Fiu fiu Fasolinko... Toż to nie jest zła mina tylko taka bardziej ekhm.... zalotna... Te zmrużone oczka... Aż mi się wierzyć nie chce, że to tylko przez lampę Władzio pod wrażeniem
a Duża znalazła mnóstwo innych zdjęć, no Fasolinka z jakimś czarnym kotem w szafie? I co to za kot na spłuczce? A dwa czarne w łazience? No co tam się Fasolko u Was dzieje?? No co? Przyjeżdżaj do nas, my z Bolkiem nieinwazyjne chłopaki jesteśmy, no. TygRych
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453
TygRyniu no bo duża wrzuciła zdjęcia innych kotków na ten wątek: viewtopic.php?f=1&t=118094 żeby pomóc innej Dużej. Te czarne koty nie są nasze, na szczęście. A ja i tak chyba skorzystam z zaproszenia, bo tu już nie można wytrzymać. No, ale duża się nie zgodzi, już patrzy na mnie groźnie. Fasolka
Miaumru wszystkim. Duża dała nam śniadanie dopiero teraz. Na szczęście dała, przecież mogła zapomnieć Mówi, że na podwórku jest taki młody buras, który bardzo się patrzy na dużą. Już ja wiem, co z takiego patrzenia wychodzi, ta duża to jest nieobliczalna i kompletnie nieodpowiedzialna. Na razie mówi, że chyba będzie robić nowe ogłoszenia małym. Podobno Czarna przyszła i grzecznie zjadła, przyszła też inna czarna, też zjadła i Bure. I inne koty też. Fasolka raportująca
My dzis po sniadnaiu,a nasz Duza glodna poszla do pracy i kluja.
Jest sprawiedliwosc
Gucio
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Dzisiaj rano zrobiło się bardzo sentymentalnie. Frania i Pralcia, jak były malutkie, zawsze tak razem leżały. Rozkrochmaliłam się. Nie miały szczęśliwego wczesnego kociństwa, ale są zawsze razem.