Resortowy Ando to Radziwiłłowicz w GLINIE

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anda pisze:Dzyśka pisze:A jak gdzieś mam Banderasów i innych MacGregorów, bo mój TŻ jest zajebistyI wcale nie ma tu nic do rzeczy fakt, że jest jedyną na świecie osobą, która może ze mną wytrzymać
Pokazuj!!!
AYO pisze:A ja to bym fciała starego Banderasa![]()
To znaczy on jest w moim wieku i już tak dochodzi jak dobra pieczeń i stare wino i gdyby jakimś cudem dodać mu tak z 5 latek na chwilę, to ja fcem![]()
Bo mnie bandyty potrza ale takiego, żeby był kilka wiraży mądrzejszy ode mnie i najchętniej żeby resortowy był![]()
AYO pisze:Czyli nie grozi nam konkurencja z Twojej strony bo Ty już masz![]()
Resortowy Ando to Radziwiłłowicz w GLINIE![]()
![]()
AYO pisze:Czyli nie grozi nam konkurencja z Twojej strony bo Ty już masz![]()
Resortowy Ando to Radziwiłłowicz w GLINIE![]()
![]()
Dzyśka pisze:Anda pisze:Dzyśka pisze:A jak gdzieś mam Banderasów i innych MacGregorów, bo mój TŻ jest zajebistyI wcale nie ma tu nic do rzeczy fakt, że jest jedyną na świecie osobą, która może ze mną wytrzymać
Pokazuj!!!
Nie-E. Mój Ci on![]()
A poza tym skoro tu Banderasowi chcą jeszcze lat dodawać to mój za młody do konkurencji
Anda pisze:Dzyśka pisze:Anda pisze:Dzyśka pisze:A jak gdzieś mam Banderasów i innych MacGregorów, bo mój TŻ jest zajebistyI wcale nie ma tu nic do rzeczy fakt, że jest jedyną na świecie osobą, która może ze mną wytrzymać
Pokazuj!!!
Nie-E. Mój Ci on![]()
A poza tym skoro tu Banderasowi chcą jeszcze lat dodawać to mój za młody do konkurencji
Ale tam, nie musisz mu nic dodawać.............
widzę jednak, ze sprawa z góry przegrana![]()
Chociaz powiedz w jakim typie jest no.
babajaga pisze:Ando jeśli ty w nagłej potrzebie się znalazłaś, to mój TZ właśnie jest w Lublinie i będzie do soboty. Zasadniczo jestem zazdrosna potwornie i chłopem się nie dzielę ale da siostry po pakcie mogę zrobić wyjątek![]()
I niech mnie ktoś dobije, please.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 356 gości