mantra pisze:Ok, to teraz - co z imionami? Nadać jakieś robocze?
A czy szylkretka nr 20 może być Holly? Najpiękniejsza z nich...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mantra pisze:Ok, to teraz - co z imionami? Nadać jakieś robocze?
mantra pisze:A coś po polsku się nie da?Wpiszę Holly, w ogłoszeniu będzie też numer kota z tych zdjęć żeby się nie pomyliło
mantra pisze:I jeszcze takie pytanie- na zdjęciach jest 20 kotów - czy to znaczy że reszta znalazła domy? Czy może nie udało się ich "ustrzelić"?
kosu32 pisze:mantra pisze:I jeszcze takie pytanie- na zdjęciach jest 20 kotów - czy to znaczy że reszta znalazła domy? Czy może nie udało się ich "ustrzelić"?
Na chwilę obecną pozostało do pilnej adopcji 20 kotów.
Przy ogłoszeniach pozostajemy przy 30, która to ma ściągać na siebie uwagę.
Te 10 kotów wydała Pani Monika do swoich znajomych i ich znajomych (łańcuszek).
Selenga pisze:deklarowałam na dogomanii, że mogę zrobić aukcje adopcyjne na allegro
i jakby co to Kielc też mogę jechać
mantra pisze:kosu32 pisze:mantra pisze:I jeszcze takie pytanie- na zdjęciach jest 20 kotów - czy to znaczy że reszta znalazła domy? Czy może nie udało się ich "ustrzelić"?
Na chwilę obecną pozostało do pilnej adopcji 20 kotów.
Przy ogłoszeniach pozostajemy przy 30, która to ma ściągać na siebie uwagę.
Te 10 kotów wydała Pani Monika do swoich znajomych i ich znajomych (łańcuszek).
Wydała na DS czy DT? (z ciekawości pytam)
kosu32 pisze:Selenga pisze:deklarowałam na dogomanii, że mogę zrobić aukcje adopcyjne na allegro
i jakby co to Kielc też mogę jechać
ok - super !!!
Dogomania to jeden portal a Miau to drugi (dlatego zachowujemy popodział przy poszczególnych psio-kocich sprawach).
Na Dogomanii poprosiłam wczoraj o pomoc przy wyróżnionym Allegro - także przypominam się i polecam:)
Co do Kielc - to skontaktuję się zaraz z Maciejem.
Kolejne zwierzaki dodane na tablicęWrzuciłam 3 czarne (w osobnych ogłoszeniach), są prawie identyczne, więc czwartego opuściłam. Zaczęłam od nazw ziółek, a teraz koty otrzymują dumne imiona faraonów egipskich
Mam nadzieję że ktoś trafi na ogłoszenia, odsłon jest całkiem sporo (minął dopiero dzień a zbliżają się do 30...).
Mam nadzieję że dzisiaj jakiś kocio odejdzie do dobrego domu
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 48 gości