PAKT CZAROWNIC XXVII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 08, 2011 19:34 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Czyli nie grozi nam konkurencja z Twojej strony bo Ty już masz :ok:

Resortowy Ando to Radziwiłłowicz w GLINIE :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw wrz 08, 2011 19:43 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Anda pisze:
Dzyśka pisze:A jak gdzieś mam Banderasów i innych MacGregorów, bo mój TŻ jest zajebisty :mrgreen: I wcale nie ma tu nic do rzeczy fakt, że jest jedyną na świecie osobą, która może ze mną wytrzymać 8)

Pokazuj!!! :twisted:

Nie-E. Mój Ci on :twisted:
A poza tym skoro tu Banderasowi chcą jeszcze lat dodawać to mój za młody do konkurencji :P

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Czw wrz 08, 2011 19:46 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

AYO pisze:A ja to bym fciała starego Banderasa :roll:
To znaczy on jest w moim wieku i już tak dochodzi jak dobra pieczeń i stare wino i gdyby jakimś cudem dodać mu tak z 5 latek na chwilę, to ja fcem :oops:

Bo mnie bandyty potrza ale takiego, żeby był kilka wiraży mądrzejszy ode mnie i najchętniej żeby resortowy był :roll: :oops:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Banderas to jest to!! Zgadzam sie z Toba Siostro Ayo a jak sie pieknie starzeje :)
Ech...

Boli mnie glowa niemozebnie. Praca staje sie pomalu obledem, ale to bylo do przewidzenia. W koncu w telemarketingowej dzungli przetrwaja tylko najsilniejsi. TZ tez dzis pojechal pod Olkusz za praca, opieka nad starszym malzenstwem z mozliwoscia zamieszkania; wszystko cacy pani miala go odebrac z Olkusza samochodem. Przyjechal, stoii czeka i nic. Zadzwonil do baby i mowi ze jest i czeka. A ona do niego "Nie nadaje sie pan". On zaskoczony pyta jak to? A ona na to "Nie nadaje sie pan, babcia pana nei chce dowidzenia". Wydal ostatnie 20 zl, ze o czasie ,nerwach i nadziejach na prace nie wspomne...
prawdopodobnie wyslala chlopaka corki zeby pojechal i zobaczyl kto i jak, a ze TZ wyglada dosc mlodo bo szczuply jest to pewnie od razu sie nie nadal. Albo za wysoka stawke krzyknal i znalazla kogos innego... ale mogla cipa jedna zadzwonic i powiedziec zeby nie jechal taki kawal, wredne babsko :evil:

Ludzie sa zryci jak ruskie kartofliska. Ojciec mowi ze to przez wybuchy na sloncu; cos w tym jest....

Pierdziele, dzis nie sprzatam. Najwazniejsze ze wanna dziala :twisted: bedzinskie weze rulez. Kolega jutro wpadnie z konskim wlosiem i butelka wina domowej roboty, czuje w kosciach ze to bedzie baaardzo udany poczatek weekendu ;)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw wrz 08, 2011 19:48 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Księżyc rośnie Siostro SOL - we wtorek pełnia :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw wrz 08, 2011 19:48 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

AYO pisze:Czyli nie grozi nam konkurencja z Twojej strony bo Ty już masz :ok:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, no to może być resortowy.

Mam. Zero cech idealnych :? No - może że łagodny.

Kto wie, kto wie.... różnie to w życiu się układa. Mogę być w potrzebie.
Aleeeeeeeeeeeee
- przyjaciółkowe i koleżankowe chłopy są dla mnie nietykalne. Np cyt. Pompon "Shirzyn Staś!" (cudne :1luvu: )
No... popatrzeć mogę, czasem z przyjemnością, powiedzieć kobiecie, że ładny , ale wżyciuleona nie tykam.
Także konkurencja Ci ze mnie żadna.
To co dasz znać??? :mrgreen:
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Czw wrz 08, 2011 19:50 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

AYO pisze:Czyli nie grozi nam konkurencja z Twojej strony bo Ty już masz :ok:

TAK!!!! O TAK!!! Ayo, z ust (no dobra niekoniecznie z ust) mi to wyjelas!!
A propos leci kajs jeszcze Glina?? Chetnie bym obejrzala....

solangelica

Post » Czw wrz 08, 2011 19:53 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Dzyśka pisze:
Anda pisze:
Dzyśka pisze:A jak gdzieś mam Banderasów i innych MacGregorów, bo mój TŻ jest zajebisty :mrgreen: I wcale nie ma tu nic do rzeczy fakt, że jest jedyną na świecie osobą, która może ze mną wytrzymać 8)

A poza tym skoro tu Banderasowi chcą jeszcze lat dodawać to mój za młody do konkurencji :P

Ale tam, nie musisz mu nic dodawać.............
widzę jednak, ze sprawa z góry przegrana :twisted:
Chociaz powiedz w jakim typie jest no.
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Czw wrz 08, 2011 19:54 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Ze mnie też żadna konkurencja bo mężczyzna kobiety z mojego kręgu przestaje być dla mnie mężczyzną 8)

O czym mam dać znać Ando?
Że obława zakrojona na cały kraj z oczkami jak siatka na dorsza nie dała rezultatów?

Pomarzyć dobra rzecz :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw wrz 08, 2011 19:55 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Ando jeśli ty w nagłej potrzebie się znalazłaś, to mój TZ właśnie jest w Lublinie i będzie do soboty. Zasadniczo jestem zazdrosna potwornie i chłopem się nie dzielę ale da siostry po pakcie mogę zrobić wyjątek :mrgreen:

I niech mnie ktoś dobije, please.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Czw wrz 08, 2011 19:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Dziś wróciłyśmy z Kariną z szesciodniowego pobytu w szpitalu. Zła matka zaraziła swoje dziecko zapaleniem płuc :strach: :strach:Antybiotyki, kroplówki..... dobrze, że szybko zostało to uchwycone i szybko wyleczone :twisted:
W szpitalu - o dziwo - dostałam własne łóżko z pościelą i całą dobę mogłam być z mała. Mała waży 2840 8O 300 gramów w ciągu tygodnia jej przybyło - mimo gorączki :D Nadal je jak mały smok :mrgreen: Doszło nam jednak jeszcze jeden lekarz - tym razem hematolog, bo mała ma trudności w tworzeniu czerwonych krwinek :?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Czw wrz 08, 2011 19:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Anda pisze:
Dzyśka pisze:
Anda pisze:

Ale tam, nie musisz mu nic dodawać.............
widzę jednak, ze sprawa z góry przegrana :twisted:
Chociaz powiedz w jakim typie jest no.

Co ciekawe - nie w moim :lol:

A popatrz sobie, co mi tam: http://imageshack.us/photo/my-images/600/007xpf.jpg/

Dzyśka

Post » Czw wrz 08, 2011 20:03 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Joarkadio! Brawo! Mała rośnie jak na drożdżach! Jesteście obie bardzo, bardzo dzielne!

Dzyśko............... za młody.................
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Czw wrz 08, 2011 20:04 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

babojago... jak dla kogo :mrgreen:

Dzyśka

Post » Czw wrz 08, 2011 20:06 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

babajaga pisze:Ando jeśli ty w nagłej potrzebie się znalazłaś, to mój TZ właśnie jest w Lublinie i będzie do soboty. Zasadniczo jestem zazdrosna potwornie i chłopem się nie dzielę ale da siostry po pakcie mogę zrobić wyjątek :mrgreen:

I niech mnie ktoś dobije, please.

to sie nazywa kobieca siostrzana paktowa solidarnosc...

moge Cie dobic ino powiedz czym, jak najszybciej i w ktore miejsce bic. a moze wolisz filizanke kawy zbozowej z mlekiem?

Joarkadio, mocne kcuki za malego smoka. Dzielne kobietki :) Ucaluj Karinke w czolko, nie martw sie - wyrosnie z wszystkich klopotow, najwazniejsze ze ma apetyt i rosnie jak na drozdzach.
Milosc matki to najlepszy lek....

solangelica

Post » Czw wrz 08, 2011 20:06 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Dzyśka, toż to dzieciak!
Ale zadatki na faceta ma :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

[poprzednia][następna]