JaEwka pisze:Założyłam jej wątek:
viewtopic.php?f=13&t=132605
Proszę o w miarę regularne zaglądanie i pisanie żeby wątek nam nie spadł za nisko
Mam dom od teraz dla koteczki,prosze o kontakt...niestety musi jechać tutaj.DT,ale nie wykluczone ,ze DS
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JaEwka pisze:Założyłam jej wątek:
viewtopic.php?f=13&t=132605
Proszę o w miarę regularne zaglądanie i pisanie żeby wątek nam nie spadł za nisko
Gibutkowa pisze:JaEwka, w przyszłą niedzielę idziesz? Może mi się już uda coś uszyć
Aha - czy ktoś mógłby iść do schroniska 24-25 września? Ewelina ma wyjazdówkę
JaEwka pisze:A a ta babeczka która była w niedziele przy dłuższej rozmowie okazała się mało odpowiedzialna![]()
Chciała koniecznie kociaka 7 tygodniowego, tłumaczyłam jej że taki kotek jest za mały aby zostawać cały dzień w domu i jeżeli nie ma ich tyle w domu to niech wezmą o wiele starszego kota, Pani powiedziała do dzieci no widzicie, po czym stwierdziła, że i tak chce 7 tygodniowego bo 3 miesięczny to już za duży
JaEwka pisze:Aaa no i nie napisałam. Na niedzielę jestem umówiona z bardzo fajnymi ludźmi. Są zainteresowania adopcją Piratamają już 16 letniego pieska którego adoptowali w kwietniu z naszego schroniska i 11 letniego kotka, i interesuje ich tez następny koci senior albo chociaż kulkiletni ale spokojny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google Adsense [Bot] i 713 gości