytek Jak Zwykle

a jeszcze uprzejmie donoszę że Kropka to k.. :twisted: wlazła i naszczała dzieciakowi na posłanko :x
Obrazek

dorcia44

Post » Nie wrz 11, 2011 11:18 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i Tytek Jak Zwykle

O matko Dorotka co Ty mówisz! :?: :?: :?: -nikomu na posłanko nie sikałam! :ryk:

No fakt-moim maluchom weselej-maja siebie do przytulania i zabawy!

A Małgosi F. tez nie widzę w roli jurora-tu trzeba się znać na muzyce!-a ona blewędzi trzy po trzy-prawie jak pani BeataT.! :twisted:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie wrz 11, 2011 11:25 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i Tytek Jak Zwykle

kropkaXL pisze:O matko Dorotka co Ty mówisz! :?: :?: :?: -nikomu na posłanko nie sikałam! :ryk:

A Małgosi F. tez nie widzę w roli jurora-tu trzeba się znać na muzyce!-a ona blewędzi trzy po trzy-prawie jak pani BeataT.! :twisted:

Kropka bez XL :twisted: :ryk:

uf ,a już myślałam ze tylko ja mam takie zdanie z zazdrości że ona tak jak wygląda jak wygląda :oops: :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie wrz 11, 2011 11:54 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i Tytek Jak Zwykle

A ja lubię Kubę Wojewódzkiego i Czesława Mozila :D i Michała Szpaka - jak zaśpiewał "Dziwny jest ten świat" to szkoda gadać, nawet moja Mama (77 l) jest jego fanką :wink:
Dorcia ja też czekam na fotki kociaków

kaja888

Post » Nie wrz 11, 2011 11:56 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i Tytek Jak Zwykle

dorcia44 pisze:
kropkaXL pisze:O matko Dorotka co Ty mówisz! :?: :?: :?: -nikomu na posłanko nie sikałam! :ryk:

Kropka bez XL :twisted: :ryk:

uf ,a już myślałam ze tylko ja mam takie zdanie z zazdrości że ona tak jak wygląda jak wygląda :oops: :wink:

Dorotko-Małgosia owszem jest laska,ale juz chyba przesadziła z odchudzaniem-wygląda jak szkieletor,ale śliczne oczy ma-przyznaję!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie wrz 11, 2011 13:17 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i Tytek Jak Zwykle

mam problemy z aparatem ,niestety :twisted:

ale cos tam dla was mam 8)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]