Nasza kocia rodzinka. NiuniaFeLV+[']Wituś FeLV+Bunia lepiej.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 04, 2011 15:36 Re: Nasza... Gagunie już nic nie boli ['] a mnie serce pęka.

trzymaj się. będziemy o Niej pamiętać!

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Nie wrz 04, 2011 19:31 Re: Nasza... Gagunie już nic nie boli ['] a mnie serce pęka.

Fleur pisze:trzymaj się. będziemy o Niej pamiętać!

Ja będę zawsze o Niej pamiętać...i nie tylko o Niej. :cry:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie wrz 04, 2011 19:58 Re: Nasza... Gagunie już nic nie boli ['] a mnie serce pęka.

Wszystkie one będą z nami na zawsze - w naszych sercach i myślach, każdego dnia.

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Pon wrz 05, 2011 18:10 Re: Nasza... Gagunie już nic nie boli ['] a mnie serce pęka.

Aniu, przeczytałam Twój wątek od deski do deski. I.........
Mojej koleżanki mąż miał przepuklinę kręgosłupa, miał już niedowład i miejscowy paraliż - poddał się operacji i jest bardzo zadowolony. Jego siostra miała podobne dolegliwości, ale bała się wcześniej. Gdy zobaczyła, jak brak funkcjonuje po operacji i normalnie chodzi, a nie na wózku, też się zdecydowała i oboje są zadowoleni.

Może warto pomyśleć :?:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Pon wrz 05, 2011 18:55 Re: Nasza... Gagunie już nic nie boli ['] a mnie serce pęka.

olafen pisze:Aniu, przeczytałam Twój wątek od deski do deski. I.........
Mojej koleżanki mąż miał przepuklinę kręgosłupa, miał już niedowład i miejscowy paraliż - poddał się operacji i jest bardzo zadowolony. Jego siostra miała podobne dolegliwości, ale bała się wcześniej. Gdy zobaczyła, jak brak funkcjonuje po operacji i normalnie chodzi, a nie na wózku, też się zdecydowała i oboje są zadowoleni.

Może warto pomyśleć :?:

To się naczytałaś :wink:
U mnie to nie takie proste poddać się operacji, bo mam choroby współtowarzyszące i jest ryzyko.... :(
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pon wrz 05, 2011 19:19 Re: Nasza... Gagunie już nic nie boli ['] a mnie serce pęka.

Ale zawsze warto to rozważyć, a poza tym medycyna idzie do przodu i z tymi współtowarzyszącymi chorobami tez radzi sobie podczas operacji coraz lepiej :wink:

olafen

Post » Pon wrz 05, 2011 21:35 Re: Nasza... Gagunie już nic nie boli ['] a mnie serce pęka.

Ja też już miałam skierowanie na operację, ale neurochirurg zalecił jeszcze poczekać. Na razie sobie radzę :wink:

olafen

Post » Śro wrz 07, 2011 22:36 Re: Nasza... Gagunie już nic nie boli ['] a mnie serce pęka.

olafen pisze:Ale zawsze warto to rozważyć, a poza tym medycyna idzie do przodu i z tymi współtowarzyszącymi chorobami tez radzi sobie podczas operacji coraz lepiej :wink:

To ja poczekam aż medycyna pójdzie jeszcze bardziej do przodu. :wink:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro wrz 07, 2011 22:46 Re: Nasza... Gagunie już nic nie boli ['] a mnie serce pęka.

Anna61 pisze:
olafen pisze:Ale zawsze warto to rozważyć, a poza tym medycyna idzie do przodu i z tymi współtowarzyszącymi chorobami tez radzi sobie podczas operacji coraz lepiej :wink:

To ja poczekam aż medycyna pójdzie jeszcze bardziej do przodu. :wink:

Madrze piszesz...ja niestety tez mam straszne dolegliwosci kregosłupa i kolana :( Zwyrodnienie jest juz takie,ze chodzic nie mogę,ale moja kolezanka niestety po operacji przepuchliny została kaleka ,więc póki "człapię'nie pójde na operacje, bo ryzyko zawsze jest... :(
Jak nafaszeruje sie lekami, to zoładek mi siada,ale wtedy chodze dobrze i nic mnie nie boli :(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw wrz 08, 2011 10:32 Re: Nasza... Gagunie już nic nie boli ['] a mnie serce pęka.

Przykro z powodu koleżanki, chociaż ja jestem bardziej odważna, ale może dlatego że już 5 operacji różnych przeżyłam, więc nie straszna mi każda kolejna :)

olafen

Post » Czw wrz 08, 2011 10:39 Re: Nasza... Gagunie już nic nie boli ['] a mnie serce pęka.

olafen pisze:Przykro z powodu koleżanki, chociaż ja jestem bardziej odważna, ale może dlatego że już 5 operacji różnych przeżyłam, więc nie straszna mi każda kolejna :)

No mi akurat każda kolejna straszna, bo zawsze ledwo się wywijałam spod kosy.

Moje stadko czuje się dobrze.
Bunia już dawno wróciła do normalności, a wystarczyła tylko połóweczka Peritolu na apetyt. :wink:
Lusia czasem pokasłuje ale to normalka przy jej astmie.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw wrz 08, 2011 10:41 Re: Nasza... Gagunie już nic nie boli ['] a mnie serce pęka.

Czyli masz lazaret w domu, tak jak moja mama :)

olafen

Post » Czw wrz 08, 2011 17:38 Re: Nasza... Gagunie już nic nie boli ['] a mnie serce pęka.

A miałam pytac o moją Lusinkę :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw wrz 08, 2011 21:36 Re: Nasza... Gagunie już nic nie boli ['] a mnie serce pęka.

O, Lusia się pieszczocha zrobiła, o Molisi już nie wspomnę bo ona to jest największa mizia.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw wrz 08, 2011 21:56 Re: Nasza... Gagunie już nic nie boli ['] a mnie serce pęka.

Pozdrawiam z wieczora i dobrej nocy życzę :)

olafen

[poprzednia][następna]