Szatańskie Podszepty - wykastrowany !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 16, 2011 19:02 Re: Szatańskie Podszepty mamy budkę dla kotów !

dziś przyszedł nowy wózeczek na zakupy do Pani Martyny PumaIM mam Ci przekazać serdeczne uściski i podziękowania, Pani Martyna aktualnie chodzi karmić przed 6 rano i koło 17 idzie na "obchód" dosypać gdzie zabrakło jedzenia i ew. zmienić wodę
na moim "rewirze" spokój błogie lenistwo w krzaczorach :wink: w budce dzika dzicz z małymi podrostkami

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Śro sie 17, 2011 10:08 Re: Szatańskie Podszepty - wykastrowany !

wczorajszego wieczora dla klatki łapki wszedł ostatni z 5 kotów spod kościoła - ten czarny kocur, co spędzał mi sen z powiek
uroczyście donoszę dziś z rana został pozbawiony klejnotów rodzinnych :ok: :mrgreen:

PearlRain

Post » Śro sie 17, 2011 10:17 Re: Szatańskie Podszepty - wykastrowany !

Super :ok: :ok: :ok:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Nie sie 28, 2011 9:13 Re: Szatańskie Podszepty - wykastrowany !

dzika dzicz zamieszkująca budkę powinna być wysterylizowana najszybciej jak się ją da złapać, na osiedlu pojawiły się dwa kocury z klejnotami wyraźnie zainteresowane tą pannicą, Zuzka podrzucona kotka po podwójnej sterylce jest przekochana w tygodniu podejdę do Pani, która się nią opiekuje i porobię zdjęcia kici będzie trzeba znaleźć dom bo nie może zostać u tej osoby. Po za tym wszystko na razie ok :ok:

PearlRain

Post » Nie wrz 11, 2011 9:09 Re: Szatańskie Podszepty - wykastrowany !

nie mam pojęcia skąd pojawiają się nowe koty, dziś rano na stołówce był młody jajeczny kocurek dziki, wczoraj przy budce siedziało kilka nieznanych kotów być może kotka zarujkowała :evil: ona nie bardzo jest "łapliwa" kilka podejść \pani Martyny z łapką zakończyło się fiaskiem, z kociaków został jeden gdzie jest reszta nie mamy pojęcia

PearlRain

Post » Śro lis 02, 2011 8:25 Re: Szatańskie Podszepty - wykastrowany !

zaniedbałam troszkę wątek... sytuacja u moich bezdomniaków bez większych zmian, na szczęście są w miarę zdrowe, chyba zadowolone z posiadania budki
dzika kotka gdzieś się przeniosła podejrzewam, że na teren pobliskiego szpitala
pisałam o kotce Zuzi podrzuconej na balkon, będziemy szukać kici domku nie może zostać w DT u starszej Pani - zdjęcia kotki wkrotce

PearlRain

[poprzednia]