Koty z Kielc-Kleksik i Kuki FeLV+ proszą o pomoc !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 09, 2011 18:46 Re: Koty z Kielc-Kleksik i Kuki FeLV+ proszą o pomoc !!!

Witam:) ja tutaj oficjalnie jestem po raz pierwszy. Nieoficjalnie byłam parę razy, może nie na tym wątku konkretnie, ale tutaj doprowadził mnie trop kotki Willow:) Parę postów temu doczytałam się, że na Willow czeka dom z dogiem, to ja chciałam sprostować, że to dom z wyżlicą jest:) Znaczy się to jest mój dom. A ponieważ ja i moja drużyna pierścienia nie byliśmy jeszcze sprawdzani, to chciałam przedstawić dwie czworonożne, które będą dotrzymywać Willow towarzystwa:) Założyłam im konto na facebooku, bo nijak nie umiem się dopatrzyć jak zdjęcia mogę dodać:) Pozdrawiam serdecznie https://www.facebook.com/media/set/?set=a.102838773157657.3849.100002946037882&l=09340d0bce&type=1 aha, miskę z wodą dziewczyny mają wspólną, bo kota nie chciała mieć prywatnej ;) Aa, to ja je przedstawię: suczka to Miła, a kotka Klementyna.

anncka

Od: Śro wrz 07, 2011 12:48

Post » Pt wrz 09, 2011 19:51 Re: Koty z Kielc-Kleksik i Kuki FeLV+ proszą o pomoc !!!

Anncka witaj na forum i od razu z mojej strony (i pewnie nie tylko) ogromne i ciepłe uściski za chęć adpotowania Willow :D
Wprawdzie nie wiem na jakim etapie są procedury adopcyjne ale podejrzewam, że Willow będzie w końcu mieć swojego człowieka. :1luvu:
Muszę tu dodać odrobinę prywaty. Adoptowałam już dwa kotki z Kielc, od fiony22, Misia i Melę. I jestem wdzięczna losowi, że znalazłam ogłoszenie w necie z Misiem (choć on już bawi się swoimi zabawkami za TM). Mela ma się doskonale. W każdym razie kotki były i są cudowne, proludzkie, mądre i bardzo kochające. Na pewno Willow jest spragniona uczucia i sądzę, że potrafi to okazać. A towarzystwo na zdjęciach - po prostu doborowe :D
Czekam na dobre mam nadzieję wiesci o dalszych losach Willow.

Misiowa

Od: Wto maja 25, 2010 17:27

Post » Sob wrz 10, 2011 21:35 Re: Koty z Kielc-Kleksik i Kuki FeLV+ proszą o pomoc !!!<input c

Zaglądam tutaj regularnie ale nie odzywam się - czekam na nowy wątek :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon wrz 12, 2011 20:21 Re: Koty z Kielc-Kleksik i Kuki FeLV+ proszą o pomoc !!!

Julijaaa pisze:Od paru dni w stołówce pojawia się bury kot z białymi "skarpetkami" i "krawatem". Strasznie wydziera się, żeby dać mu jedzenie. Jest oswojony, zachowuje się jak domowy kot. Jest zadowolony, gdy się go głaszcze, dzisiaj pozwolił się wziąć na ręce. Może komuś uciekł
Chociaż moim zdaniem to raczej go ktoś wyrzucił

Czy ktoś słyszał coś o jakimś zaginionym kocie? Pojawił się na Ślichowicach, w okolicach ul. Dewońskiej. Pilnie potrzebuje domu, czeka, aż człowiek da mu jedzenie. Nie da sobie rady sam na wolności :(
Obrazek

joanna521

Od: Wto wrz 22, 2009 11:00

Post » Wto wrz 13, 2011 18:31 Re: Koty z Kielc-Kleksik i Kuki FeLV+ proszą o pomoc !!!

joanna521 pisze:
Julijaaa pisze:Od paru dni w stołówce pojawia się bury kot z białymi "skarpetkami" i "krawatem". Strasznie wydziera się, żeby dać mu jedzenie. Jest oswojony, zachowuje się jak domowy kot. Jest zadowolony, gdy się go głaszcze, dzisiaj pozwolił się wziąć na ręce. Może komuś uciekł
Chociaż moim zdaniem to raczej go ktoś wyrzucił

Czy ktoś słyszał coś o jakimś zaginionym kocie? Pojawił się na Ślichowicach, w okolicach ul. Dewońskiej. Pilnie potrzebuje domu, czeka, aż człowiek da mu jedzenie. Nie da sobie rady sam na wolności :(

Czy ktoś tu jeszcze zagląda?! Ten kotek bardzo potrzebuje domu. Ja już nie mogę trzymać kotów w suszarni. Okazało się, że suszarnia jest jednak używana zgodnie ze swoim przeznaczeniem. Poza tym w mieszkaniu bezpośrednio nad suszarnią zaczął się remont. Żaden kot tego hałasu nie wytrzyma...
Ja mogę zrobić ogłoszenia, dać karmę itp., potrzebuję tylko schronienia dla kotki.
Obrazek

joanna521

Post » Śro wrz 14, 2011 7:30 Re: Koty z Kielc-Kleksik i Kuki FeLV+ proszą o pomoc !!!

joanna521 pisze:
Czy ktoś tu jeszcze zagląda?! Ten kotek bardzo potrzebuje domu. Ja już nie mogę trzymać kotów w suszarni. Okazało się, że suszarnia jest jednak używana zgodnie ze swoim przeznaczeniem. Poza tym w mieszkaniu bezpośrednio nad suszarnią zaczął się remont. Żaden kot tego hałasu nie wytrzyma...
Ja mogę zrobić ogłoszenia, dać karmę itp., potrzebuję tylko schronienia dla kotki.

Zagląda... Tylko poza przesłaniem :ok: inaczej nie ma jak pomóc... :(

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Śro wrz 14, 2011 8:23 Re: Koty z Kielc-Kleksik i Kuki FeLV+ proszą o pomoc !!!

tamiss pisze:
joanna521 pisze:

Szkoda :( Naprawdę nie wiem, kogo mam prosić o pomoc :(
Obrazek

joanna521

Post » Śro wrz 14, 2011 8:25 Re: Koty z Kielc-Kleksik i Kuki FeLV+ proszą o pomoc !!!

Ale za kciukanie także bardzo dziękuję :) :) :)
Obrazek

joanna521

Post » Śro wrz 14, 2011 9:13 Re: Koty z Kielc-Kleksik i Kuki FeLV+ proszą o pomoc !!!

Asiu, podeślij mi zdjęcia na maila - pomogę ogłaszać. Chociaz tyle zrobię bo domu dać nie mogę :(
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Śro wrz 14, 2011 10:05 Re: Koty z Kielc-Kleksik i Kuki FeLV+ proszą o pomoc !!!

Niteczka 1 pisze:Asiu, podeślij mi zdjęcia na maila - pomogę ogłaszać. Chociaz tyle zrobię bo domu dać nie mogę :(

:1luvu:
Obrazek

joanna521

Post » Śro wrz 14, 2011 19:54 Re: Koty z Kielc-Kleksik i Kuki FeLV+ proszą o pomoc !!!

tamiss pisze:
joanna521 pisze:

Ja niestety też mogę tylko :ok: :ok: :ok:
:(

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Nie wrz 18, 2011 17:53 Re: Koty z Kielc-Kleksik i Kuki FeLV+ proszą o pomoc !!!

Wizyta dla Willow przebiegła znakomicie - XAgaX :1luvu: Myślę że będziemy szukać transportu na Bemowo :ok: Fiona, zgadzasz się?
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Nie wrz 18, 2011 19:54 Re: Koty z Kielc-Kleksik i Kuki FeLV+ proszą o pomoc !!!

Absolutnie się nie zgadzam, nie puszcze Willow...samej :wink:
Umówiona już jestem z p. Ania na czwartek :1luvu:
Mam nadzieje, że szczęśliwie dotrzemy na miejsce a Willow zrobi jak najlepsze pierwsze wrażenie :1luvu:

Prosimy o kciuki dla kituni :ok:

Ze złych wieści jeszcze niestety :(
Pingu wrócił z adopcji zaraz po tym jak pojechał do domku. Nie dostał nic czas na aklimatyzację i/lub nie spełnił oczekiwań.

Musimy szukać innego domku dla niego :ok:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Nie wrz 18, 2011 21:20 Re: Koty z Kielc-Kleksik i Kuki FeLV+ proszą o pomoc !!!

:( mam nadzieję, że Pingu trafi na swoich ludzi jeszcze... To ja może optymizmu trochę: obcięłam Igrasi pazurki i obraza trwała tylko 2 minuty :wink: Kiedy nowy wątek :?:

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Pon wrz 19, 2011 7:42 Re: Koty z Kielc-Kleksik i Kuki FeLV+ proszą o pomoc !!!

Willow na pewno zrobi dobre wrażenie :1luvu: bo to super kotka jest :1luvu:
Pingu na pewno znajdzie swój kochający domek :ok: :ok: :ok:

Ze złych wieści :(
http://kielce.gazeta.pl/kielce/1,47262, ... _kota.html

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

[poprzednia][następna]