Czterej Muszkieterowie - Aster po operacji

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro wrz 07, 2011 13:09 Re: Czterej Muszkieterowie - Sake (teraz już Dasza) na TDT

Dzisiaj Kikur dostał wciry od panny. Po prostu skoczyła na niego z łapami. 8O
Dobrze, ze wczoraj obciełam jej pazurki.

Daje jej szanse do niedzieli, jak sie nie uspokoi to albo bedzie siedzieć samiuteńka, albo wróci do klatki.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro wrz 07, 2011 13:26 Re: Czterej Muszkieterowie - Sake (teraz już Dasza) na TDT

miszelina pisze:Dzisiaj Kikur dostał wciry od panny. Po prostu skoczyła na niego z łapami. 8O

Daje jej szanse do niedzieli, jak sie nie uspokoi to albo bedzie siedzieć samiuteńka, albo wróci do klatki.

a dlaczego to Ty masz samych fecetów?
ona biedna w takim męskim stadzi :mrgreen:

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Śro wrz 07, 2011 13:28 Re: Czterej Muszkieterowie - Sake (teraz już Dasza) na TDT

Cammi pisze:
miszelina pisze:Dzisiaj Kikur dostał wciry od panny. Po prostu skoczyła na niego z łapami. 8O

a dlaczego to Ty masz samych fecetów?
ona biedna w takim męskim stadzi :mrgreen:

Bo nie cierpie kocic, sa wredne. I na razie ta teza sie sprawdza :twisted:
Obrazek

miszelina

Post » Czw wrz 08, 2011 7:57 Re: Czterej Muszkieterowie - Sake (teraz już Dasza) na TDT

miszelina pisze:......Bo nie cierpie kocic, sa wredne. I na razie ta teza sie sprawdza :twisted:

Szczerze mówiąc - coś w tym jest... :wink:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw wrz 08, 2011 13:17 Re: Czterej Muszkieterowie - Sake (teraz już Dasza) na TDT

mahob pisze:
miszelina pisze:......Bo nie cierpie kocic, sa wredne. I na razie ta teza sie sprawdza :twisted:

Szczerze mówiąc - coś w tym jest... :wink:

A ja się z tym absolutnie zgodzić nie mogę :twisted:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Pt wrz 09, 2011 7:10 Re: Czterej Muszkieterowie - Sake (teraz już Dasza) na TDT

Taaak...już wiem przez kogo te korki w Krakowie :evil:
Państwo Prezydenci się szlajają.
Na pewno masz z tym coś wspólnego miszelino :wink:

mahob

Post » Pt wrz 09, 2011 7:24 Re: Czterej Muszkieterowie - Sake (teraz już Dasza) na TDT

mahob pisze:Taaak...już wiem przez kogo te korki w Krakowie :evil:

Karmelicką zakorkowały starsze osoby ryczące na wuwuzelach, byłam w szoku :strach: Były protesty właścicieli kamienic wobec polityki miasta.

Owszem, kocurki są fajniejsze, ale i tak Dorcia jest najukochańsza, Słomka cudowna, Smilka francowacie jedyna :1luvu:

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Pt wrz 09, 2011 7:28 Re: Czterej Muszkieterowie - Sake (teraz już Dasza) na TDT

Taaa, wczoraj siedziałam w biurze do 23.00, dzisiaj od 6.30.
A Dasza bije Felusia
Obrazek

miszelina

Post » Pt wrz 09, 2011 7:30 Re: Czterej Muszkieterowie - Sake (teraz już Dasza) na TDT

miszelina pisze:

Taaa, wczoraj siedziałam w biurze do 23.00, dzisiaj od 6.30.
A Dasza bije Felusia

Miszelino, jako silna kobieta o silnym charakterze, powinnaś zrozumieć kocice :twisted:
Oczywiście nie sugeruję, jakobyś przechodziła do rękoczynów, ale niezła Jagienka z Ciebie :mrgreen:

Annazoo

Post » Pt wrz 09, 2011 7:34 Re: Czterej Muszkieterowie - Sake (teraz już Dasza) na TDT

Annazoo pisze:

Karmelicką zakorkowały starsze osoby ryczące na wuwuzelach, byłam w szoku :strach: Były protesty właścicieli kamienic wobec polityki miasta.

......

A, to pewnie też był powód tych wczorajszych korasów...

Moje kotki są miłe dla człowieka ale dla siebie nawzajem i dla innych kotów wcale nie.
A kocury są kochane - choć każdy inaczej - Czester dla innych zwierzaków a Henio w stosunku do ludzi.
Ale kocurki między sobą się lepiej dogadują według mnie. No i te zapasy, które uprawiają :) :wink:

Trzymaj się miszelino - w końcu sobie pojadą :wink: :ok:

mahob

Post » Pt wrz 09, 2011 7:51 Re: Czterej Muszkieterowie - Sake (teraz już Dasza) na TDT

mahob pisze:

Moje kotki są miłe dla człowieka ale dla siebie nawzajem i dla innych kotów wcale nie.
A kocury są kochane - choć każdy inaczej - Czester dla innych zwierzaków a Henio w stosunku do ludzi.
Ale kocurki między sobą się lepiej dogadują według mnie. No i te zapasy, które uprawiają :) :wink:

Trzymaj się miszelino - w końcu sobie pojadą :wink: :ok:

Całkowicie zgadzam się z Mahob. Kocurki są milsze :)
Obrazek

miszelina

Post » Sob wrz 10, 2011 11:34 Re: Czterej Muszkieterowie - Sake (teraz już Dasza) na TDT

Dasza nadal się alienuje, a Muszkieterowie nie wchodzą do niej, chociaż drzwi do pokoju otwarte. Dzisiaj pogoniony został Drabik, Asterek zwiał na wszelki wypadek też.
Obrazek

miszelina

Post » Sob wrz 10, 2011 20:02 Re: Czterej Muszkieterowie - Sake (teraz już Dasza) na TDT

To ci charakterna panna :roll:

mahob

Post » Sob wrz 17, 2011 12:24 Re: Czterej Muszkieterowie - Sake (teraz już Dasza) na TDT

Jest lepiej!
Dasza chodzi po mieszkaniu, Muszkieterowie nie zwracają na nią uwagi. Tylko miski panny muszę pilnować, bo nie zjada całej porcji na raz i Drabik lub Kikur skończyliby chętnie. :wink:
Obrazek

miszelina

Post » Sob wrz 17, 2011 13:05 Re: Czterej Muszkieterowie - Sake (teraz już Dasza) na TDT

miszelina pisze:Jest lepiej!
Dasza chodzi po mieszkaniu, Muszkieterowie nie zwracają na nią uwagi. Tylko miski panny muszę pilnować, bo nie zjada całej porcji na raz i Drabik lub Kikur skończyliby chętnie. :wink:

I kto tu jest wredny? Faceci :mrgreen:

Annazoo

[poprzednia][następna]