najgorsze jest to ze kociak w ogole nie bal się psów zabrałam go do domu nakarmiłam ale czas wracać

i jeszcze jedna prośba może ktoś z was ma do odsprzedania transporterek dla kota
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga1973 pisze:witam jestem tu nowa w te wakacje pod moim domem na dzialce wyrzucono kotka z jadącego samochodu
najgorsze jest to ze kociak w ogole nie bal się psów zabrałam go do domu nakarmiłam ale czas wracaćdo domu z wakacji wiec zabralam go ze sobą do bloku jednak muszę go wykastrowac jak ma u mnie zostac wiecie moze gdzie w warszawie mozna to nie drogo zrobić?
i jeszcze jedna prośba może ktoś z was ma do odsprzedania transporterek dla kota
aga1973 pisze:mieszkam na mokotowie wstawila bym zdjecia kota bo tak sie nazywa ale nie wiem jak:)
nie mogla bym go zostawic przy lesie gdzie biega mnóstwo psów:(
oprucz kota mam jeszcze jamnika swinke morska 4 dzieci 4 akwaria wszystko odratowane
-pies sie znudził poprzednim właścicielom wiec chcieli go uśpić
-świnka siedziała w małym akwarium miała iść na karmę![]()
ryby tez w wiekszosci odratowane:)
ale jakos daje rade
oprucz kota mam jeszcze jamnika swinke morska 4 dzieci 4 akwaria wszystko odratowane
Koszmaria pisze:oprucz kota mam jeszcze jamnika swinke morska 4 dzieci 4 akwaria wszystko odratowane
genialne jest to zdanie,rzadko która mama stawia jamnika przed dziećmi![]()
![]()
witaj na pokładzie,dobrze,że kociak na Ciebie trafił
aga1973 pisze:oj tak mi sie napisałozapomniałam wspomnieć o mężu
Koszmaria pisze:oprucz kota mam jeszcze jamnika swinke morska 4 dzieci 4 akwaria wszystko odratowane
genialne jest to zdanie,rzadko która mama stawia jamnika przed dziećmi![]()
![]()
witaj na pokładzie,dobrze,że kociak na Ciebie trafił
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66, Google [Bot], imatotachi, kasiek1510, MruczkiRządzą i 78 gości