Henryk już u PcimOlki, teraz musi być lepiej!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 07, 2011 21:47 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

BOZENAZWISNIEWA pisze:
casica pisze:Bozena, w tym akurat watku oknem wchodzisz Ty, nie zauwazylas? 8O

Skoro przywołuja mnie do tablicy wchodzę...ale drzwiami...oknem wchodzi najszczesliwsza...sama to stwierdziła :lol:

Przywolalas sie sama. Moze sie odwolasz?
No i faktycznir, skorzystaj z porady-sprobuj zdjac helm, a juz przynajmniej podnies przylbice :ok:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Śro wrz 07, 2011 21:51 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

wtranżala :?: :lol: To ja kulturalnie Casico wychodze z neta,zamykajac okno i mówię dobranoc :ok:
co do przywołania -chciałam zakończyc dyskusje,ale Pan Madry pomówił mnie i rozpowszechnia plotki,więc nie skomentowanie uznano by za prawde(przynajmniej co niektórzy)...Tak więc "kończ Wasc wstydu oszczedź jak to sie mówi",jestem kobieta i przyłubicy,czy helmu nie musze sciagac.(co najwyzej sciagne okulary do spania)..ale moge na lutni zagrac Panom
Ty casica nie jedz tej mumii, bo sie totalnie zmumifikujesz... :wink: Mumie maja to do siebie ,że nie gadają..moze to i dobrze...,no to pa :wink:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro wrz 07, 2011 21:53 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

Maciek123 pisze:Casica też się wtranżala nieproszona, wiec niech teraz nie uczy innych dobrych manier!!!

Przepraszam, ale ja znowu czegoś nie rozumiem.
Jak Twój post ma się do tematu chorego na PNN Henia?
BZW pisze, bo musi. Chyba? :roll:
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Śro wrz 07, 2011 21:55 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

Aż trzy grosze wtrącę..
Mamusia wpoiła mi, iż tylko winny się tłumaczy..
najszczesliwsza

Post » Śro wrz 07, 2011 21:57 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

Wy tu pitu pitu, a wyniki Heńka są coraz gorsze i Henio traci apetyt :(
Krzysiekbolo

Post » Śro wrz 07, 2011 21:58 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

redaf pisze:
Maciek123 pisze:Casica też się wtranżala nieproszona, wiec niech teraz nie uczy innych dobrych manier!!!

Przepraszam, ale ja znowu czegoś nie rozumiem.
Jak Twój post ma się do tematu chorego na PNN Henia?
BZW pisze, bo musi. Chyba? :roll:

czytac nie umiesz?Nie przekrecaj mojego nicka ,skoro tak oczytana jesteś...i sredniowiecze przywołujesz do wspomnień

najszczesliwsza swojej mamusi w twoje "cuda'nie mieszaj..raczej nie wpoiłaby Tobie wchodzenia oknem..do tego sa drzwi...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro wrz 07, 2011 22:00 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

Krzysiekbolo pisze:Wy tu pitu pitu, a wyniki Heńka są coraz gorsze i Henio traci apetyt :(

jak to mozliwe, przeciez jest otoczony fachowa opieką... :( .
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro wrz 07, 2011 22:04 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

BOZENAZWISNIEWA pisze:
Krzysiekbolo pisze:Wy tu pitu pitu, a wyniki Heńka są coraz gorsze i Henio traci apetyt :(

Sa to badania obrazujace stan Henia po pobycie w SPA.
najszczesliwsza

Post » Śro wrz 07, 2011 22:05 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

Krzysiekbolo pisze:...a wyniki Heńka są coraz gorsze i Henio traci apetyt :(

I będą jeszcze gorsze.
I apetyt się zmniejszy.
Bo tak to jest z kotami nerkowymi.
Zwłaszcza jeśli wyprzedzającej terapii nie wdrożono we wczesnym stadium choroby.
Obrazek

redaf

Post » Śro wrz 07, 2011 22:08 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

najszczesliwsza pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:

Sa to badania obrazujace stan Henia po pobycie w SPA.

rozumiem,że to SPA to u Ciebie jest?a to nie wiedziałam,ze takie terapie kotom fundujesz :( "szacun" :( watek czytałam dla wiedzy od poczatku...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro wrz 07, 2011 22:08 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

Cudnie. Kot miał apetyt, dobrze się czuł, był spokojny, nie apatyczny. Gratuluję jeszcze raz leczenia szablonowego, nie zwracając uwagi na kocią psychikę i samopoczucie. I kto tu leczy kota a nie wyniki?
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro wrz 07, 2011 22:10 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

Gibutkowa pisze:Cudnie. Kot miał apetyt, dobrze się czuł, był spokojny, nie apatyczny. Gratuluję jeszcze raz leczenia szablonowego, nie zwracając uwagi na kocią psychikę i samopoczucie. I kto tu leczy kota a nie wyniki?

a kto wchodzi oknem mając drzwi do dyspozycji?
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro wrz 07, 2011 22:15 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

Gibutkowa pisze:Cudnie. Kot miał apetyt, dobrze się czuł, był spokojny, nie apatyczny.
Gratuluję jeszcze raz leczenia szablonowego, nie zwracając uwagi na kocią psychikę i samopoczucie.
I kto tu leczy kota a nie wyniki?

Na razie jeden user forum podniósł larum.
Nie wiadomo na jakiej podstawie.
Na feceboooku, albo w Wikipedii coś wyczytał.
O co Pani chodzi, pani Gibutkowa?
Obrazek

redaf

Post » Śro wrz 07, 2011 22:16 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

redaf pisze:
Gibutkowa pisze:Cudnie. Kot miał apetyt, dobrze się czuł, był spokojny, nie apatyczny.
Gratuluję jeszcze raz leczenia szablonowego, nie zwracając uwagi na kocią psychikę i samopoczucie.
I kto tu leczy kota a nie wyniki?

Na razie jeden user forum podniósł larum.
Nie wiadomo na jakiej podstawie.
Na feceboooku, albo w Wikipedii coś wyczytał.
O co Pani chodzi, pani Gibutkowa?

Cały czas o to samo...
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro wrz 07, 2011 22:18 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

Kamari miała wątek pt. SPA u kamari, coś tędy. Nie chce mi się wierzyć, że Ty jako jedna z najwierniejszych fanek nie skojarzyłaś...
Nadal uważa tu ktoś, że kotu stała się krzywda, bo został zabrany od kamari nie słuchającej zaleceń wetów?
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]