Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Hanulka pisze:hej![]()
Aniu, mokra saszetka poszła wczoraj priotytetem, mam nadzieję, że dziś dojdzie, z proszkiem mi nie wyszło - mage dosłac, jak nie ma u Ciebie..
Proszek to ja mogę dowieźć w każdej chwili.
Hanulka pisze:MaryLux pisze:Hanulka pisze:hej![]()
Aniu, mokra saszetka poszła wczoraj priotytetem, mam nadzieję, że dziś dojdzie, z proszkiem mi nie wyszło - mage dosłac, jak nie ma u Ciebie..
oj, Mary, to fajnie, bo wysyłka droższa od mokrej saszetki conva (5,- PLN).. gdyby u Was nie było, a kotunia by zasmakowała, to mogę wysłać większą ilość, np. do 1 kg, wtedy się opłaca, paczka ekonomiczna 9,50
Hanulka pisze:MaryLux pisze:Hanulka pisze:hej![]()
oj, Mary, to fajnie, bo wysyłka droższa od mokrej saszetki conva (5,- PLN).. gdyby u Was nie było, a kotunia by zasmakowała, to mogę wysłać większą ilość, np. do 1 kg, wtedy się opłaca, paczka ekonomiczna 9,50
MaryLux pisze:Hanulka pisze:MaryLux pisze:Hanulka pisze:hej![]()
Pytałam Anię przedwczoraj, ale nie chciała. Jeśli zmieni zdanie - podwiozę.
krynia08 pisze:to nie czary, to dziękowanie![]()
![]()
AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:to nie czary, to dziękowanie![]()
![]()
A za co?
krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:to nie czary, to dziękowanie![]()
![]()
A za co?
ZA TO
![]()
![]()
Ale przede wszystkim chciałam Wam wszystkim podziękować, no i impulsowi, który mnie skierował do Skarbonki! Fajne z Was dziewczynki skarbonkowe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 114 gości