Moha pisze:Co chcesz, jesień. Czas na wykopki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:A ja mam gluta 2-miesięcznego z calcivirozą w klatce w kanciapie![]()
Idę się powiesić
vailet pisze:Gibutkowa pisze:A ja mam gluta 2-miesięcznego z calcivirozą w klatce w kanciapie![]()
Idę się powiesić
O qrcze to też złe wieściale chyba można mu jakoś pomóc
![]()
Gibutkowa pisze:vailet pisze:Gibutkowa pisze:A ja mam gluta 2-miesięcznego z calcivirozą w klatce w kanciapie![]()
Idę się powiesić
O qrcze to też złe wieściale chyba można mu jakoś pomóc
![]()
Antybiotyk, witaminy, kroplówki (jest tak odwodniony że jak się złapie za skórę to zostaje taka zaciśnięta i stercząca), jedzenie convalscent (chude toto masakrycznie), smaruję nadżerki w pysiu, karmę na siłę (choć trochę sam je)... ale calci u malucha to ciężka sprawa![]()
Gibutkowa pisze:Calcivirus też może wywoływać kk ale tylko calciviroza daje nadżerki w pysiu. To bardzo zjadliwy wirus, gorszy od herpesa (który zazwyczaj wywołuje kk) łagodniejszy od pp. Przy tym kot nie chce jeść bo nadżerki w pysiu bardzo bolą, ropieją. Glutek ma na prawym poliku spore i na lewym troszkę. Na szczęście na języczku nie ma. Ten wirus jest wredny nawet dla dorosłych kotów a co dopiero dla takich małych, wychudzonych i odwodnionych glutków
Gibutkowa pisze:To mój pierwszy kot z calci
Gibutkowa pisze:To mój pierwszy kot z calci
katarzyna1207 pisze:Gibutkowa pisze:To mój pierwszy kot z calci
Edytka, a czym smarujesz w pysiu ?? Gorąco polecam solcoseryl w żelu (na receptę) i drogi jak cholera, ale rewelacyjny .... i do tego solcoseryl w zastrzyku ... Mój pierwszy tymczas przyjechał z calci i paskudnymi nadżerkami ... po dwóch dniach solcoserylu nie było po nich śladu ...
o nie, tylko nie to...katarzyna1207 pisze:Ziabolek chyba przegrywa swoją walkę o życie ... jest źle ... Próbuję przygotować się do pożegnania ... i nie potrafię ...
katarzyna1207 pisze:Ziabolek chyba przegrywa swoją walkę o życie ... jest źle ... Próbuję przygotować się do pożegnania ... i nie potrafię ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 104 gości