Maria Szczyglińska pisze:Cudne kociasteFajnie urządzone mieszkanie pod katem kotów, też bym tak chciała
Dziękuję pięknie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Maria Szczyglińska pisze:Cudne kociasteFajnie urządzone mieszkanie pod katem kotów, też bym tak chciała
MaryLux pisze:Kociara82 pisze:MaryLux pisze:Ciocia Kociara ma bardzo pojemne serduszko
Inka
no bo wszystkie koty chca byc kochane i wszystkie zasluguja na milosc![]()
Tylko szkoda, że mało który człowiek umie kochać.
kalair pisze:Czesc Sloneczka. Pozdrawiamy!
ula-misia pisze:Witaj ciociu Haniu z koteczkami![]()
![]()
![]()
Liluniu, Wedelku, Oliweczko-gdzie się schowałyście kochane koteczki![]()
AaaaKotkiDwa pisze:co oni zrobili mojej Gabi ;(((((
ezzme pisze:strasznie podoba mi się drugie zdjęcie w trzecim rzędzie![]()
Lili to taka kruszynka
Oliwka piękna![]()
i bardzo podoba mi się ogolona Gabi, taki zgrabny kotek i cętkowanymuszę Dimkę też tak urządzić tylko jeszcze nie znalazłam kogoś, kto by się tego podjął
![]()
wszystkie cudne
KOTEK1988 pisze::1luvu:świetne fotki
shalom pisze:Przez chwilę myślałam, ze macie nowego kota
vega013 pisze:
Jejku, biegniemy na ratunek. Duzi jeszcze nie obcięli nam pazurków, mamy długaśne i groźne. Kto Ci zagraża, prześliczna Myszeńko?
Oliwka - zdobywczyni czarnego pasa w kotarate
Myszolandia pisze:vega013 pisze:
Jejku, biegniemy na ratunek. Duzi jeszcze nie obcięli nam pazurków, mamy długaśne i groźne. Kto Ci zagraża, prześliczna Myszeńko?
Oliwka - zdobywczyni czarnego pasa w kotarate
A ten mały Duży cały czas mnie gania,mmmrrraaauuuu![]()
vega013 pisze:Duża opowiedziała, że na wystawie rozmawiała z panią, która jest redaktorem naczelnym "Kocich spraw". Powiedziała, co się w tym piśmie podoba, a co nie podoba. Pani redaktor zaproponowała Dużej współpracę i Duża będzie pisać o nas i o innych kotach, o opiece nad kotami i że trzeba walczyć z kocim nieszczęściem.
Oliwka wszystko wiedząca
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], MB&Ofelia i 449 gości