Sydney pisze:Sigrid pisze:
Sydney - na razie myślę o wydaniu innej książkiNie o Kitku wprawdzie, ale również o interesującym panu
![]()
no to świetnie
a będzie szansa przeczytać?
Na pewno

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sydney pisze:Sigrid pisze:
Sydney - na razie myślę o wydaniu innej książkiNie o Kitku wprawdzie, ale również o interesującym panu
![]()
no to świetnie
Sigrid pisze:Sydney pisze:Sigrid pisze:
![]()
no to świetnie
Na pewnoChociaż to jeszcze chwilkę potrwa, zanim zrealizuję te plany
nefri pisze:Sigrid, ja tu się muszę na pracy skupić, a przez twoje historie chichram sie jak głupia![]()
![]()
I wcale, a wcale nie chce mi się wracać do słuzbowych tematów
![]()
Megi, dowiesz się na innym forum
nefri pisze:Megi, dowiesz się na innym forum
nefri pisze:Sigrid pisze:Sydney - na razie myślę o wydaniu innej książkiNie o Kitku wprawdzie, ale również o interesującym panu
![]()
![]()
![]()
![]()
Widzę, że zaczynasz się przekonywać do tego pana. Jeszcze nie dawno słyszałam, że jest nudnyChociaż już rozumiem
Wprawana ręka autora sprawiła, że stał sie intrygującą postacią
![]()
Oberhexe pisze:nefri pisze:Megi, dowiesz się na innym forum
No dobra
Sigrid pisze:nefri pisze:Sigrid pisze:Sydney - na razie myślę o wydaniu innej książkiNie o Kitku wprawdzie, ale również o interesującym panu
![]()
![]()
![]()
![]()
Widzę, że zaczynasz się przekonywać do tego pana. Jeszcze nie dawno słyszałam, że jest nudnyChociaż już rozumiem
Wprawana ręka autora sprawiła, że stał sie intrygującą postacią
![]()
![]()
![]()
Nefri, ty się naprawdę prosisz o lanie![]()
A wiesz, że zaczęło mi go brakować... 5 lat z nim spędziłam, po nocach mi się śnił, jego prywatne listy czytałam (a fe! a mama mówiła, że tak nie wolno
) ... No normalnie dłużej z nim byłam niż z TŻtem
Jak tu zakończyć taki związek, no jak?
![]()
nefri pisze:Oberhexe pisze:nefri pisze:Megi, dowiesz się na innym forum
No dobra
tylko jakoś ciut później, bo TZ czuwa
Sigrid pisze:Jasne
Dodam od siebie jeszcze jeden postulatJak natychmiast nie założysz stosownego wątku mojemu chrześniakowi na "miau" - publicznie powiem, o jakiego kotka chodzi
Oberhexe pisze:nefri pisze:Oberhexe pisze:nefri pisze:Megi, dowiesz się na innym forum
No dobra
![]()
![]()
![]()
Zgadzam sie z Sigrid![]()
Jak natentychmiast nie napiszesz (choćby na pw) to zaczne publicznie snuc domysły
Sigrid pisze:Jasne
Dodam od siebie jeszcze jeden postulatJak natychmiast nie założysz stosownego wątku mojemu chrześniakowi na "miau" - publicznie powiem, o jakiego kotka chodzi
nefri pisze:A jak![]()
![]()
Wiesz, mając takiego TZ-ta trzeba sobie radzić
nefri pisze:Oberhexe pisze:nefri pisze:Oberhexe pisze:nefri pisze:Megi, dowiesz się na innym forum
No dobra
![]()
![]()
![]()
Zgadzam sie z Sigrid![]()
Jak natentychmiast nie napiszesz (choćby na pw) to zaczne publicznie snuc domysły
wrrrmegi, poczekaj aż odpisze mi obecny właściciel kocika. właśnie mu napisałam, że CHCĘ, BIORĘ i już się nie mogę doczekać
![]()
wstepnie powiedział, że bardzo się będzie cieszyć jak kocik trafi do mnie, ale może jeszcze zmieni zdanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 40 gości