KONIEC - Biżu-Meks. i in. na Brysia operację Nero

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw wrz 01, 2011 18:33 Re: Biżu-Meks, Wenez. i inne na Brysia FelV+ i operację Nero!!

Dzięki za wyrozumiałość. :1luvu:
Zapytam się dwójeczki i późnym wieczorem poważę - napiszę ile Poczta za to zechce (na szczęście cennik PP można znaleźć w internecie, to se człowiek waży z kopertą i już :mrgreen: )
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt wrz 02, 2011 13:33 Re: Biżu-Meks, Wenez. i inne na Brysia FelV+ i operację Nero!!

bardzo przepraszam.
Miałam podliczyć koszt wysyłki i znowu zawalam :oops:

Koszt wysyłki wg. Poczty Polskiej 4,20...

Już piszę PW :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt wrz 02, 2011 13:50 Re: Biżu-Meks, Wenez. i inne na Brysia FelV+ i operację Nero!!

Danzig pisze:
meksykanka pisze:Ależ nie lekceważę.
Obiecuję do weekendu pomierzyć, mniejszy i większy koszyczek..
Po prostu straaasznie dużo roboty :oops:

Mam to na piśmie :)

Widzę,że jakaś siła nieczysta zapatrzyła się na moje odpustowe koszyczki..Do boju.......... :mrgreen: :smokin:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Sob wrz 03, 2011 6:12 Re: Biżu-Meks, Wenez. i inne na Brysia FelV+ i operację Nero!!

Welino, daj jeszcze czas :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Nie wrz 04, 2011 10:51 Re: Biżu-Meks, Wenez. i inne na Brysia FelV+ i operację Nero!!

W górę :D
po_prostu_kaska

Post » Pon wrz 05, 2011 21:36 Re: Biżu-Meks, Wenez. i inne na Brysia FelV+ i operację Nero!!

po_prostu_kaska pisze:W górę :D

:ok:

welina

Post » Śro wrz 07, 2011 9:13 Re: Biżu-Meks, Wenez. i inne na Brysia FelV+ i operację Nero!!

Ponieważ zakończyła się licytacja talerzyków i dzbanuszka a wcześniej stołu z kzresłami (i spódnicy na innym bazarku :wink: ) gdyby szanowna Kupująca kwiat groszku pragnęła sfinalizować transakcjęto ja proponuję, że dołożę gratisowo jeden jasnoniebieski dzbanuszek (ale jak widać na zdjęciu ma jakieś niedoładności czy teżodpryski farby w miejscu kwiatka)

ObrazekObrazek

Ponieważ kupująca zaopatruje się w stolik,czyli będzie miała gdzie stawiać proponuję jeszcze dwa stawiacze

- czerwony gliniany dzbanuszek przywieziony z Litwy
- maciupeńki klielich z miedzi przywieziony z Chile, bo Chile na miedzi stoi i już

Obydwa sfotografowane na tymże stole Czerwony dzbanuszek ma oko. 2,5 cm wysokości a kielich tylko 1,5 cm

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Może się przyda? :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro wrz 07, 2011 9:26 Re: Biżu-Meks, Wenez. i inne na Brysia FelV+ i operację Nero!!

A koszyczki na stoliczki :mrgreen: :ryk: Nie wiem co się dzieje-oczu nie mogę otworzyć :cry:

welina

Post » Śro wrz 07, 2011 9:27 Re: Biżu-Meks, Wenez. i inne na Brysia FelV+ i operację Nero!!

Ja też nie...
Walczę z tłumaczeniami na wczoraj a kocie obowiązki....
A Renifer wyjechany :?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro wrz 07, 2011 14:42 Re: Biżu-Meks, Wenez. i inne na Brysia FelV+ i operację Nero!!

meksykanka, ach, jakież to cudne :!: :1luvu:

poproszę cały zestaw.

i kończ, aśćka, bo mnię do globusa doprowadzisz...
Chamstwo zawsze najgłośniej wrzeszczy, obraża, pogardza. Bo nic innego nie umie.

Belka na pokładzie - Jezebel w UK

kwiat groszku

Od: Nie wrz 13, 2009 19:15

Post » Śro wrz 07, 2011 15:44 Re: Biżu-Meks, Wenez. i inne na Brysia FelV+ i operację Nero!!

A - to są oczywiście gratisy (nie wiem czy się dobrze wyraziłam)...
Bo szanowna kupująca i tak już po bazarkach pobuszowała... a jak stolik to i dzbanuszki (bo ja już teraz nie mam gdzie stawiać :wink: )

Czyli pakować? :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro wrz 07, 2011 15:51 Re: Biżu-Meks, Wenez. i inne na Brysia FelV+ i operację Nero!!

pakować, pakować. :mrgreen:
Chamstwo zawsze najgłośniej wrzeszczy, obraża, pogardza. Bo nic innego nie umie.

kwiat groszku

Post » Śro wrz 07, 2011 15:54 Re: Biżu-Meks, Wenez. i inne na Brysia FelV+ i operację Nero!!

To szanowna Aśćka życzy, żeby wszystko razem spakować (razem ze spódnicą) zważyć i sprawdzić wiele ta Poczta będzie chciała za wszystko? :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro wrz 07, 2011 16:14 Re: Biżu-Meks, Wenez. i inne na Brysia FelV+ i operację Nero!!

spode palcyś mię to wyjęła była. :mrgreen:

kwiat groszku

Post » Śro wrz 07, 2011 16:21 Re: Biżu-Meks, Wenez. i inne na Brysia FelV+ i operację Nero!!

No djobrze...
To my się ogarniem...
Poważym i wieczorkiem podamy co i jak...
Jeśli oczwyiście Pani Szanowna raczy troszeczeńkę zaczekać aż pzobieramy fanty i się do wagi dorwiemy... ?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

[poprzednia][następna]