My tam uważamy, że to raczej świadczy o umiejętności wyadoptowania kota
Ale wy Duzi dziwni jesteście

Principessa [\i]
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bagheera pisze: Ptachu
My tam uważamy, że to raczej świadczy o umiejętności wyadoptowania kota
Ale wy Duzi dziwni jesteście![]()
Principessa [\i]
MalgWroclaw pisze:A do tych gospodarzy nie mógłby przemówić ktoś, nie wiem, nie Ty sama, tylko jakaś organizacja? Wiem, organizacje nie palą się do tego, ale może warto, bo szkoda mi Ciebie i kotek.
iwcia pisze:Bry,
Sysunia ma problemy z noskiem i katarem już od jakiegoś czasu, Duża oczywiście wymyśla różne straszne opcje, naczytała się Dużej od Mru, biedną Sysunię oglądają ze wszystkich stron, kłują, ale wyszło na to, że Sysunia jest uczulona na Dużą.
Duży się śmieje, że trochę za Dużą będziemy czasami tęsknić ale dobro Sysuni jest najważniejsze.
Ptachu
iwcia pisze:Małgosiu, kotka wysterylizowana nie łapie myszy![]()
Jakbym słuchała zdartej płyty, która się zacięła
iwcia pisze:MalgWroclaw pisze:A do tych gospodarzy nie mógłby przemówić ktoś, nie wiem, nie Ty sama, tylko jakaś organizacja? Wiem, organizacje nie palą się do tego, ale może warto, bo szkoda mi Ciebie i kotek.
Małgosiu, kotka wysterylizowana nie łapie myszy![]()
Jakbym słuchała zdartej płyty, która się zacięła
Dorota pisze:iwcia pisze:Bry,
Sysunia ma problemy z noskiem i katarem już od jakiegoś czasu, Duża oczywiście wymyśla różne straszne opcje, naczytała się Dużej od Mru, biedną Sysunię oglądają ze wszystkich stron, kłują, ale wyszło na to, że Sysunia jest uczulona na Dużą.
Duży się śmieje, że trochę za Dużą będziemy czasami tęsknić ale dobro Sysuni jest najważniejsze.
Ptachu
![]()
Biedna Sysunia.
iwcia pisze:Nie dam rady wysterylizować wszystkich kotek z całej wsi, nie mam jak wejść do gospodarstw gdzie gospodarze nie zgodzili się na sterylizacje kotów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], jolabuk5 i 71 gości