Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Jednak wydaje mi sie Ania, ze troszke za gesto sa posadzone.. Zwlaszcza, ze sa dosc zroznicowane, jedne rosna wolniej, drugie dluzej. Bedzie gesto.A wierzby faaajne!
anulka111 pisze:kalair pisze:Jednak wydaje mi sie Ania, ze troszke za gesto sa posadzone.. Zwlaszcza, ze sa dosc zroznicowane, jedne rosna wolniej, drugie dluzej. Bedzie gesto.A wierzby faaajne!
Musi byc gesto ,bo nie moge nic blizej posadzic,a wymyslilam sobie ,ze to bedzie taki rzadek krzaczorkow-najwyzej je bede formowac we wlasciwa strone
MalgWroclaw pisze:A co z tymi smoczymi jajami
anulka111 pisze:MalgWroclaw pisze:A co z tymi smoczymi jajami![]()
Poluje na jaja i na razie dzis mam straszny dzien-nic mi nie wychodzi,mam wnerwa na brata,a smokami nie mam sie jak odstresowac ,bo mi sie nie daja zlapac
gramy w gre -smoki łowimy jako jaja i hodujemy-jest watek smoczy na miauMalgWroclaw pisze:anulka111 pisze:MalgWroclaw pisze:A co z tymi smoczymi jajami![]()
Poluje na jaja i na razie dzis mam straszny dzien-nic mi nie wychodzi,mam wnerwa na brata,a smokami nie mam sie jak odstresowac ,bo mi sie nie daja zlapac
Ale ja nie wiem, co to jest, te jaja. Nic nie rozumiem
MalgWroclaw pisze:Acha. Dobrze, że z tych jaj nie wyskakują kociaki do adopcji, chociaż tyle.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Hana, Lifter i 385 gości