Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto wrz 06, 2011 12:41 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

CatherineTheGreat pisze:
kalair pisze:Moja Klarcia w druzynie AGENTOW!? 8O :lol: :lol:

Buziaczki koteczkom! :D

To cyja Klarcia jeszt Stefcia żaniepokojona bo Agentka Menaszka i Agentka Pżyjaciołek Stopka Kwfatermiszcz się pogóbią

Klarcia jest swoja własna, mówiłam przecież, tylko że mnie nikt nie słucha!
Inka wściekła
PS Z tej złości przestaję szyfrować do odwołania!

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto wrz 06, 2011 12:42 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

MaryLux pisze:
CatherineTheGreat pisze:

To cyja Klarcia jeszt Stefcia żaniepokojona bo Agentka Menaszka i Agentka Pżyjaciołek Stopka Kwfatermiszcz się pogóbią

Inka wściekła

niech się Inka nie wkóża bo żbzydnie Stefcia się cieszy

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Wto wrz 06, 2011 12:44 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

CatherineTheGreat pisze:
MaryLux pisze:
CatherineTheGreat pisze:

Inka wściekła

niech się Inka nie wkóża bo żbzydnie Stefcia się cieszy

Inka jest tak paskudna, że już jej nic nie zaszkodzi!
Duża

MaryLux

Post » Wto wrz 06, 2011 13:08 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Ja jednak myślę szifrować nieustannie, bo inaczej możemy sie tu spodziwac nalotu wroga i nawet sycząca Wienio nam nie pomoże... :roll:
kap.klops.Laoś

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Wto wrz 06, 2011 13:09 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Nawet jak bęndem sifrantować, to i tak pżyjedzie muj wruk Doc i nas pokójankóje :evil:
Inka

MaryLux

Post » Wto wrz 06, 2011 13:13 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Menaszka uwarza że prawdziwi Agenci powinni być nieólenkli w kwestii kuja.
Szifrowanie nie zbendne jest by prawdziwego wroga wprowadzić w błąd.
Menaszka

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Wto wrz 06, 2011 13:15 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

To ja jesztem prawdziwa agęntka i żawse udajem, rze lubiem kóje
Kulka vel Czarny Drink

MaryLux

Post » Wto wrz 06, 2011 15:34 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Klarcia jest moja,ale talentów wspinaczkowych nie posiada,natomiast ma talent w chowaniu sie za kanapę,zwłaszcza jak czuje,że do weta jedzie! Czyli jest mistrzynią ataku z ukrycia i mistrzynią kamuflarzu zakanapowego!
Klarcia nie podziela tez mojej miłości do innych kotów-ona kocha tylko siebie i mnie :lol: -widać,że uznaje się za człowieka nie kota, a-czesać się nie lubi,czesze się sama otrzepując futerko!
Na szczęście żadne kudły i dredy jej się nie robią.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto wrz 06, 2011 17:55 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

kropkaXL pisze:Klarcia jest moja,ale talentów wspinaczkowych nie posiada,natomiast ma talent w chowaniu sie za kanapę,zwłaszcza jak czuje,że do weta jedzie! Czyli jest mistrzynią ataku z ukrycia i mistrzynią kamuflarzu zakanapowego!
Klarcia nie podziela tez mojej miłości do innych kotów-ona kocha tylko siebie i mnie :lol: -widać,że uznaje się za człowieka nie kota, a-czesać się nie lubi,czesze się sama otrzepując futerko!
Na szczęście żadne kudły i dredy jej się nie robią.

Klarcia jest w tym podobna do Inusi. Z jednym wyjątkiem - Inka uznawała jeszcze Psota.

MaryLux

Post » Wto wrz 06, 2011 18:02 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Bo to był Pan Psot!!!! a nie jakieś niewiadomoco w stylu Antosia(terminator), Pynia(lady Leja) Ptyś( ciumkacz) czy Ariel (rudy tchórzyk i miziaczek)
Klarcia takich kotów nie uznaje-ona kocha indywidualistów takich jak Bianka,która z kolei nie odwzajemniała sympatii Klary-wręcz przeciwnie!-to była sympatia zupełnie bez wzajemności! :?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto wrz 06, 2011 18:17 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Pan Psot nie vył tchórzykiem, tylko tchórzyczkiem, nie miziaczkiem, tylko megamiziakiem :)

MaryLux

Post » Wto wrz 06, 2011 19:20 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Rudy chce być agentem :)

Obrazek

Obrazek

Ciężko robić zdjęcia, tylko jak śpi. Zdolności ma szybkiego poruszania się...

dokota

Od: Śro lip 16, 2008 21:42

Post » Wto wrz 06, 2011 19:22 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

To ten Kocinek ż żakrótkim ogonkiem Stefcia ciekawa bardzo się Stefci i Kasi widzi i Chalince terz a imię ma jakieś Agentowe tżeba podpiszać rzeby Agentka Stopka Kwatermiszcz wciągła na lisztę Agentórową

CatherineTheGreat

Post » Wto wrz 06, 2011 19:23 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

seidhee pisze:Menaszka uwarza że prawdziwi Agenci powinni być nieólenkli w kwestii kuja.
Szifrowanie nie zbendne jest by prawdziwego wroga wprowadzić w błąd.
Menaszka

Starszy Agent Śkoleniowy Menaszka dosztaje pohwałę ża szprawne i szęszowne wyłószczenie isztoty sifranctwa

CatherineTheGreat

Post » Wto wrz 06, 2011 19:51 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Menaszka z mistrza Yody przykład bierze. To takie szyfrowanie że w zdaniu kolejność zmienia się.
Menaszka

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

[poprzednia][następna]