Moje koty nie aportują...nawet Michalina nie aportuje

Jak jej rzucam zabawkę, to owszem, przyniesie, ale jak jej chcę zabrać to warczy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vip0 pisze:Poranne całusie dla Rysia!
Moje koty nie aportują...nawet Michalina nie aportuje.
Jak jej rzucam zabawkę, to owszem, przyniesie, ale jak jej chcę zabrać to warczy.
juana pisze:Od kilku dni chodzę (nie codziennie) wieczorami odwiedzać... koteczkęKoteczka jest drobniutka, biało ruda
![]()
![]()
i mieszka kilka domów dalej - na podwórku. Kicia jest miziasta, barankuje i.... ma dzieciaczki ... 4 maluchy i każdy inny
Ok. 5 tygodni mają choć trudno mi to powiedzieć na pewno. Największy jest jasno rudy, 1 kocię jest biało bure, jest też jedna szylkretka- biała w czarne i rude łatki
![]()
![]()
i najmniejszy pypeć- ciemniejszy rudy (wyglada jakby miał pół ogonka). To ostatnie jest takie maleńkie...
Wszystkie są cudowne
Teraz właściciele będa szukać domków... Bo tak jak mówiłam kiedyś- głupie myślenie ludzi, że sterylizacja i kastracja kotów to robienie im krzywdy...
![]()
A tak z innej beczki: czy ktoś ma kota, który aportuje? Bo ja mam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Przynosi mi miękkie zabawki i puszcza pod nogami żeby dalej rzucać ...
MaryLux pisze:Ogólnie rzecz biorąc - najpiękniejszy jest MÓJ kot!
MaryLux pisze:juana pisze:Od kilku dni chodzę (nie codziennie) wieczorami odwiedzać... koteczkęKoteczka jest drobniutka, biało ruda
![]()
![]()
i mieszka kilka domów dalej - na podwórku. Kicia jest miziasta, barankuje i.... ma dzieciaczki ... 4 maluchy i każdy inny
Ok. 5 tygodni mają choć trudno mi to powiedzieć na pewno. Największy jest jasno rudy, 1 kocię jest biało bure, jest też jedna szylkretka- biała w czarne i rude łatki
![]()
![]()
i najmniejszy pypeć- ciemniejszy rudy (wyglada jakby miał pół ogonka). To ostatnie jest takie maleńkie...
Wszystkie są cudowne
Teraz właściciele będa szukać domków... Bo tak jak mówiłam kiedyś- głupie myślenie ludzi, że sterylizacja i kastracja kotów to robienie im krzywdy...
![]()
A tak z innej beczki: czy ktoś ma kota, który aportuje? Bo ja mam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Przynosi mi miękkie zabawki i puszcza pod nogami żeby dalej rzucać ...
Mój Psot tak robił...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 23 gości