Cześć Mru kochany! Duża wcale nas nie wpuszcza na kompa. Mówi, że zaczął się ten cholerny nowy rok szkolny i nie umie się w niego wpasować. Wiecznie tylko ziewa albo się denerwuje Nie wiem jak długo z nią wytrzymamy! M i Ł
Duza pracuje,czyli jej wcale nie ma -a my musimy sobie zagospodarowac czas,na szczescie snaidnaie dala. Gucio
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Maniuś szukają ciebie, pozwól się odnaleźć. Mru, jak tam obserwacje ornitologiczne. U mnie pojawiły się te duże czarne ptaszyska. Trochę się ich boję. I już nie ma przelotu dużych gromad ptaszków na wysokości mojego balkonu. Nudy, jesień idzie, trzeba szukać dobrego miejsca na przezimowanie (spanie). Haker
Mruś, duża mówi, że nie starczyło dziś jedzenia dla wszystkich kotów i przyleciała po saszetki (mięsa już nie miała gotowego). Czarna i Bure się spóźnili, to właśnie dla nich nie było. Ale zjedli w drugiej i trochę jeszcze w trzeciej turze śniadaniowej. Duża mówi, że czuje się jak pracownik stołówki na zmywaku. Nie wiem, co to znaczy Fasolka
Posilki o rozsadnych porach-odpoczywamy,balkoning mozliwy-wyniesione sa poduszki-mozna sie wylegiwac Gucio zadowolony
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.