Henryk już u PcimOlki, teraz musi być lepiej!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 08, 2011 6:51 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

casica pisze:Zaiste liczba prorokow, wiedzacych i innych wieszczacych wzrasta na miau w tempie blyskawicznym.
Oplatacie jakies bzdury, wszak wszystko wiecie lepiej, a nie wiecie nawet czemu zabralam Henryka od kamari :roll:
W ogole twierdzicie, ze pojechalam do kamari po to zeby Henia bezwzglednie zabrac. A skad taka wiedza, sie zapytam raz jeszcze? Z tych intelektualnych wydechow dolem?
Prawda :roll: moja prawda, wasza prawda i gowno prawda. Niestety wszystkie wasze brednie mieszcza sie w kategorii trzeciej.
Ale tworzcie dalej swoja TFUrczosc, tak trzymac.
Jak powiedzialam skomentuje te wywody po powrocie do cywilizacji.
Przy czym nie mam zadnych watpliwosci, ze los Henia macie w glebokim powazaniu. Ot jest PcimOlki, jest najszczesliwsza jest wiec zabawa, o mojej skromnej osobie nie wspominajac. O kota mniejsza, nawet moze patologicznie cieszy was pogorszenie wynikow. Zebrani tutaj "specjalisci" moga sobie powydziwiac, ponadymac sie.

Jesteś prostactwem do entej potęgi, chamska dziewucho!
Razem ze swoim mistrzem z Pcimia tworzycie niezły duet.
No i jeszcze do kompletu - 'nadpobudliwa' ze swoim intelektualnym defektem - tak dla rozrywki!

Nie chce mi się z tobą gadać!!!

Maciek123

Od: Czw sty 20, 2011 15:53

Post » Czw wrz 08, 2011 7:21 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

Ot, sprawiedliwość dziejowa, Casica - też zostałaś "dziewuchą". O.
:mrgreen:
Ostatnio edytowano Śro gru 28, 2011 22:51 przez Agn, łącznie edytowano 1 raz
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Czw wrz 08, 2011 7:22 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

PcimOlki, Heniu dostawał to, co zapisała mu "Łódź":

-fortekor 5 -1/2 tabl
- rubenal - 1 tabl
- wita - vet - 1 tabl
- lespewet 1 tabl
- ipakitine (tego akurat nie dostawał, casica mówiła, żeby nie dawac przy kroplówkach)
- wlewy podskórne

Nie chciał jeśc karmy nerkowej. Dostawał kurczaka i indyka (indyka woli) - przemrożone, nie gotowane, jadł dwa - trzy razy dziennie.
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Czw wrz 08, 2011 7:24 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

kamari pisze:PcimOlki, Heniu dostawał to, co zapisała mu "Łódź":

-fortekor 5 -1/2 tabl
- rubenal - 1 tabl
- wita - vet - 1 tabl
- lespewet 1 tabl
- ipakitine (tego akurat nie dostawał, casica mówiła, żeby nie dawac przy kroplówkach)
- wlewy podskórne

Nie chciał jeśc karmy nerkowej. Dostawał kurczaka i indyka (indyka woli) - przemrożone, nie gotowane, jadł dwa - trzy razy dziennie.

Czyli jednak "Łódź" wlewy zaleciła... Tak? Dlaczego pisałaś/mówiłaś, że było inaczej? Dlaczego nie robiłaś mu tych wlewów?
najszczesliwsza

Post » Czw wrz 08, 2011 7:27 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

najszczesliwsza pisze:
kamari pisze:Heniu dostawał to, co zapisała mu "Łódź":

-fortekor 5 -1/2 tabl
- rubenal - 1 tabl
- wita - vet - 1 tabl
- lespewet 1 tabl
- wlewy podskórne

Ostatnie co tu napiszę, czyli jednak "Łódź" wlewy zaleciła... Tak? Dlaczego pisałaś/mówiłaś, że było inaczej? Dlaczego nie robiłaś mu tych wlewów?

Już poprawiam - wlewy zaleciła casica, z Łodzi nic na ten temat nie było, poza informację, że nie lubi wenflonów.

ps. Agata, to jest informacja dla PcimOlki, bo zbiera informacje, a nie dla ciebie, żeby znowu zaczynac kłótnie.
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Czw wrz 08, 2011 7:38 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

redaf pisze:
zabers pisze:bezbez. Absolutnie bez!
I groźny, i podstępny jak Królik Trojański.

Żywopłotem mu! :twisted:

Żywopłotem!

Ni!
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Czw wrz 08, 2011 8:03 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

redaf pisze:
zabers pisze:Wszyscy są zajęci polowaniem na Dżabbersmoka. :lol:

Jabberwocky to casica niechybnie.
Chyba, że Pcimol.
Ten facet to samo ZUO!
W dodatku BEZ OGŁADY :strach: :strach: :strach:

Skoro sie wyzłosliwiasz to zapomniałas do braku ogłady dopisac +KŁAMCA +PLOTKARZ...
myslałam,ze tylko stare przkupy pierdziela głupoty,ale widac,ze sie ponownie pomyliłam,có zz.znaczy to ,ze cos sie dzieje-omyłka rzecz ludzka... :wink:Tylko garstka"perełek'jest na tym forum nieomylna... :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw wrz 08, 2011 8:22 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

A ja dalej twierdzę, że na miau.pl przydałby się konkretny regulamin i dwudziestu nowych moderatorów, którzy z błogosławieństwem i poparciem administracji wezmą się za nożyczki. :-) Tyle mi wychodzi z lektury tego wątku. Jak to czytam to na pewno wiem, że jeśli kiedyś znajdę chorego kota pod śmietnikiem to w życiu nie odważę się tu o nim napisać.

asfodel

Od: Śro mar 18, 2009 22:10

Post » Czw wrz 08, 2011 8:29 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

asfodel pisze:A ja dalej twierdzę, że na miau.pl przydałby się konkretny regulamin i dwudziestu nowych moderatorów, którzy z błogosławieństwem i poparciem administracji wezmą się za nożyczki. :-)

Popieram.
Osobiste przepychanki powinny być przeniesione na koci- łapci.
I to od pierwszego atakującego ( kolejny się broni, czasem również odpowiadając atakiem ) i tak dalej.
W nieskończoność.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Czw wrz 08, 2011 10:30 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

Przepraszam, czy to wątek Henia?
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Czw wrz 08, 2011 11:11 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

Wiecie, co mam nadzieję, że w tym wszystkim ten biedny kot Henio jeszcze nie zaginął. Szkoda mi go strasznie i naprawdę mam nadzieję, że nie dacie mu krzywdy zrobić. Źle się stało, że jest przerzucany z rąk do rąk, tak nie można. Ciężko chorego zwierzaka przejmuje kolejna osoba i zaczyna de facto od początku, bo przecież nie wie, jak ten kot wyglądał i czuł się wczoraj. A przecież ważna jest codzienna obserwacja, żeby wychwycić zmiany u zwierzaka. A stres? Gdzie właściwie teraz ten biedny Henio jest? Ile domów i klatek zaliczył ostatnio? Był u najszczęśliwszej, potem w Łodzi. W lecznicy? Czy u casicy? Potem u kamari, od której odjechał z casicą, i za 12 czy też 28 dni miał go przejąć PcimOlki. Przejął już, czy też kot koczuje nie wiadomo gdzie? Kot to nie przedmiot, ma psychikę, i to bardzo delikatną. Przerzucany z kąta w kąt na pewno nie poczuje się lepiej.

sky_fifi

Od: Czw gru 09, 2010 10:19

Post » Czw wrz 08, 2011 11:41 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

Otóż to, zgadzam sie całkowicie. Przecież to Forum ma służyć kotom, pomocy im, reszta jest nieistotna. Każdą osobę, która pomaga kotom należy chołubić, a nie krzywdzić oskarżeniami, kłamstwami i oszczerstwami, wstydżcie się.
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Czw wrz 08, 2011 12:51 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

Agn pisze:Ot, sprawiedliwość dziejowa, Casica - też zostałaś "dziewuchą". O.
:mrgreen:

Nie, trzeba znacznie wiecej zeby zostac dziewucha niz pleple jakiegos gnomika.

Swoja droga to oczywiscie najwazniejsze w przypadku Henia :roll:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Czw wrz 08, 2011 12:55 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

kamari pisze:Już poprawiam - wlewy zaleciła casica, z Łodzi nic na ten temat nie było, poza informację, że nie lubi wenflonów.

ps. Agata, to jest informacja dla PcimOlki, bo zbiera informacje, a nie dla ciebie, żeby znowu zaczynac kłótnie.

Juz w Twoim watku prosilam-przynajmniej przekazuj prawdziwe informacje. Wlewy zlecil wet.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Czw wrz 08, 2011 12:57 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

casica pisze:
kamari pisze:Już poprawiam - wlewy zaleciła casica, z Łodzi nic na ten temat nie było, poza informację, że nie lubi wenflonów.

Juz w Twoim watku prosilam-przynajmniej przekazuj prawdziwe informacje. Wlewy zlecil wet.

I wszystko jasne.
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]