Nela ODNALEZIONA! Dziękujemy za pomoc :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw wrz 08, 2011 12:37 Re: Nela ODNALEZIONA! Dziękujemy za pomoc :)

Fajnie, że kicia się znalazła :D

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Czw wrz 08, 2011 12:47 Re: Nela ODNALEZIONA! Dziękujemy za pomoc :)

ło rany!!!!!!!!!!!!!!! cud,cud,cudem pogania :ryk: jejku jak się cieszę :1luvu:
Pacurowie :lol: PROSZE NAM TU NA FORUM OBIECAĆ ŻE KITEK BĘDZIE TERAZ NA DOOPCE GRZECZNIE W DOMKU SIEDZIEĆ!!! I WIĘCEJ NAM TU STRACHA NIE NAPĘDZAĆ!!! A O NERWACH TO JUZ NIE WSPOMNĘ!!! :mrgreen:
Nelciu kochana jak to dobrze ze się znalazłaś!
to faktycznie zagadka jak ona tam się znalazła pod tym Blue city..to kawał drogi..... :roll: ale najważniejsze że jest!!!!!!!!!!!!!
ale gdyby przecież ją ktoś wziął do siebie to zdjąłby jej tę adresówkę..myślę że jednak ona sama zaplanowała powrót na stare śmieci..teraz to tylko jej pilnować jak oka w głowie!! a nawet lepiej :D
Obrazek
Obrazek

mania1979

Od: Pt maja 13, 2011 13:49

Post » Czw wrz 08, 2011 14:50 Re: Nela ODNALEZIONA! Dziękujemy za pomoc :)

mania1979 pisze:ale gdyby przecież ją ktoś wziął do siebie to zdjąłby jej tę adresówkę..myślę że jednak ona sama zaplanowała powrót na stare śmieci..teraz to tylko jej pilnować jak oka w głowie!! a nawet lepiej :D

a cholera wie :) Może wygodniej było trzymać za obróżkę? Za ludźmi przecież nie dojdziesz :P Jakoś mi nie pasuje żeby ona przeszła obok starych śmieci i poszła dalej tym bardziej, że na ochocie nie chodziła sobie na spacerki, więc nie znała w sumie tamtych okolic za dobrze. A jeśli faktycznie sama sobie urządziła taką wycieczkę to cud normalnie, że przeszła przez te wszystkie ulice i nic ją nie potraciło :/

Kociabanda2

Od: Czw lut 04, 2010 10:17

Post » Czw wrz 08, 2011 15:15 Re: Nela ODNALEZIONA! Dziękujemy za pomoc :)

Jedno jest pewne - raz sie udało, nie musi drugi.
Powiem tak - aktualnie mam w domu 5 kotów - tymczasuje rózne różniste - w tym dzikie. Jak sobie radzę? Ano mam po prostu osiatkowane okna. Jak sie chce można zrobić osiatkowany balkon/taras/ wolierę.

Liczenie drugi raz na cud byloby kuszeniem losu.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw wrz 08, 2011 15:43 Re: Nela ODNALEZIONA! Dziękujemy za pomoc :)

Neigh pisze:Jedno jest pewne - raz sie udało, nie musi drugi.
Powiem tak - aktualnie mam w domu 5 kotów - tymczasuje rózne różniste - w tym dzikie. Jak sobie radzę? Ano mam po prostu osiatkowane okna. Jak sie chce można zrobić osiatkowany balkon/taras/ wolierę.

Liczenie drugi raz na cud byloby kuszeniem losu.

DOKŁADNIE , Nelcia już od teraz powinna zapomnieć o samotnych wojażach :D no chyba ze z Pańcią na smyczy!!! :ryk:
Obrazek
Obrazek

mania1979

Od: Pt maja 13, 2011 13:49

Post » Nie wrz 11, 2011 13:23 Re: Nela ODNALEZIONA! Dziękujemy za pomoc :)

dokladdnie, w tej chwili mamy ogrodzony taras siatka, znaczy osiatkowany. z domu drzwi prowadza na taras, a taras wlasnie jest osiatkowany. mam pewnosc, ze mi nikt kota nie otruje, ani kot nigdzie nie pojdzie i nie wroci. na wiosne poszerzymy woliere o pare metrow trawy z drzewkami. znaczy z tarasu bedzie mogl hycnac na wygrodzony teren, tez siatka z kazdej strony oraz spokojnie z niego wrocic oraz wchodzic/wychodzic kiedy tylko zechce gdy drzwi na taras beda otwarte. a ze sasiedzi dziwnie na mnie patrza? a co mnie to k....rna obchodzi? moj kot jest zywy, a ich niestety zostaly otrute......[*]
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

[poprzednia]