do zamknięcia

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 07, 2011 4:33 do zamknięcia

Potrzebna klatka wystawowa lub jakiś kojec zamknięty z 4 stron. Pożyczę, wynajmę lub kupię. Klatka/kojec potrzebne od jutra na półtora tygodnia, do przetrzymania malutkiej koteczki.

Proszę o pomoc Łódź i okolice.

Klatkę mogę odebrać dziś (środa) lub jutro (czwartek) po godzinie 18. Kotka jest leczona na koci katar, od niedzieli przyjmuje antybiotyk, stan stabilny i dobry, nie gorączkuje (gdyby ktoś się obawiał o choroby).
Ostatnio edytowano Pt wrz 09, 2011 11:33 przez dite, łącznie edytowano 1 raz

dite

Od: Pt maja 14, 2010 18:19

Post » Śro wrz 07, 2011 7:57 Re: Na cito pożyczę lub kupię klatkę wystawową/kojec ŁÓDŹ

dite pisze:Potrzebna klatka wystawowa lub jakiś kojec zamknięty z 4 stron. Pożyczę, wynajmę lub kupię. Klatka/kojec potrzebne od jutra na półtora tygodnia, do przetrzymania malutkiej koteczki.

Proszę o pomoc Łódź i okolice.

Klatkę mogę odebrać dziś (środa) lub jutro (czwartek) po godzinie 18. Kotka jest leczona na koci katar, od niedzieli przyjmuje antybiotyk, stan stabilny i dobry, nie gorączkuje (gdyby ktoś się obawiał o choroby).

Zadzwoń :D
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Śro wrz 07, 2011 8:56 Re: Na cito pożyczę lub kupię klatkę wystawową/kojec ŁÓDŹ

annskr pisze:Zadzwoń

no dobra, namówiłaś mnie, dzwonię

dite

Post » Czw wrz 08, 2011 8:21 Re: Na cito pożyczę lub kupię klatkę wystawową/kojec ŁÓDŹ

proszę o zamknięcie wątku

dite