Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Mam straszny problem.Nie wiem jak zrobic jakieś sensowne zdjecia Dorci?Obiecałam Opiekunce.Staram sie od kilku dni i nic mi z tego nie wychodzi.Karmie Dorcie w takim miejscu ze jest ciemno jak w grobie.Na dodatek wokół są dwie kamienice.To takie stare podwórko otoczone z każdej strony.Zero dostepu swiatła.Dorcia siedzi w starej szopie.Zeskakuje kiedy przychodze z jedzeniem.[b]Jest tak ciemno ze ja robie te zdjecia na oslep bo nie widzę ekranu aparatu i potem na zdjęciu albo jest poł kota albo wcale.Nie chce też robic tam za duzo szumu bo to taka nieciekawa dzielnica.Czasem ktoś jest w oknie.Wolałabym nie zwracać na nas uwagi.Kurcze nie wiem jak to zrobic zeby było dobrze.Dorcia w ciagu dnia raczej nie wyjdzie.Jest bardzo ostrożna.[/b]
Mój TŻ nie czyta, jemu wystarczy, że ma trzy koty w domuiza71koty pisze:Przepraszam czy Wasi Tż czytają Miau?
key_west pisze:Mój TŻ nie czyta, jemu wystarczy, że ma trzy koty w domuiza71koty pisze:Przepraszam czy Wasi Tż czytają Miau?![]()
I może lepiej, że nie czyta, dowiedziałby się co robię z naszymi pieniędzmi
Iza, super piszesz, niby takie zwykłe, przyziemne sprawy a ja nie mogę się od tego oderwać
Iweta pisze:Iza, Ty nic nie będziesz musiała z wątkiem robic przez te trzy tygodnie gdy Męża nie będzie bo to będzie....Jego wąteki na pewno znajda sie tacy, którzy będą go podnosić
![]()
Myślę, ze to będzie bardzo poczytny watek z racji tego, ze będzie go pisał mężczyzna![]()
Na forum sa przeciez mężczyźni i nawet jesli nie sa mężami karmicielek to w jakis sposób sa zwiazani z forum i kotami i na pewno chetnie podziela sie swoimi spostrzeżeniami .
Panie Robercie do roboty, czekamy na wątek
iza71koty pisze:Iweta pisze:Iza, Ty nic nie będziesz musiała z wątkiem robic przez te trzy tygodnie gdy Męża nie będzie bo to będzie....Jego wąteki na pewno znajda sie tacy, którzy będą go podnosić
![]()
Myślę, ze to będzie bardzo poczytny watek z racji tego, ze będzie go pisał mężczyzna![]()
Na forum sa przeciez mężczyźni i nawet jesli nie sa mężami karmicielek to w jakis sposób sa zwiazani z forum i kotami i na pewno chetnie podziela sie swoimi spostrzeżeniami .
Panie Robercie do roboty, czekamy na wątek
Serio?Tak myślisz?Kurcze nie zauważyłam tego wpisu.No to Mu przekażę jak wróci.
![]()
Zresztą pewnie sam przeczyta.
![]()
Pomyliłaś Iwonka mój Maż ma na imię Arek![]()
Iweta pisze:A nie wolałabys żeby mówił do Ciebie.....Kotku
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 275 gości