Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kacha123 pisze:a wiecie znalazlam ja niemal na srodku drogii w 30 stopniowym upale na wrzacym asfalcie ledwo sie ruszala albo aj ktos wyrzucil albo kotka byc moze ja przenosila i uposcila mogla sie przestarszyc jadacych aut nie mam pojecia ..w kazdym badz raze tak mi sie ta mala zarazaodplaca bedzie mi reke zjadala:) jezu ja myslallam ze ja jestem agresywna:)a tutaj taki maly upior:) no sprobuje z tym kurczakiem raczej j ale naprawde nie widze po niej oznak jakiegos glodu w przerwach kiedy nie jest glodna:) ani bolu brzucha bo by chyba miauczala czesto a ona normalnie sie bawi sznurki jej tylkow glowie :)czasami nam wrazenie ze za bardzo ja rozpusilam wspina mi sie po nogach jak siedze i do gory
a co do mleka to kupilam najperw w zoologi a tak pozatym doatwala takie w kartoniku lekkostrawne w wersji light i bylo ok
n apoaczatku mialam wrazenie ze miala takie luzniejsze kupki a le teraz jest juz ok ale wiecie tak jeszcze do tych wedlinek tudziez innych niekocich przysmakow to na wsi czseto np u moich dziadkow wiadomo ze koty dostwaly mlej=ko cieplutenkie od krowy pamietam jak czekaly an nie na progu jak babcia udoi stare czasy:) dla dzisejszych dzieciakow cos niewyobreazalnego w kazdym razie kotki mialy sie wspaniale doastwaly tez zawsze procz myszy ktore sobie upolowaly co tam bylo w domu i pamietam jakie byly okazy:) mialy si edobrze i zyly do poznej kociej starosci:) to tak na wspominki mnie wzielo
dzieki w kazdym razie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 83 gości