Biedronki, myszki i inne stworki -

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Wto wrz 06, 2011 19:51 Re: Biedronki, myszki i inne stworki-wrzesień-dla kotków z PP

Poszła. Jeszcze w zeszłym tygodniu. Jutro polecę na pocztę i zapytam, bo moim zdaniem to powinna już być nawet na miejscu.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto wrz 06, 2011 19:56 Re: Biedronki, myszki i inne stworki-wrzesień-dla kotków z PP

To może jutro listonosz przyniesie :D. Bo dziś nic dla mnie nie miał i śmiał się z mojej zawiedzionej miny.....
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Od: Pon sie 10, 2009 22:07

Post » Wto wrz 06, 2011 20:31 Re: Biedronki, myszki i inne stworki-wrzesień-dla kotków z PP

My dzisiaj dostaliśmy nasza zabaweczki :ryk:
Bardzo dziękujemy :1luvu:

Wiolaww

Od: Nie gru 12, 2010 16:55

Post » Śro wrz 07, 2011 8:51 Re: Biedronki, myszki i inne stworki-wrzesień-dla kotków z PP

Cześć Dorotko :D .
Ja tak tylko na chwilę...
Ludzie, poczta polska ostatnio mnie doprowadza do furii :evil: .
Z Gdańska do Warszawy idzie przez Zakopane :evil: .
Wcale się nie dziwcie, że różnie z wysyłkami :? .
Ale co ma dojść, napewno dojdzie :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro wrz 07, 2011 10:52 Re: Biedronki, myszki i inne stworki-wrzesień-dla kotków z PP

AlfaLS - byłam, zbadałam, wyjaśniłam :evil:
Machnęłam pani w okienku świstkiem i się bardzo wkurzyłam, bo okazało się, że list LEŻY w koszu ze zwrotami 8O :evil:
Wylałam z siebie potok słów (niecenzuralnych), pani biła się w pierś swą własną, bardzo zresztą obfitą, wybaczyłam, bo i cóż miałam zrobić :roll:
Dobrze, że mialam świstek, bo bym sobie mogła pomachać :mrgreen:

jasdor

Post » Śro wrz 07, 2011 11:17 Re: Biedronki, myszki i inne stworki-wrzesień-dla kotków z PP

jasdor pisze: Wylałam z siebie potok słów (niecenzuralnych), pani biła się w pierś swą własną, bardzo zresztą obfitą, wybaczyłam, bo i cóż miałam zrobić :roll:

A czy Ty byłaś może na poczcie na W. Polskiego? :roll:
Bo jeśli tak, to tamtym paniom należą się już baty, a nie tylko niecenzuralne słowa :evil:
"Niektórym ludziom aż chce się przybić piątkę! ...W twarz. ... Krzesłem."
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ludmiłku... [*] żegnaj Najukochańszy Przyjacielu...30.12.2011r.
Mikusiu... [*] Ty też...17.04.2013r.
Obrazek

Szejbal

Od: Czw maja 08, 2008 23:16

Post » Śro wrz 07, 2011 11:23 Re: Biedronki, myszki i inne stworki-wrzesień-dla kotków z PP

Tak, oczywiście - ul. Wojska Polskiego !!! Wszystkie panie łaskę robią, że tam pracują :evil:

jasdor

Post » Śro wrz 07, 2011 13:19 Re: Biedronki, myszki i inne stworki-wrzesień-dla kotków z PP

A ja dziś dostałam zabaweczki i fajowy gratisik :lol:
Koty sie ucieszą, dzięki
Obrazek Frania 03.01.2013 [*] na zawsze w moim sercu

madziaki

Od: Sob lip 15, 2006 16:21

Post » Śro wrz 07, 2011 23:13 Re: Biedronki, myszki i inne stworki-wrzesień-dla kotków z PP

jasdor pisze:AlfaLS - byłam, zbadałam, wyjaśniłam :evil:
Machnęłam pani w okienku świstkiem i się bardzo wkurzyłam, bo okazało się, że list LEŻY w koszu ze zwrotami 8O :evil:
Wylałam z siebie potok słów (niecenzuralnych), pani biła się w pierś swą własną, bardzo zresztą obfitą, wybaczyłam, bo i cóż miałam zrobić :roll:
Dobrze, że mialam świstek, bo bym sobie mogła pomachać :mrgreen:

To cieszę się, ze jednak przesyłka się znalazła :D . Mogę poprosić o ponowne wysłanie? I mimo, że nie ja zawiniłam to przepraszam za kłopot z moją przesyłką :D .
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Od: Pon sie 10, 2009 22:07

Post » Czw wrz 08, 2011 19:52 Re: Biedronki, myszki i inne stworki-wrzesień-dla kotków z PP

Dorotko, ja bym chciała jedną biedroneczkę i pszczółkę, tylko prosiłabym, aby pszczółka miała sznurek do powieszenia.
Jest to możliwe?

I chciałabym się spytać, czy potrzebujesz te plastikowe pudełeczka od jajek niespodzianek, bo mam koleżankę, która trochę tych "środków" jajek ma, więc mogłabym Ci wysłać.

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Czw wrz 08, 2011 22:15 Re: Biedronki, myszki i inne stworki-wrzesień-dla kotków z PP

AlfaLS - bardzo dobrze, że sie upomniałaś, bo nie wiadomo ile jeszcze by w tych zwrotach leżało :evil:
Jeżeli ktoś by nie dostał to proszę się upominać, zainterweniuję jak będzie trzeba, a jakby gdzies zaginęło to zrobie nowe.

madziulam2 - wysłałam. Powinno niebawem być
kalla - wysyłka jutro tj. 9.09.
Buffy - jestem w trakcie pracy. Do soboty sie uporam i też wyślę.
Brązowobiali - staram się zwizualizować robotę i na przyszły tydzień będzie
kasiek252 - przyszły tydzień. Nie dam rady szybciej
JolaJ - na razie się nie zdecydowała
rapsodia82 - będzie biedronka i pszczółka(oczywiście ze sznureczkiem) w przyszłym tygodniu
A środeczków z jajek jeśli by była taka możliwość przyjmę każdą ilość. Wykupiłam w sklepach wszystkie przecenione wielkanocne zapasy :mrgreen:

Troche mi schodzi, ale jak wiadomo śmierć nie wybiera ani czasu, ani miejsca. Wybrała właśnie siostrę mojej mamy, bardzo podstępnie :( Z tego tez powodu jestem troche mniej dyspozycyjna, bo muszę pomóc, a jak wiadomo z załatwianiem spraw bardzo długo schodzi.
Wybaczcie.

jasdor

Post » Pt wrz 09, 2011 8:12 Re: Biedronki, myszki i inne stworki-wrzesień-dla kotków z PP

Dorotko, nie ma czego wybaczać.
Życie pisze własne scenariusze, na które nie mamy wpływu. I wiadomo, że są pewne priorytety.

rapsodia82

Post » Pt wrz 09, 2011 9:11 Re: Biedronki, myszki i inne stworki-wrzesień-dla kotków z PP

Witam,

ja poprosze piłke na sznureczku oraz 2 pszczółki na sznurku plus dwie myszki (biała i szara) i 2 biedronki :)

Poprosze o dane do przelewu na pw

vena&vivi

Od: Pt sie 29, 2008 11:37

Post » Pt wrz 09, 2011 9:36 Re: Biedronki, myszki i inne stworki-wrzesień-dla kotków z PP

Właśnie, Dorotka, jeśli dane do przelewu możesz mi podrzucić, to będę wdzięczna, bo nie mogę się dokopać do nich w starszych wiadomościach :/

I podaj od razu adres do wysyłki "środków" od jajek :) jeśli jest inny, niż do przelewu.

rapsodia82

Post » Pt wrz 09, 2011 10:19 Re: Biedronki, myszki i inne stworki-NA KOTY U ZBIERACZKI W-WA

Jasdor :!: Alem się wkurzyła! :evil: Oszukałam sie jak głupia tego namiaru na banerek do Ciebie :evil: :evil: :evil: Prosze mi w tej chwili, natentychmiast wkleić w pierwszym poście dane banerkowe! Nawet Ci zacytowałam 8) Bo jak nie po dobroci... to jutro do Krosna zajeżdżam i będzie ręka, noga, mózg na ścianie :ryk:
jasdor pisze:Za pośrednictwem Krzysiekbolo dorobiłam się banerka :D
Krzysiekbolo pisze:Obiecany banerek :)
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=127252][img]http://miau5.republika.pl/bied.gif[/img][/url]

Jakby ktoś chciał można sobie przypiąć :ok:
"Niektórym ludziom aż chce się przybić piątkę! ...W twarz. ... Krzesłem."
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ludmiłku... [*] żegnaj Najukochańszy Przyjacielu...30.12.2011r.
Mikusiu... [*] Ty też...17.04.2013r.
Obrazek

Szejbal

Od: Czw maja 08, 2008 23:16

[poprzednia][następna]