Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joarkadia pisze:Moje przyzwyczajone są.... Prosty sposób - zapiąć i zajac zabawą albo jedzeniem. Kociak się przyzwyczaja i nie zwraca na to uwagi - moje tak nauczyłam w krótkim czasie
joarkadia pisze:Też tak myślałam na początku, a teraz mogę chodzić spokojnie na spacery z kotami do sklepu.![]()
joarkadia pisze:Ludzie sądzą, że muszą coś wpłacić do skarbonki, aby kota pogłaskać![]()
joarkadia pisze:Ryś kiedyś (przyzwyczajony już do szelek i spacerów) miał zły humor i stawiał się niesamowicie, miauczał jak potępieniec..... aż się nami zainteresowal patrol straży miejskiejA Ryś podniósł łapę i obsiusiał róg budynku i dał się wziąść na ręce z zadowolonym wyrazem pyszczka
Strażnik miejski pytał sie czy na pewno to kot
![]()
![]()
joarkadia pisze:Ryś kiedyś (przyzwyczajony już do szelek i spacerów) miał zły humor i stawiał się niesamowicie, miauczał jak potępieniec..... aż się nami zainteresowal patrol straży miejskiejA Ryś podniósł łapę i obsiusiał róg budynku i dał się wziąść na ręce z zadowolonym wyrazem pyszczka
![]()
![]()
kamari pisze:To może dawaj mu przemrożone mięso, moje za sparzonym też nie przepadają
juana pisze:kamari pisze:To może dawaj mu przemrożone mięso, moje za sparzonym też nie przepadają
Każde mięso jest najpierw przemrożone. Ale do tej pory starałam się dawać część surowego a część sparzonego. Może jeść samo surowe?
*anika* pisze:joarkadia pisze:Ryś kiedyś (przyzwyczajony już do szelek i spacerów) miał zły humor i stawiał się niesamowicie, miauczał jak potępieniec..... aż się nami zainteresowal patrol straży miejskiejA Ryś podniósł łapę i obsiusiał róg budynku i dał się wziąść na ręce z zadowolonym wyrazem pyszczka
![]()
![]()
on tak fajnie sika, jak pies?![]()
a macha ogonem jak się cieszy?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, muza_51, zuza i 18 gości