Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Julijaaa pisze:Od paru dni w stołówce pojawia się bury kot z białymi "skarpetkami" i "krawatem". Strasznie wydziera się, żeby dać mu jedzenie. Jest oswojony, zachowuje się jak domowy kot. Jest zadowolony, gdy się go głaszcze, dzisiaj pozwolił się wziąć na ręce. Może komuś uciekł
Chociaż moim zdaniem to raczej go ktoś wyrzucił
joanna521 pisze:Julijaaa pisze:Od paru dni w stołówce pojawia się bury kot z białymi "skarpetkami" i "krawatem". Strasznie wydziera się, żeby dać mu jedzenie. Jest oswojony, zachowuje się jak domowy kot. Jest zadowolony, gdy się go głaszcze, dzisiaj pozwolił się wziąć na ręce. Może komuś uciekł
Chociaż moim zdaniem to raczej go ktoś wyrzucił
Czy ktoś słyszał coś o jakimś zaginionym kocie? Pojawił się na Ślichowicach, w okolicach ul. Dewońskiej. Pilnie potrzebuje domu, czeka, aż człowiek da mu jedzenie. Nie da sobie rady sam na wolności
joanna521 pisze:
Czy ktoś tu jeszcze zagląda?! Ten kotek bardzo potrzebuje domu. Ja już nie mogę trzymać kotów w suszarni. Okazało się, że suszarnia jest jednak używana zgodnie ze swoim przeznaczeniem. Poza tym w mieszkaniu bezpośrednio nad suszarnią zaczął się remont. Żaden kot tego hałasu nie wytrzyma...
Ja mogę zrobić ogłoszenia, dać karmę itp., potrzebuję tylko schronienia dla kotki.
tamiss pisze:joanna521 pisze:
Czy ktoś tu jeszcze zagląda?! Ten kotek bardzo potrzebuje domu. Ja już nie mogę trzymać kotów w suszarni. Okazało się, że suszarnia jest jednak używana zgodnie ze swoim przeznaczeniem. Poza tym w mieszkaniu bezpośrednio nad suszarnią zaczął się remont. Żaden kot tego hałasu nie wytrzyma...
Ja mogę zrobić ogłoszenia, dać karmę itp., potrzebuję tylko schronienia dla kotki.
Zagląda... Tylko poza przesłanieminaczej nie ma jak pomóc...
Niteczka 1 pisze:Asiu, podeślij mi zdjęcia na maila - pomogę ogłaszać. Chociaz tyle zrobię bo domu dać nie mogę
tamiss pisze:joanna521 pisze:
Zagląda... Tylko poza przesłanieminaczej nie ma jak pomóc...
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 617 gości