ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 09, 2011 19:10 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

kamari pisze:Gosia, przepraszam, ale gubię się w tych pw. Czemu bazarek tylko do 15 września? A co potem?

Ja mam "stary" telefon, trzyma ze dwa dni. Jeżeli to dłużej niż twój, to ci przyślę :ok:

Marysiu, napisałam pw...
Mój telefon trzyma 1 dzień, chyba że z kimś długo gadam, to wtedy krócej :evil: .
Wiem, trza baterie wymienić...ale nie wiem, czy on wogóle jeszcze długo wytrzyma, głośnik też do d....
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt wrz 09, 2011 19:12 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Megana pisze:Punia tylko zacałować po brzusiu. :D

Punio cały taki całuśny :ryk: !
A wogóle to jedyny mój kot, który robi miny...
Naprawdę, ma bardzo bogatą mimikę pysia, od razu widać czy jest wesoły, czy sie smuci, czy focha... :evil: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pt wrz 09, 2011 19:13 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

W takim razie przyślę ci swój telefon, trzyma troszkę dłużej. A na temat bazarku napisałam pw - nie denerwuj mnie, bo ja słabego zdrowia jestem i się przez ciebie rozchoruję :mrgreen: No i będziesz mnie miała na sumieniu :twisted:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt wrz 09, 2011 19:21 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

kamari pisze:W takim razie przyślę ci swój telefon, trzyma troszkę dłużej. A na temat bazarku napisałam pw - nie denerwuj mnie, bo ja słabego zdrowia jestem i się przez ciebie rozchoruję :mrgreen: No i będziesz mnie miała na sumieniu :twisted:

Mario, ty będziesz długie lata żyła, ku radości i pokrzepieniu serc naszych...co nie, dziewczyny :?: :mrgreen:

vip

Post » Pt wrz 09, 2011 19:28 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

vip0 pisze:
kamari pisze:W takim razie przyślę ci swój telefon, trzyma troszkę dłużej. A na temat bazarku napisałam pw - nie denerwuj mnie, bo ja słabego zdrowia jestem i się przez ciebie rozchoruję :mrgreen: No i będziesz mnie miała na sumieniu :twisted:

Mario, ty będziesz długie lata żyła, ku radości i pokrzepieniu serc naszych...co nie, dziewczyny :?: :mrgreen:

Krzepić to ja mogę kocie serca :mrgreen: a ciebie Małgosiu, to będę pilnować i zmuszać do ciężkiej pracy :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt wrz 09, 2011 19:33 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Akurat do takiej pracy to zmuszać mnie wcale nie trzeba :mrgreen: .
A teraz was zostawię....
Nie, nic się nie dzieje, chciałam sobie tylko " Transformersy " obejrzeć :oops: :oops: :oops: .
Wiem, wiem, bajeczka, ale ponoć na starość się dziecinnieje :ryk: .

vip

Post » Pt wrz 09, 2011 19:37 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

vip0 pisze:
kocurzyca41 pisze:Cześć ślicznoty wieczornie.Punio śpiący jest tak słodki jak ....miodzio.

Cześć, Reniu :D .
Punio słodziak nieprzeciętny, to prawda, ale to trzeba na żywo zobaczyć, zdjęcie to nie to samo :mrgreen: .

Wiem,wiem,ale jak nie można na żywo trzeba wyobraźnie włączyć.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pt wrz 09, 2011 19:39 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Gosiu kochana, ja też własnie Transformersy oglądam...nie wiem już który raz :D

Ważne, że świetnie zrobiona bajeczka :)

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Pt wrz 09, 2011 19:40 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

kocurzyca41 pisze:
vip0 pisze:
kocurzyca41 pisze:Cześć ślicznoty wieczornie.Punio śpiący jest tak słodki jak ....miodzio.

Punio słodziak nieprzeciętny, to prawda, ale to trzeba na żywo zobaczyć, zdjęcie to nie to samo :mrgreen: .

A cóż ci, Reniu droga, przeszkadza Puśka na żywo zobaczyć? :P :mrgreen: .

vip

Post » Pt wrz 09, 2011 19:41 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

rapsodia82 pisze:Gosiu kochana, ja też własnie Transformersy oglądam...nie wiem już który raz :D

Ważne, że świetnie zrobiona bajeczka :)

Martusia- :ok: :ok: :ok: !

vip

Post » Pt wrz 09, 2011 19:45 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

vip0 pisze:
kocurzyca41 pisze:
vip0 pisze:

A cóż ci, Reniu droga, przeszkadza Puśka na żywo zobaczyć? :P :mrgreen: .

Odległość Gosieńko,odległość.I tak żyję w niedoczasie,albo na starość za wolna się robię. :mrgreen: Ale kiedyś ...i tak do Częstochowy się wybiorę,Ty sobie nie myśl :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pt wrz 09, 2011 19:55 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Ponieważ ja się też odgrażam Małgosi wizytą, to proponuję zrobić wspólny najazd na Częstochowę :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt wrz 09, 2011 19:57 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

To i ja, i ja! :mrgreen:

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Pt wrz 09, 2011 20:03 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

No to może mały "Potop" :mrgreen:
Wiadomo, że wszyscy zarobieni, ale jakby się wcześniej umówić...
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt wrz 09, 2011 21:48 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

A ja sie zareklamuję tu też, mogę...?
viewtopic.php?f=20&t=132884

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

[poprzednia][następna]