Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KOTEK1988 pisze:Jak właściciel może pisać ,że kotów nie lubi?//Jakbyś WYSTERYLIZOWAŁ kotkę to nie miałbyś takich problemów\\.KIEDY ZABIERZESZ JĄ DO WETERYNARZA?
maroo123321 pisze:Po co mialem to robic skoro juz rodzila 3x i teraz cos jej odwalilo ( radze czytać DOKŁADNIE moje posty wtedy nie będzie sie głupot pisało) a to że kotów nie lubie tz. że jestem zły na matke
Pozdr.
maroo123321 pisze:Ale zastanawia mnie zachowanie matki przecie rodzila juz 2x tez po 3 kociaki (2 kociaki mam jeszcze od niej 1 zwial i chyba kilku auto przejechalo ) i zawsze je karmila nawet jak byly wieksze a teraz nie wiem co sie stalo ( moze dlatego ze w domu byly 2 osoby a teraz siostra przjechala z rodzina to bylo 5 i sie przestraszyly?)
Szenila pisze:Bardzo prawdopodobne, że kotka jest chora-mogą to być powikłania po porodzie, np. jakiś kociak został w brzuchu kotki, umarł i teraz gnije, powodując zatrucie organizmu kotki. Być może kociaki urodziły się z wadami, kotki czasem porzucają takie chore dzieci.
Idź z kotką do weterynarza, niech ją zbada.
Musisz też wysterylizować kotkę, nie mozna tak mnozyć kociego nieszczęścia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 141 gości