Gibutkowa pisze:redaf pisze:O co Pani chodzi, pani Gibutkowa?
Cały czas o to samo...
Czy mogłabym prosić o doprecyzowanie?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:redaf pisze:O co Pani chodzi, pani Gibutkowa?
Cały czas o to samo...
redaf pisze:Gibutkowa pisze:redaf pisze:O co Pani chodzi, pani Gibutkowa?
Cały czas o to samo...
Czy mogłabym prosić o doprecyzowanie?
Krzysiekbolo pisze:Redaf
Wątek dla nerkowców, ostanie posty.
Wyniki Henia na stronie prywatnej PcimOlki.
najszczesliwsza pisze:Kamari miała wątek pt. SPA u kamari, coś tędy. Nie chce mi się wierzyć, że Ty jako jedna z najwierniejszych fanek nie skojarzyłaś...
Nadal uważa tu ktoś, że kotu stała się krzywda, bo został zabrany od kamari nie słuchającej zaleceń wetów?
najszczesliwsza pisze:Kamari miała wątek pt. SPA u kamari, coś tędy. Nie chce mi się wierzyć, że Ty jako jedna z najwierniejszych fanek nie skojarzyłaś...
Nadal uważa tu ktoś, że kotu stała się krzywda, bo został zabrany od kamari nie słuchającej zaleceń wetów?
Gibutkowa pisze:Dokładnie o to o czym pisałam parę postów temu.
redaf pisze:Gibutkowa pisze:Dokładnie o to o czym pisałam parę postów temu.
Dziękuję za wyczerpującą odpowiedż.
Parę postów temu brała Pani udział w dyskusji o szkodliwiości podawania srebra koloidalnego.
O to chodzi, czy mam się domyślać dalej?
Gibutkowa pisze:Nie będę sto razy pisała tego samego bo ktoś jest na tyle leniwy żeby nie przeczytać poprzednich stron wątku.
Za to na tyle "zaciekawiony opinią" innych by bez czytania wcześniejszych wpisów wystosowywać jakieś "zaczepki".
Może Pani robić co się jej podoba - może się Pani nawet "domyślać dalej".
Czy ja czegoś zabraniam?
redaf pisze:Gibutkowa pisze:Nie będę sto razy pisała tego samego bo ktoś jest na tyle leniwy żeby nie przeczytać poprzednich stron wątku.
Za to na tyle "zaciekawiony opinią" innych by bez czytania wcześniejszych wpisów wystosowywać jakieś "zaczepki".
Może Pani robić co się jej podoba - może się Pani nawet "domyślać dalej".
Czy ja czegoś zabraniam?
Ależ skąd!
Nie zabrania mi Pani niczego.
Bardzo dziękuję za pozwolenie domyślania się dalej.
Czytam ten wątek od wielu stron.
Niestety nie rozumiem tekstu o wystosowywaniu jakichś "zaczepek"
Czy moglłaby to Pani doprecyzować?
casica pisze:8O![]()
![]()
Zaiste liczba prorokow, wiedzacych i innych wieszczacych wzrasta na miau w tempie blyskawicznym.
Oplatacie jakies bzdury, wszak wszystko wiecie lepiej, a nie wiecie nawet czemu zabralam Henryka od kamari
W ogole twierdzicie, ze pojechalam do kamari po to zeby Henia bezwzglednie zabrac. A skad taka wiedza, sie zapytam raz jeszcze? Z tych intelektualnych wydechow dolem?![]()
Prawdamoja prawda, wasza prawda i gowno prawda. Niestety wszystkie wasze brednie mieszcza sie w kategorii trzeciej.
Ale tworzcie dalej swoja TFUrczosc, tak trzymac.
Jak powiedzialam skomentuje te wywody po powrocie do cywilizacji.
Przy czym nie mam zadnych watpliwosci, ze los Henia macie w glebokim powazaniu. Ot jest PcimOlki, jest najszczesliwsza jest wiec zabawa, o mojej skromnej osobie nie wspominajac. O kota mniejsza, nawet moze patologicznie cieszy was pogorszenie wynikow. Zebrani tutaj "specjalisci" moga sobie powydziwiac, ponadymac sie.
Krzysiekbolo pisze:Casica
Czy uważasz Pcimolki za osobę zrównoważoną psychicznie i nie rzucającą solennych obietnic na wiatr?
edit
Bo ja tak.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości