anulka111 pisze:Mysle ,ze duzy wplyw ma tez na futro temperatura w domu i na zewnatrz
A moim zdaniem rozkład genów

Ryś ma cudownie obłednie dlugasny ogonanulka111 pisze:Rys ma dlugo ogonas moim zdaniem i uroczo poczciwy wyraz ryjka![]()

Moderator: Estraven
anulka111 pisze:Mysle ,ze duzy wplyw ma tez na futro temperatura w domu i na zewnatrz
Ryś ma cudownie obłednie dlugasny ogonanulka111 pisze:Rys ma dlugo ogonas moim zdaniem i uroczo poczciwy wyraz ryjka![]()
ewkaa pisze:anulka111 pisze:Mysle ,ze duzy wplyw ma tez na futro temperatura w domu i na zewnatrz
A moim zdaniem rozkład genówbo w myśl teorii o temperaturach F powinien być zimą łysy
ja lubię ciepełko, na balkon nie puszczam
- tylko ciekawe skąd u niego te tony futra i kryza
a i minę miaukunią dzielnie ćwiczy
MariaD pisze::ryk: Jak kotek chce to się wszędzie upchnie. Dobrze, że to tylko trawa a nie ukochane kwiatki Mamy.
Przecież to Fenriśanulka111 pisze::ryk: a nie lepiej p[oleczke zamontowac dla koteczki,czy tez trawka bardziej miekka
A waga twierdzi, że Fenriś przytył, a Gamina z Frygą schudłyewkaa pisze:Fenris się skurczył, Gamina urosła
,Fryga utyła
![]()
ewkaa pisze:![]()
Szczęśliwy wybranek nr 2 z Reala zostanie rzucony na pożarcie tygrs... ee to znaczy chciałam powiedzieć postawiony na honorowym miejscu w pokojuale na razie spędza ostatnie chwile swojego życ... ee znaczy się przechodzi kwarantannę
na korytarzu, bo juz raz mi się koty struły mini-papirusem prosto ze sklepu
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 172 gości