Szczytno 4 - walczymy. Potrzebny CANISERIN/SUROWICA !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 10, 2011 20:08 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

Tak Magda pięknie fotografuje chociaż Tajfun przystojny jest.Wioletko Yuki też ma piękne fotki i też jest piękny.Chociaż Tajfun bardzo Ci się podobał od początku.Fotki małej poszly do Kasi ,teraz cioteczki wymyślcie małej imię bo mi już brakuje pomysłów.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob wrz 10, 2011 20:53 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

Zdjęcia nowego tymczasa :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I Twister przy okazji ;)

Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Sob wrz 10, 2011 20:56 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

Mam nadzieję, że drań skończy z głową w worku :evil:
Szylcia śliczna jest (brzydkich kotów nie ma, jak wiadomo).
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob wrz 10, 2011 21:07 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

Maleńka jest przesłodka!!!
Może Suzi???? Takie imię albo Rozalcia???? :1luvu:

kasztanowa7

Od: Czw sty 27, 2011 17:18

Post » Sob wrz 10, 2011 21:12 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

Rozalcia jest ładne.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob wrz 10, 2011 21:37 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

Rozalka mi się podoba bardzo.Teraz trwa zapoznawanie się dzieciaków ,słyszę tylko dochodzące warczenie z za szafki.Nie wiem czy to Twister czy Rozalka ale chyba dziewczynka tak syczy i warczy.Biedacwo wystraszone tyle w tym domu potworów. :mrgreen:

horacy 7

Post » Sob wrz 10, 2011 21:37 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

horacy 7 pisze:teraz cioteczki wymyślcie małej imię bo mi już brakuje pomysłów.

To ja podsylam ściągę do imion :)

http://www.cats.alpha.pl/imiona.htm

Magda.T

Od: Pon lip 18, 2011 19:37

Post » Sob wrz 10, 2011 21:40 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

kasztanowa7 pisze:Ja to po prostu nie mogę się napatrzeć na Tajfuna... te jego oczyska!!!!! Takie bursztyny!!!!!!
Magda, można zamówić u Ciebie kocią sesję???? Bo zdjęcia Tajfuniastego i Igi są wręcz nieziemskie!!!! :1luvu:

Dziekuje bardzo. Ale Ty mieszkasz w Olsztynie - tak?
Ja to tak sobie pstrykam i pstrykam, i z tego mozna cos wybrac. Ale wiem, ze na forum jest tez para fotografow. Robia sesje zawodowo i za free. Widzialam ich prace z kotami piccolo - miodzio.

Magda.T

Od: Pon lip 18, 2011 19:37

Post » Sob wrz 10, 2011 21:50 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

Magda.T pisze:
kasztanowa7 pisze:Ja to po prostu nie mogę się napatrzeć na Tajfuna... te jego oczyska!!!!! Takie bursztyny!!!!!!
Magda, można zamówić u Ciebie kocią sesję???? Bo zdjęcia Tajfuniastego i Igi są wręcz nieziemskie!!!! :1luvu:

Dziekuje bardzo. Ale Ty mieszkasz w Olsztynie - tak?
Ja to tak sobie pstrykam i pstrykam, i z tego mozna cos wybrac. Ale wiem, ze na forum jest tez para fotografow. Robia sesje zawodowo i za free. Widzialam ich prace z kotami piccolo - miodzio.

Tak, mieszkam w Olsztynie.
Ja niestety nie potrafię robić takich pięknych zdjęć... :( Brakuje im tego "czegoś", takiej głębi.
Szkoda, że tak daleko mieszkasz, bo mogłabyś robić zdjęcia Basi tymczsom, na pewno by to pomogło w poszukiwaniach nowych domków. :1luvu:

kasztanowa7

Post » Sob wrz 10, 2011 22:18 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

Juz gdzieś wcześniej pisałam ,że Magda robiąc zdjęcia moim kotom szybko by je wadoptowała.Ja ładnych nie umiem robić i chyba słaby aparat mam.Rozalcia właśnie obok siedzi i się przygląda co robię.Mruczy jak traktor,chyba dziewczynka zadowolona.Ja chyba też już się przyzwyczaiłam do zagęszczenia i moje koty tez bo kolejne maluchy są łagodniej przyjmowane.Pierwsze malce na DT to mialam podrapaną twarz przez mojego Bazyla,krew sie lała i mnie się oberwało.

horacy 7

Post » Sob wrz 10, 2011 23:37 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

Basiu, nie wiem czy nie warto rozważyć szybkiego zaszczepienia Rozalki...

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

Post » Nie wrz 11, 2011 0:12 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

Dzisiaj był ważny dzien dla Buby :piwa: :piwa: :piwa:
kopiuję z wątku smarti:

Marzenia11 pisze:BUBA W SWOIM DOMU :D :D :D fotorelacja - zdjęcia w chronologicznej kolejności

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Chyba wszystko jasne, prawda? :wink: :D :D :D :piwa: :piwa: :piwa:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie wrz 11, 2011 4:31 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

Dzień dobry, Horacy :D
mam nadzieję, że dziś będzie dobry dzień dla wszystkich.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie wrz 11, 2011 5:35 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

MalgWroclaw pisze:Dzień dobry, Horacy :D
mam nadzieję, że dziś będzie dobry dzień dla wszystkich.

Też witam Wszystkich :1luvu:
Potem doczytam co to za nowa pięknota przybyła.

Bubinko, bądź szczęśliwa dzieciaku :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie wrz 11, 2011 7:35 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

Buba wygląda jakby była w tym domku od zawsze :ok: :ok: :ok:

kasztanowa7

[poprzednia][następna]