Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mara S pisze:Hmmm więc jednak póżniej uznałyśmy, że kotek jest młodszy - tak z 6 tygodni.... Kotek ma jeszcze niebieskie oczka, prawdopodobnie to dziewczynka - czarna z białym krawatkiem i skarpetkami ale sama je i ma czyste uszka - zamieszkała w boksie po Klakierze, który przy niej wygląda jak sporawy kot, bidusia trochę piska...... Dałyśmy jej na imię Trytka - tak Jadzia mówi na te samozaciskowe zapinki, który były przy siatce okiennej, a które zostały przecięte i założyłyśmy nowe (dziura była na tyle duża, że koty od Teresy oraz Lemonek a może i Smoła mogłyby się przecisnąć),
,
jadziaII pisze:Biedronek no trzyma sie, w czasie dyzuru wyjmowany jest z boksu i dawny do okna i tam sobie caly czas siedzi i dopiero na koniec zamykamy go do boksu.
Nie moze on tak caly czas tam siedzie on tak pragnie powygladac, jest przekochany zwlaszcza ta jego minka taka troche smutna.
terenia1 pisze:No maleńtasale ma posłąnko jak królewicz
Mara a czyżbyś zrobiła Ty fotki i wstawiłą na forum czy to sprawka kogoś innego
jadziaII pisze:Dobrze ze Mara wozi w autcie trytki czyli opaski samozaciskowe tosmy mogly dziure naprawic, bo faktycznie malec moglby sie przecisnac a mamy 2 malce bo Cytryn to juz nie.
Mara S pisze:terenia1 pisze:No maleńtasale ma posłąnko jak królewicz
Mara a czyżbyś zrobiła Ty fotki i wstawiłą na forum czy to sprawka kogoś innego
No ja ale na szybko i telefonem (liczę na to, że taka sytuacja w KCh nie powtórzy się zbyt prędko) a wstawiłam też tak jak mi się udało ;p więc sorki a Trytka leży na legowisku, które zwykle było pod oknem i w całości zajmował je Klimek....
Cookie1706 pisze:jadziaII pisze:Dobrze ze Mara wozi w autcie trytki czyli opaski samozaciskowe tosmy mogly dziure naprawic, bo faktycznie malec moglby sie przecisnac a mamy 2 malce bo Cytryn to juz nie.
Nooo...rośnie Nam rudzielec![]()
Szkoda, że ta Jego adopcja nie wypaliła...
Mara S pisze:Cookie1706 pisze:jadziaII pisze:Dobrze ze Mara wozi w autcie trytki czyli opaski samozaciskowe tosmy mogly dziure naprawic, bo faktycznie malec moglby sie przecisnac a mamy 2 malce bo Cytryn to juz nie.
Nooo...rośnie Nam rudzielec![]()
Szkoda, że ta Jego adopcja nie wypaliła...
Oby rudzielcówna z kwarantanny (ta co spędziła 2h w czeluściach mojego auta) też zacząła rosnąć bo dziś obie z Jadzią uznałyśmy, że ma mimo leczenia jakąś krzywą minę
Mara S pisze:terenia1 pisze:
a Trytka leży na legowisku, które zwykle było pod oknem i w całości zajmował je Klimek....
jadziaII pisze:Mara S pisze:terenia1 pisze:
a Trytka leży na legowisku, które zwykle było pod oknem i w całości zajmował je Klimek....
Mara Klimkowi skombinuje sie jutro inne legowisko juz nie ubolewaj:) na dzisiaj ma poduszeczke.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 441 gości